Μήπως η Ελένη Φουρέιρα μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού της; Οι fans υποστηρίζουν πως είναι αγόρι

Μήπως η Ελένη Φουρέιρα μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού της; Οι fans υποστηρίζουν πως είναι αγόρι

Μία ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα, δημιούργησε την βεβαιότητα σε κάποιους θαυμαστές της, πως με αυτό τον τρόπο μας εκμηστηρεύτηκε το φύλο του μωρού της. 

Η Ελένη Φουρέιρα ζει την ωραιότερη στιγμή της ζωής της και η χαρά της ήταν εμφανής, όταν πριν από μία εβδομάδα μας ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία. Μπορεί να είναι εγκυμονούσα, αλλά παραμένει δραστήρια. Όμως οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, ίσως και να μας αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένει, όπως υποστηρίζουν οι fans της.

https://www.instagram.com/p/CklSbmtqu2M

Έρχεται ο Μποτία junior;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Φουρέιρα, διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησής της. Από το καλοκαίρι που είχαμε όλοι μας τις υποψίες, ότι κυοφορεί το πρώτο της παιδί, την βλέπαμε να παραμένει δυναμική, τόσο στα social media, όσο και σε κάποιες περιορισμένες επαγγελματικές της δραστηριότητες, όπως το γύρισμα του τελευταίου video clip της.

Υπάρχει μάλιστα μία μεγάλη πιθανότητα να την δούμε να κάνει ένα μικρό act στο επικείμενο Madwalk, στις αρχές Δεκεμβρίου και αυτή θα είναι η πρώτη της δημόσια εμφάνιση από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο έκανε μία ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση, σε ένα post της στο Instagram, με την κοιλίτσα της να διαγράφεται αμυδρά, κάτω από το μαύρο διάφανο top της. Aν και ήταν ντυμένη στα μαύρα, θέλησε να «σπάσει» την μονοχρωμία της, με ένα μπλε καπέλο μία γαλάζια μπλούζα.

https://www.instagram.com/p/ClHFuxVq3tu

Αυτό όμως ήταν αρκετό για να αρχίσουν οι θαυμαστές της τα νέα σενάρια. Άλλωστε εκείνοι είχαν παρατηρήσει και τις αλλαγές της το καλοκαίρι και σε συνδυασμό με την ακύρωση των συναυλιών της, είχαν υποψιαστεί την εγκυμοσύνη της. Τώρα υποστηρίζουν πως η Ελένη κάτι ήθελε να μας πει, με αυτή την εμφάνιση και πως το μπλε χρώμα, είναι για να μας πει το icon, όπως την χαρακτηρίζουν, ότι περιμένει αγόρι. Δες και τα σχετικά σχόλια.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο αγαπημένος της σύντροφος Αλμπέρτο Μποτία , ετοιμάζουν αύριο Κυριακή (20/11) ένα baby shower σε κλειστό φιλικό και οικογενειακό κύκλο. Προφανώς και εκείνοι ήδη γνωρίζουν το φύλο του μωρού και περιμένουν να το ανακοινώσουν και επίσημα στους φίλους τους και στις οικογένειές του. Το μείζον θέμα, βέβαια δεν είναι αυτό για το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC

Η χαρά του Μποτία και οι ευχές από τις αδελφές της Ελένης Φουρέιρα για το νέο μέλος της οικογένειας

Η τραγουδίστρια που ήδη διανύει μία ήρεμη φαινομενικά εγκυμοσύνη, θέλει απλά να γεννήσει με ηρεμία ένα υγιές μωρό. Όλα τα άλλα, είναι απλά για να...χρωματιστεί κατάλληλα το πάρτι τους και να μοιραστούν τη χαρά τους, με τους ανθρώπους που αγαπούν.