Η Ελένη Φουρέιρα έκανε τη διαφορά με την εγκυμοσύνη της & οι fans δείχνουν την αγάπη τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Φουρέιρα έκανε τη διαφορά με την εγκυμοσύνη της & οι fans δείχνουν την αγάπη τους

Η 35χρονη μέλλουσα μαμά έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία. H pop star και ο ποδοσφαιριστής μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους, το οποίο θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η 35χρονη τραγουδίστρια φημίζεται για το στυλ και τις κομψές- εκκεντρικές ενδυματολογικές της επιλογές. Μπορεί στις αρχές της εγκυμοσύνης της να έκρυβε επιμελώς την κοιλίτσα της ωστόσο πλέον αυτό δεν είναι τόσο εύκολο μιας και βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη κύηση.

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Πριν λίγα 24ωρα η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή ανάρτηση στο Ιnstagram, ποζάροντας με μαύρο maxi φόρεμα και γυαλιά ηλίου. H αγαπημένη καλλιτέχνης κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες, θέλοντας να προστατέψει την ιδιαίτερη αυτή συνθήκη της προσωπικής της ζωής.

https://www.instagram.com/p/CmzhakGKbVk

Από την ημέρα που ανακοίνωσε επίσημα τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η τραγουδίστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες με αψεγάδιαστο pregnancy style και την κοιλιά της σε πρώτο πλάνο.

Μήπως η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί την τακτική των celebrities για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της;

Τα υποστηρικτικά σχόλια των fans

Το post της τραγουδίστριας συγκέντρωσε περισσότερα από 52 χιλιάδες likes και αμέτρητα υποστηρικτικά σχόλια από τους θαυμαστές της.

«Δεν σχολιάζει κανείς το γεγονός ότι είναι η μοναδική που δεν πουλάει την εγκυμοσύνη της στα σοσιαλ; Προσκυνώ Παναγιά Φουρέιρα», έγραψε μια φαν. Και δεν είχε άδικο, μιας και στην εγκυμοσύνη της η Ελένη έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ, έχει αποφύγει τις διαφημίσεις και τα χορηγούμενα ποστ κάποιας συνεργασίας με εταιρίες παιδικών ειδών σε αντίθεση με άλλες celebs.

sxolia1.jpg

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά και το μωρό που θα φέρει σύντομα στον κόσμο η τραγουδίστρια.

sxolia2.jpg

Οι παλαιότερες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα περί μητρότητας

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Το love story με τον Αλμπέρτο Μποτία

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και παρά τον mini χωρισμό τους και τη σχέση από απόσταση κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να δημιουργήσουν οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CQgRKLfA2su

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στον Fipster.

Πηγή κεντρικής: foureira