Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφίζεται σαν top model και η Βίκυ Καγιά κάνει ένα σχόλιο φωτιά

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφίζεται σαν top model και η Βίκυ Καγιά κάνει ένα σχόλιο φωτιά

Το μαξιλάρι σου ξέρει την ιστορία σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Η Δανάη Μπάρκα, το λαμπερό κορίτσι του Mega που παρουσιάζει την εκπομπή "Πάμε Δανάη" και μας κρατάει παρέα τα πρωινά, έκανε νέα φωτογράφιση: σέξι, γλυκιά και με ένα caption που όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε.

Milk white nails: Αθηνά Οικονομάκου & Δανάη Μπάρκα με την πιο διαχρονική τάση στα νύχια

Η Δανάη Μπάρκα φωτίζει τα social ξανά

Σε αντίθεση με τη χαρούμενη, πολύχρωμη και φωτεινή διάθεση που την έχουμε συνηθίσει στην πρωινή της εκπομπή, η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται μια σειρά από νέες σέξι και ταυτόχρονα γλυκές φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cnhy9wAM8S1

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, έβαλε ένα μαύρο κορμάκι, έκανε ένα ήσυχο και όμορφο μακιγιάζ με έμφαση στα κόκκινα χείλη, πήρε αγκαλιά το μαξιλάρι της και χαμογέλασε όλο τσαχπινιά στον φακό της Ρούλας Μονιάκι.

"Το μαξιλάρι σου ξέρει την ιστορία σου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον", γράφει το caption της, και πρόκειται σίγουρα για ένα διάσημο quote, πέρα για πέρα αληθινό.

Η Δανάη Μπάρκα με τη νέα της ανάρτηση μαθαίνει ακόμη μια φορά έτσι σε όλους τους ακολούθους της ότι η ομορφιά, το σεξαπίλ, το νάζι και η γλυκύτητα, είναι αρετές που δεν κοιτούν στερεότυπα, φύλα, θρησκείες, επάγγελμα ή ξεπερασμένα checklist, κοιτούν το χαμόγελο, την όρεξη και το πάθος για τη ζωή. Και η Δανάη Μπάρκα είναι μια γυναίκα πλούσια σε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Cmw9_CFsMXr

"Κυριολεκτικά"... φωτιά το σχόλιο το Βίκης Καγιά

Από τις φωτογραφίες δεν έλειψαν και τα σχόλια των φίλων και θαυμαστών της που την αποθεώνουν, με το ξεκάθαρο σχόλιο της Βίκης Καγιά να ξεχωρίζει πάνω-πάνω: ένα emoji φωτιά!

51CC0BDA-0DC6-4161-97B5-D68B374770E1.jpeg

Να υπενθυμίσουμε πως η 30χρονη παρουσιάστρια διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με το διάσημο μοντέλο και βασική κριτή του GNTM.

Μάλιστα, τα Χριστούγεννα βρήκαν τις δύο Ελληνίδες celebrity να διασκεδάζουν παρέα και να τα... σπάνε στο κέντρο όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή. Ένα βράδυ γεμάτο τραγούδι και χορό, οι δύο παρουσιάστριες φαίνεται να το καταευχαριστήθηκαν αφού πήγαν και στα καμαρίνια για να φωτογραφηθούν με την αγαπημένη τους Καιτούλα.

«Πάμε Βίκυ»! Η κοινή έξοδος Μπάρκα και Καγιά & οι πόζες στο καμαρίνι της Καίτης Γαρμπή