Milk white nails: Αθηνά Οικονομάκου & Δανάη Μπάρκα με την πιο διαχρονική τάση στα νύχια

Μαρία Ροδίτη
Milk white nails: Αθηνά Οικονομάκου & Δανάη Μπάρκα με την πιο διαχρονική τάση στα νύχια

Η γνωστή ηθοποιός και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» έκαναν εντελώς τυχαία το ίδιο μανικιούρ, με την Αθηνά Οικονομάκου- βέβαια- να κάνει μια απρόσμενη επιλογή στο πεντικιούρ της.

Η επίσκεψη στο nail bar φαίνεται να είναι το αγαπημένο beauty treatment των Ελληνίδων celebrities. Οι περισσότερες επισκέπτονται πολύ συχνά μέσα στον μήνα τις nail artists τους δοκιμάζοντας άλλοτε κλασικά manis, άλλοτε πιο fashion forward. Η Αθηνά Οικονομάκου και η Δανάη Μπάρκα, λοιπόν, είναι τα δύο κορίτσια που επισκέφθηκαν όλως τυχαίως χθες (10/1) τις μανικιουρίστ τους επιλέγοντας μάλιστα και το ίδιο μανικιούρ: milk white nails.

Για τη Δανάη, η επιλογή μάς εξέπληξε. Κι αυτό, γιατί συνήθως η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» προτιμά πιο extravagant μανικιούρ και πειραματίζεται με αποχρώσεις και σχέδια. Για την Αθηνά, ωστόσο, η επιλογή ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη… Βλέπεις, η 36χρονη ηθοποιός λατρεύει τα milk white nails και τα επιλέγει ξανά και ξανά. Όχι, όμως, και στο πεντικιούρ της.

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το κερασί κραγιόν με τον πιο updated τρόπο

Το κοινό μανικιούρ Μπάρκα-Οικονομάκου και το πεντικιούρ της Αθηνάς

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, από το κοινό mani των δύο γυναικών. Οικονομάκου και Μπάρκα έκαναν milk white nails, πράγμα που σημαίνει ότι επέλεξαν ένα γαλακτερό βερνίκι για το μανικιούρ τους. Και οι δύο προτίμησαν την απόλυτη μονοχρωμία για να αναδείξουν την τάση των milk white νυχιών, με τη Δανάη να διατηρεί το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια της, ενώ την Αθηνά να υιοθετεί ένα τετράγωνο σχήμα σε κοντά νύχια.

barka_milkwhite_nails.JPG

Το milk white μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα

Η Αθηνά Οικονομάκου, ωστόσο, δεν επέλεξε ένα matchy matchy mani-pedi, αλλά με το πεντικιούρ της προτίμησε να κάνει την απόλυτη αντίθεση. Τι έκανε η 36χρονη ηθοποιός; Μαύρο πεντικιούρ. Και κάπως έτσι το άσπρο (στα νύχια των χεριών) και το μαύρο (στα νύχια των ποδιών) δημιούργησαν ένα τέλειο, κομψό και διαχρονικό combo.

Θες κι εσύ milk white nails; Δες τα καλύτερα βερνίκια

Αν σου αρέσει κι εσένα η φινέτσα που αποπνέει η τάση των milk white nails… υιοθέτησέ τη. Με ένα scroll στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 βερνίκια ιδανικά για να κάνεις με απόλυτη επιτυχία το DIY μανικιούρ σου.

Καλή επιτυχία!