Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για το χατίρι της Μαρίας Καβογιάννη

Μαρία Ροδίτη
Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για το χατίρι της Μαρίας Καβογιάννη

Οι επισκέψεις στο σπίτι της Μαρίας Καβογιάννη για τα γενέθλιά της δεν σταμάτησαν λεπτό. Μετά τη Δέσποινα Βανδή – με την οποία είναι χρόνια φίλη η γνωστή ηθοποιός- στον Βύρωνα βρέθηκε και η Άννα Βίσση και την αποκάλυψη έκανε η Μαρία Μπακοδήμου.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, η Άννα Βίσση μεσουρανούσε στην ελληνική δισκογραφία με τη Δέσποινα Βανδή να κάνει τότε τα πρώτα της βήματα. Κάποιοι άρχισαν να τη χρήζουν διάδοχο της Άννας με τη σύγκριση να είναι αναπόφευκτη και μια νέα κόντρα να γεννιέται στον κόσμο της showbiz.

Η «κόντρα» αυτή κράτησε δεκαετίες μέχρι που στις 26 Δεκεμβρίου 2020 ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος, με τις δύο τραγουδίστριες να εμφανίζονται και να τραγουδούν μαζί on stage. Και από τότε… η Άννα με τη Δέσποινα τα έχουν ξαναπεί αρκετές φορές. Η πιο πρόσφατη; Στο πάρτι γενεθλίων της Μαρίας Καβογιάννη, όπου σύσσωμη η ελληνική showbiz παρευρέθηκε.

Η Μαρία Καβογιάννη είχε γενέθλια και η μισή showbiz ήταν εκεί - Η απίστευτη throwback φωτογραφία

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, ένωσε για ακόμα μια φορά τη Δέσποινα Βανδή με την Άννα Βίσση, σε ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στον Βύρωνα.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τη συνάντηση Βίσση-Βανδή

Η Μαρία Καβογιάννη είχε στις 13 Ιανουαρίου τα γενέθλιά της και αποφάσισε να προσκαλέσει όλους τους φίλους της στη νεοκλασική κατοικία της στον Βύρωνα για να γιορτάσει. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Ορνέλα Λούτη και η Δέσποινα Βανδή ήταν μόνο μερικοί από τους καλεσμένους της ηθοποιού, που είδαμε στις πρώτες αναρτήσεις στα social media.

kavogianni.jpg

Μαρία Καβογιάννη

Γιατί ακολούθησαν κι άλλες στις οποίες αποκαλύφθηκε η επανένωση Βίσση-Βανδή. Για την ακρίβεια, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την αποκάλυψη με ένα Insta Story στο οποίο φαίνεται η Άννα Βίσση να τραγουδά στη Μαρία Καβογιάννη την επιτυχία της «Δώδεκα». Και από πίσω διακρίνεται η Δέσποινα Βανδή να κάθεται στην τραπεζαρία, φορώντας κόκκινο παντελόνι και λεοπάρ top, και να σιγοτραγουδά μαζί με όλους. Δες το βίντεο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να διακρίνεις τη Δέσποινα Βανδή.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση στο J2US και η επίσκεψη της Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Βανδή

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2020 όλοι μιλούσαν για μια ένωση: αυτήν της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στη σκηνή του J2US. Η πρώτη ανήκει στην κριτική επιτροπή του show, ενώ η δεύτερη βρέθηκε εκεί ως καλεσμένη και όλοι περίμεναν να δουν αυτό που για καιρό υπήρχε ως φήμη τότε. Τη σύμπραξή τους στη σκηνή, που θα έβαζε τέλος σε μια κόντρα που ακουγόταν για χρόνια.

Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της. Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή έπιασε το μικρόφωνο και βρέθηκε δίπλα της και, μετά από μια σύντομη συνομιλία τους, οι δύο τραγουδίστριες, οι δύο καλλιτέχνιδες που πολλά χρόνια ο κόσμος έβαζε σε κόντρα, τραγούδησαν για 20 ολόκληρα λεπτά αφήνοντας άναυδο το κοινό.

Η πρώτη επαφή των δύο είχε γίνει μερικές ημέρες νωρίτερα στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη. Από τότε, από την πρώτη τους κοινή εμφάνιση on stage, οι δύο τραγουδίστριες φαίνεται να έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση με τη μία να στηρίζει την άλλη και να συναντιούνται, μάλιστα, και αρκετά συχνά.

Πριν τα γενέθλια της Μαρίας Καβογιάννη, και συγκεκριμένα το βράδυ των Χριστουγέννων, η Άννα Βίσση βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες.

Η ίδια ανέβασε αρκετά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε ένα από τα οποία αποθέωνε τη Δέσποινα Βανδή απαθανατίζοντάς τη την ώρα που τραγουδούσε. Στη συνέχεια, η Άννα Βίσση απαθανάτισε τον Χρήστο Μάστορα γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «What A performer». Φυσικά, η Άννα Βίσση δε θα μπορούσε να μην ανέβει στη σκηνή και να μην τραγουδήσει με τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Μάστορα, κάνοντας το κοινό από κάτω να παραληρεί.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει για τη σχέση της με την Άννα Βίσση σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Katerina λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την έχω λατρέψει, αισθάνομαι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Αν κάτσουμε μαζί, δεν μπαίνει μέσα η γλώσσα από όσα λέμε».

Άννα, Δέσποινα, πότε επιτέλους θα σας δούμε μαζί σε ένα σχήμα;