Η Δούκισσα Νομικού πρόδωσε με δύο πόζες τη σχέση της με την Άννα Πρέλεβιτς

Η Δούκισσα Νομικού πρόδωσε με δύο πόζες τη σχέση της με την Άννα Πρέλεβιτς

Ο αδερφός της Δούκισσας, Νικήτας Νομικός ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Άννα Πρέλεβιτς σε λίγους μήνες.

Δεν περνάει ημέρα που η Δούκισσα Νομικού να μην γυμνάζεται και έτσι και αυτές τις ημέρες, η παρουσιάστρια αθλείται και μας έδειξε τις ασκήσεις πιλάτες που εκτέλεσε.

Και δεν μας έδειξε μόνο αυτό στις δύο πόζες της. Βλέπεις η Δούκισσα φρόντισε παράλληλα να μας αποδείξει πόσο στηρίζει και την μέλλουσα γυναίκα του αδερφού της Νικήτα, την Άννα Πρέλεβιτς.

Η Νομικού γυμνάστηκε φορώντας κολάν και crop top με άνοιγμα στην πλάτη από τη φίρμα Prelevits, που έχει δημιουργήσει η Άννα μαζί με την αδερφή της Τέα.

dutchesss__3019767711181574978.jpg

Το crop top κοστίζει 41 ευρώ ενώ το ψηλόμεσο push up κολάν 38 ευρώ.

dutchesss__3019769181662698665.jpg

Μιλώντας για τον γάμο του αδερφού της και την Άννα, η Δούκισσα είχε εξομολογηθεί:

«Τον δώσαμε τον αδερφό μου, παντρεύεται. Παντρεύεται με την Άννα, που την αγαπώ πάρα πολύ και αυτή. Με τον αδερφούλη μου, τον Νικήτα, έχουμε μια σχέση, είμαστε πολύ ενωμένοι. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή ως κουνιάδα. Ως πεθερά δεν ξέρω πως θα είμαι, αλλά έχουμε. Ο γιος μου είναι ο καλύτερος».

Η Άννα αποκάλυψε πρόσφατα και την ημερομηνία του γάμου:

Το πιο δύσκολο είναι η λίστα καλεσμένων! Το καλό είναι ότι αποφασίσαμε να είναι σε κλειστό κύκλος αλλά νομίζω αυτό το κάνει πιο δύσκολο τελικά.

«Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δεν θα αποκαλύψω που ακριβώς. Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπε “αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ”… Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη.

Πριν από έναν χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δε θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη... Η πρόταση γάμου έγινε 4 Ιουνίου, είχαμε πάει βόλτα στη Βουλιαγμένη, εκεί που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού μέσα στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδα να γονατίζει και είδα το δαχτυλίδι».

Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός γιόρτασαν την δεύτερη τους Πρωτοχρονιά με φιλιά και υποσχέσεις