Nude ombre: Το νέο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου είναι η επιτομή του sexy chic

Μαρία Ροδίτη
Nude ombre: Το νέο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου είναι η επιτομή του sexy chic

Το nude μανικιούρ είναι διαχρονική επιλογή, όμως η Κατερίνα Καινούργιου το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι beauty addict και το αποδεικνύει κάθε μέρα. Οι επιλογές της στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, οι πειραματισμοί της με νέες τάσεις και οι εναλλαγές στα μανικιούρ είναι για εκείνη καθημερινότητα και για εμάς τις followers της το τέλειο inspo.

Τι ανακαλύψαμε αυτήν τη φορά; Το νέο nail art της Κατερίνας Καινούργιου, το οποίο είναι μεν κλασικό και διαχρονικό, αλλά with a twist. Η παρουσιάστρια του ALPHA, για να καταλάβεις, είπε «ναι» στα nude νύχια, αλλά με δύο μικρές λεπτομέρειες, που – φυσικά- έκαναν τη διαφορά.

Blush nails: Το νέο trend στα νύχια έρχεται από την Κορέα και θα το πετύχεις με λίγο ρουζ

Το nude ombre mani της Κατερίνας Καινούργιου

Μέσα στο Σαββατοκύριακο (14-15/1) η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους fans της το ολοκαίνουριο μανικιούρ της. Η 37χρονη παρουσιάστρια δεν επέλεξε κάποια σκούρα απόχρωση σε βερνίκι – ως ειθίσται τους χειμερινούς μήνες-, αλλά προτίμησε μια all classic τάση: το nude μανικιούρ.

Όχι, όμως, όποιο κι όποιο nude. Το εξέλιξε και συγκεκριμένα έκανε nude ombre νύχια, δηλαδή νύχια που ξεκινούν σε nude απόχρωση και καταλήγουν σε ξεβαμμένο λευκό. Σκέψου απλά το ombre στα μαλλιά για να καταλάβεις. Η Κατερίνα, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί. Ως λάτρης του glam αποφάσισε να βάλει ασημόσκονη στον μεσαίο και στον παράμεσο κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το μανικιούρ της.

Nude nail inspo

Αν είσαι κι εσύ λάτρης των nude nail art, μπορείς να αντιγράψεις το σχέδιο που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου ή να το ζητήσεις – για σίγουρη επιτυχία- από τη μανικιουρίστ σου.

Ρίξε, όμως, μια ματιά και στην παρακάτω gallery για λίγο ακόμα nail inspo… φυσικά με πρωταγωνιστή το nude.