Ευτυχώς που έγινε μαμά η Ιωάννα Τούνη και μας έδειξε την αλήθεια του σώματος μετά τη γέννα

Ευτυχώς που έγινε μαμά η Ιωάννα Τούνη και μας έδειξε την αλήθεια του σώματος μετά τη γέννα

Θυμάσαι που εμφανίζονταν όλες οι μαμάδες influencers μετά τον τοκετό με επίπεδη κοιλιά. Ευτυχώς που έγινε μαμά η Ιωάννα Τούνη και είδαμε μια φυσιλογική κοιλιά νέας μαμάς δέκα μέρες μετά τον τοκετό.

Toν ακομπλεξάριστο τρόπο με τον οποίο η Ιωάννα Τούνη αντιμετωπίζει όλες τις νέες προκλήσεις που φέρνει η μητρότητα τον θαύμασα από την πρώτη μέρα.

Από εκείνη τη στιγμή που είπε τα πράγματα ως είχαν, τον αγώνα που έκανε να γεννήσει φυσιολογικά και τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στην καισαρική. Ακόμα κι εκείνο το «ουφ μας πρήξατε στα τηλέφωνα» όταν όλοι περίμεναν να φέρει τον γιο της στον κόσμο, επίσης τον θαύμασα.

«Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό. Ήταν όλα καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε. 20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά, αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: μπαίνεις για χειρουργείο τώρα», είχε αποκαλύψει μετά τον δύσκολο τοκετό.

Μπράβο Ιωάννα

Αυτό που όμως αξίζει πολλά μπράβο, είναι η αλήθεια της Τούνη στο μετά, αυτό το δύσκολο μετά με την αϋπνία, τα κλάματα του μωρού και την influencer τη μια να παραδέχεται ότι χάθηκε επειδή είναι ξενυχτισμένη και την άλλη να καθυστερεί κάποια κλήρωση για τους Popular διαγωνισμούς της γιατί το μπεμπάκι κλαίει.

Και σήμερα, η Τούνη ανέβηκε ακόμα περισσότερο στα μάτια μου και με θυμήθηκα να ζυγίζομαι μετά την πρώτη μου γέννα και να απογοητεύομαι για την κοιλίτσα που δεν είχε φύγει ενώ όλες οι απανταχού celebs και γνωστές γύρω μου, νέες μαμάδες, πόζαραν με την κοιλιά flat μετά τη γέννα.

Η Ιωάννα μας έδειξε την κοιλιά της που ακόμα δεν έχει ξεπρηστεί, αποκάλυψε το βάρος της και με θετικά vibes εξήγησε πως έχει δρόμο ακόμα και δεν έχει μπει καν σε διατροφή γιατί απλά ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ.

«Έχει περίπου 12 μέρες που έχω γεννήσει. Ήμουν 62 κιλά πριν. Έφτασα τα 78 -79 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα είμαι στα 70 κιλά», είπε η Ιωάννα Τούνη και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να κάνω διατροφή γιατί δεν έχω προλάβει. Θα ξεκινήσω όμως. Αυτό που έχω προλάβει και κάνω είναι να βάζω φουλ κρέμες και προσπαθούμε μέχρι το μεσημέρι να ξαναγίνει η μέση αυτή μεσούλα. Εντάξει, σε καλό δρόμο είμαστε, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο».

«Θα σας πουν ότι με το που γεννήσεις μαγικά χάνεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα σου γίνεται ακριβώς όπως ήταν πριν. Όχι, δεν γίνεται. Προφανώς και έχω χάσει κάποια κιλά. Έχουν φύγει τα υγρά, ο πλακούντας και όλα αυτά, αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή. Οπότε, μην ανησυχείτε, κορίτσια. Θέλει χρόνο, θέλει προσπάθεια, θέλει σίγουρα και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να μπορέσεις να επανέλθεις», είχε άλλωστε πει με θάρρος η influencer και έδωσε και στις υπόλοιπες θάρρος.

https://www.instagram.com/p/Cnm4RGdBDFm

Το πιο ωραίο πράγμα που έκανε όμως η Τούνη και το μεγαλύτερο και πιο σωστό Influence που έχει ασκήσει είναι η αλήθεια, η αλήθεια αυτή που έχει πλέον αποστομώσει όλες εκείνες που την έκραζαν επειδή βγαίνει μέχρι την τελευταία στιγμή, που την έκραζαν κι όταν έμενε σπίτι λόγω της υπερέμεσης που δεν τολμούσε να φάει σούσι, ξεκινούσαν σαν τις κακές συμπεθέρες τις νουθεσίες.

Η Τούνη το ζει γιατί το ήθελε πολύ και θηλάζει και μάλιστα αποκλειστικά και θαρρώ με την ίδια υπερηφάνεια θα έβγαινε να πει ότι δεν κατάφερε να θηλάσει και δίνει συμπλήρωμα και το μωρό της φροντίζει και τα κιλά της τα λέει και την κοιλιά της τη δείχνει και την αϋπνία της την παραδέχεται.

Ιωάννα keep going, στο θέμα μητρότητας αποδείχτηκες μανούλα!

«Αξίζει κάθε κούραση»: Η Ιωάννα Τούνη για τη δύσκολη γέννα, τον θηλασμό και το σώμα της