Οι αδελφές Φουρέιρα είναι #sistergoals: Συγκινεί η Μαργαρίτα για την εγκυμοσύνη της Ελένης

Οι αδελφές Φουρέιρα είναι #sistergoals: Συγκινεί η Μαργαρίτα για την εγκυμοσύνη της Ελένης

Η 35χρονη τραγουδίστρια μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πελαργού και η οικογένειά της ανυπομονεί να υποδεχθεί το νέο μέλος.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία μετρούν αντίστροφα για την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους αφού σε λίγες εβδομάδες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και πριν λίγα 24ωρα δημοσίευσε στο Instagram λήψεις από την εντυπωσιακή φωτογράφιση που έκανε για το εξώφυλλο της Vogue Greece.

Αρκετά άτομα από το στενό περιβάλλον της μέλλουσας μαμάς ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα της φωτογράφισης και έκαναν διάφορα Instagram-stories αποθεώνοντάς την.

H συγκινητική ανάρτηση της Μαργαρίτας Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη της Ελένης

Η pop star αναμένεται να γεννήσει πολύ σύντομα και η οικογένειά της ανυπομονεί να υποδεχθεί το νέο μέλος. Η Ελένη Φουρέιρα έχει δύο αδερφές (Ιωάννα και Μαργαρίτα) και έναν αδερφό (Γιώργος), με τους οποίους είναι πολύ δεμένη.

Η αδερφή της τραγουδίστριας, Μαργαρίτα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα και γράφοντας μερικά τρυφερά λόγια για την αδερφή της.

foureira_margarita.jpg

«Όταν γεννήθηκες και η μαμά σε έφερε σπίτι ήσουν η κούκλα μου! Σε φρόντιζα και σε πρόσεχα όπως κάθε μικρό κορίτσι την αγαπημένη της κούκλα!! Τώρα το μικρό μου κοριτσάκι θα γίνει μανούλα!! Πάντα υπερήφανη για σένα», έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή της pop star και μέλλουσα θεία.

Η χαρά του Μποτία και οι ευχές από τις αδελφές της Ελένης Φουρέιρα για το νέο μέλος της οικογένειας

Οι αδελφές Φουρέιρα είναι δεμένες σαν γροθιά

Η τραγουδίστρια τρέφει πολύ μεγάλη αγάπη για τα αδέλφια της (Ιωάννα, Μαργαρίτα και Γιώργος) και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει μαζί τους σε ιδιαίτερες περιστάσεις, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στα social media.

Τόσο η Μαργαρίτα, όσο και η Ιωάννα έχουν αποκτήσει η κάθε μία από δυο παιδιά. Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια πολύ γλυκιά θεία και δίνει κάθε χρόνο το παρών στα γενέθλια πάρτι των ανιψιών της.

Η Ιωάννα Φουρέιρα έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Βασίλη που τον Αύγουστο θα γίνει 8 ετών και τον μικρό Μάξιμο, ο οποίος είναι 3 ετών. Η Μαργαρίτα είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας γυναικείων ρούχων στο Παλαιό Φάληρο και δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις φορώντας ρούχα της, για να την στηρίξει.

oikogeneia_foureira.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα εύχεται πάντα δημόσια στα αγαπημένα της πρόσωπα όταν αυτά γιορτάζουν και κάθε χρόνο στα γενέθλια της αδερφής της Ιωάννας, φροντίζει να κάνει μια ανάρτηση αφιερωμένη σε εκείνη.

Πριν 2 χρόνια η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια άφιλτρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και μας σύστησε τις αδερφές της.

1674639691128-893694413-foureira_aderfes.jpg

«Χαρούμενα γενέθλια βασίλισσά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα βάζοντας ένα emoji σε σχήμα κορώνας πάνω στο κεφάλι της εορτάζουσας. Οι τρεις αδελφές πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό με τα μαγιό τους, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η ομοιότητά τους είναι παραπάνω από εμφανής.

Πηγή κεντρικής: foureira