H Chicago West έγινε 5 ετών και η Kim Kardashian διοργάνωσε ένα πάρτι-υπερπαραγωγή

H Chicago West έγινε 5 ετών και η Kim Kardashian διοργάνωσε ένα πάρτι-υπερπαραγωγή

H 42χρονη τηλεπερσόνα έντυσε όλο το σπίτι σε ροζ χρώμα και δημοσίευσε τις πιο παραμυθένιες φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Η Kim Kardashian φημίζεται για τα φαντασμαγορικά parties που διοργανώνει στα γενέθλια των παιδιών της, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο τρυφερή μαμά είναι. Η 41χρονη γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της, Chicago West με ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο έδωσαν το παρών αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το αξιοζήλευτο πάρτι για τα 5α γενέθλια της Chicago West

H κόρη της τηλεπερσόνας και του διάσημου ράπερ γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2018 και η 41χρονη διοργάνωσε ένα θεματικό πάρτι-υπερπαραγωγή για να ευχαριστήσει την 5χρονη και τις φίλες της.

Το πάρτι έγινε στην έπαυλη της Kardashian στο Hidden Hills και είχε θέμα Hello Kitty. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια αποκάλυψε πως το σπίτι των 60 εκατομμυρίων ντύθηκε ολόκληρο σε ροζ χρώμα για την κόρη της.

Άλλος σβήνει και άλλος γράφει- Τα tattoo του Davidson για την Kim και του Barker για την Kourtney

Η Kim πόζαρε έχοντας την Chicago στην αγκαλιά της φορώντας μπλούζα που έγραφε: «Σε αγαπώ Σικάγο», καθώς και ένα φαρδύ ανοιχτόχρωμο σκισμένο τζιν το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι γαλάζιες suede γόβες. H εορτάζουσα ήταν ντυμένη με girly outfit που ταίριαζε απόλυτα με το θέμα επιλέγοντας ένα ροζ φόρεμα, κολάν και καουμπόικες μπότες.

https://www.instagram.com/p/Cn2VIK4Pshf

Σε άλλη φωτογραφία από το καρουζέλ που δημοσίευσε η 41χρονη έχει αποτυπωθεί η στιγμή που η Chicago σβήνει τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας της. Η 5χρονη είναι το 4ο παιδί που έχει αποκτήσει η τηλεπερσόνα με τον πρώην σύζυγό της Kanye West, o οποίος μάλλον δεν βρισκόταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι της Chicago West.

Η τεταμένη σχέση με τον Kanye West και η συνεπιμέλεια

«Η από κοινού ανατροφή είναι πάρα πολύ δύσκολη», δήλωσε πρόσφατα η 42χρονη με δάκρυα στα μάτια. Το πρώην ζευγάρι οριστικοποίησε το πολύκροτο διαζύγιό του τον Νοέμβριο.

Η Κim Kardashian τόνισε πως βασικό της μέλημα είναι να προστατεύσει τα παιδιά της από όσα γράφονται στον Τύπο και το διαδίκτυο, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί.

«Αν δεν γνωρίζουν πράγματα που λέγονται, γιατί να τους μεταφέρω αυτή την ενέργεια; Αυτά είναι αληθινά, βαριά, ενήλικα πράγματα... που δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν. Όταν θα είναι έτοιμα, θα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Μια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστούν που δεν κάθομαι να επιτίθεμαι στον πατέρα τους. Θα μπορούσα», δήλωσε η Kim Kardashian.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα τον προστάτευσα και θα το κάνω στα μάτια των παιδιών μου. Για τα παιδιά μου. Οπότε, στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν γνωρίζουν τίποτα από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι μερικές φορές της λείπει απλώς να μπορεί να πηγαίνει σε απλά μέρη όπως το φαρμακείο.

Στο διακανονισμό του διαζυγίου, η Kim Kardashian εξασφάλισε 200.000 δολάρια το μήνα ως διατροφή για τα παιδιά. Θα είναι επίσης υπεύθυνη για τα μισά από τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά έξοδά τους.

«Τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα. Στο σχολείο, μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου είναι οι δάσκαλοι, οπότε ξέρω τι συμβαίνει στο διάλειμμα και το μεσημεριανό γεύμα. Ακούω τι κουβεντιάζεται. Aν τα παιδιά θέλουν να ακούσουν τη μουσική του μπαμπά τους - ό,τι κι αν περνάμε εμείς- πρέπει να έχω αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να τραγουδάω μαζί με τα παιδιά μου. Κάνω σαν να μην τρέχει τίποτα και μόλις τα αφήσω, ρίχνω ένα γερό κλάμα», παραδέχθηκε η τηλεπερσόνα.

Όπως η ίδια εξήγησε προσπαθεί συνεχώς να αισθάνεται ζεν στις δύσκολες στιγμές καθώς θεωρεί ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να δείχνει καλά για χάρη των παιδιών της.

«Αν πηγαίνουμε στο σχολείο και θέλουν να ακούσουν τη μουσική του μπαμπά τους - ό,τι κι αν περνάμε εμείς- πρέπει να έχω αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να τραγουδάω μαζί με τα παιδιά μου. Κάνω σαν να μην τρέχει τίποτα και μόλις τα αφήσω, ρίχνω ένα γερό κλάμα», ομολόγησε η Kim Kardashian.

Πηγή κεντρικής: kimkardashian