Άλλος σβήνει και άλλος γράφει- Τα tattoo του Davidson για την Kim και του Barker για την Kourtney

Άλλος σβήνει και άλλος γράφει- Τα tattoo του Davidson για την Kim και του Barker για την Kourtney

O 29χρονος κωμικός αφαίρεσε τα tattoo για την πρώην αγαπημένη του την ώρα που ο ράπερ «χτύπησε» τα μάτια της γυναίκας του.

Μετά τον απρόσμενο χωρισμό από την Kim Kardashian και έπειτα από ένα σύντομο ειδύλλιο με την Emily Ratajkowski ο Pete Davidson είναι ξανά ερωτευμένος. Ο διάσημος κωμικός δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και απολαμβάνει την σύντομη απόδρασή του στη Χαβάη μαζί με εκλεκτή παρέα.

Πριν λίγα 24ωρα ο 29χρονος εντοπίστηκε από τους paparazzi με τη φημολογούμενη νέα σύντροφό του, Chase Sui Wonders την ώρα που αντάλλαζαν παθιασμένα φιλιά και έκαναν ηλιοθεραπεία.

H Kim είναι παρελθόν για τον Pete

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τα τατουάζ από το μπούστο του Pete Davidson, τα οποία ήταν αφιερωμένα στην Kim Kardashian, έχουν εξαφανιστεί.

O κωμικός είχε κάνει αρκετά τατουάζ για την τηλεπερσόνα, τα οποία φέρεται να αφαίρεσε με λέιζερ λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους. Η φράση «Το κορίτσι μου είναι δικηγόρος» ήταν ένα από τα πιο γνωστά τατουάζ που «χτύπησε» στην κλείδα για χάρη της Kim.

Το σχέδιο Jasmine and Aladdin δεν υπήρχε πουθενά στο κορμί του 29χρονου όπως και η λέξη Kim την οποία ο κωμικός είχε «χτυπήσει» στο στήθος του. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εμφάνισή του χωρίς μπλουζάκι στη Χαβάη συζητήθηκε έντονα.

Πότε τα έφτιαξαν, πότε χώρισαν – Τίτλοι τέλους στη σχέση του Pete Davidson και της Emily Ratajkowski

Σε παλαιότερη συνέντευξή του το 2019 ο Davidson είχε αναφέρει πως όταν είναι αναστατωμένος ή στεναχωρημένος ένα νέο τατουάζ είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτιστεί. Δύο χρόνια αργότερα ο κωμικός αναθεώρησε αφού υποστήριξε ότι θέλει να αφαιρέσει όλα τα τατουάζ του και να επικεντρωθεί στην καριέρα του.

Kim Kardashian- Pete Davidson: To χρονικό της σχέσης τους

Λίγο αφότου η Kim παρουσίασε το Saturday Night Live τον Οκτώβριο του 2021, το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη μαζί σε ένα λούνα παρκ. Ακολούθησε η επισημοποίηση της σχέσης τους, αρκετές κοινές εμφανίσεις και posts ενώ στις 2 Μαΐου, το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί του Met Gala, κάνοντας μια iconic εμφάνιση. Οι κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν μαζί αφού τον Αύγουστο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

https://www.instagram.com/p/Cf4gpU7v87y

Ο Travis Barker έκανε τατουάζ για... τα μάτια της Kourtney Kardashian

Τον απόλυτο έρωτα ζουν ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο. Πριν λίγα 24ωρα ο 47χρονος μουσικός δημοσίευσε ένα Instagram-story και αποκάλυψε το νέο του τατουάζ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη γυναίκα της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/CnsbbEOvgzQ

«Oh hey there», έγραψε ο Barker στη λεζάντα του καρουζέλ φωτογραφιών που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό. Ανάμεσα στις λήψεις ξεχώρισε αυτή με το νέο tattoo του ράπερ, το οποίο είναι προσωπογραφία της Kourtney Kardashian και συγκεκριμένα τα μάτια της.

tattoo1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες Travis Barker- Kourtney Kardashian.

Πηγή κεντρικής: petedavidson