Η Τάμτα είπε «ναι» σε άλλο ένα makeover – Το νέο punk look που μας πήγε πίσω στο 2020

Η Τάμτα είπε «ναι» σε άλλο ένα makeover – Το νέο punk look που μας πήγε πίσω στο 2020

Η Τάμτα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση με νέο, άκρως ανανεωμένο look.

Statement και Τάμτα πάνε μαζί. Η τραγουδίστρια κάνει πάντα «θόρυβο» με τις εμφανίσεις της και τραβά όλα τα βλέμματα όπου βρεθεί. Είτε είναι στην πίστα και τραγουδά η ίδια, είτε βγει για να διασκεδάσει και να περάσει καλά. Και αυτό συνέβη στην πρόσφατη έξοδό της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση.

Η Τάμτα διασκέδασε στην απόλυτη Ελληνίδα star, ανέβηκε μάλιστα και στην πίστα όπου τραγούδησαν μαζί, με το highlight της βραδιάς ωστόσο να μην είναι αυτό, αλλά… το νέο hair look της. Η 42χρονη τραγουδίστρια έκανε ακόμη ένα makeover και πλέον έχει αγορίστικο κούρεμα, κόκκινα μαλλιά και ένα άκρως punk look.

Η Τάμτα έβγαλε ελληνική ταυτότητα μετά από 23 χρόνια αλλά πολλοί πρόσεξαν κάτι άλλο στο έγγραφο

Το νέο look της Τάμτα μάς θύμισε κάτι από το 2020

Με ανδρόγυνο look και μαλλιά με punk αναφορές βρέθηκε στην Άννα Βίσση η Τάμτα. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια φόρεσε μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα, με μαύρο σορτς και μπότες, ολοκληρώνοντας το look με ένα ανατρεπτικό, ολοκαίνουριο κούρεμα.

Όπως βλέπεις, η Τάμτα έχει πλέον αγορίστικο haircut και μαλλιά σε καροτί απόχρωση, ένα look που μας θύμισε εποχές 2020 όταν είχε ξανακάνει pixie cut τα μαλλιά της. Τότε, ωστόσο, δεν είχε τόσο κόκκινο χρώμα, αλλά είχε επιλέξει να τα βάψει ροζ. Να δες…

2020_tamta.jpg

Το look της Τάμτα το 2020

10 φορές που η Τάμτα είπε «ναι» στις ανατρεπτικές αλλαγές στην εμφάνισή της

Η Τάμτα δεν έχει πολύ καιρό που άλλαξε τελευταία φορά hair look. Για την ακρίβεια, κάθε τρεις και λίγο το κάνει και συνήθως με τη βοήθεια του προσωπικού της hairstylist, Tom Zois. Μαζί δοκιμάζουν κουρέματα, χτενίσματα, διαφορετικά χρώματα, αλλά και περούκες για να καταλήξουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Εμείς θυμηθήκαμε στην παρακάτω gallery τις αλλαγές που έχει κάνει η Τάμτα τα τελευταία 3 χρόνια – από το 2020 μέχρι σήμερα- που ομολογουμένως είναι πολλές. Και διαφορετικές μεταξύ τους.