Ο Κικίλιας jr υποκλίθηκε στο ταλέντο του κορυφαίου αθλητή Στέφανου Τσιτσιπά μαζί με χιλιάδες Έλληνες

Ο Κικίλιας jr υποκλίθηκε στο ταλέντο του κορυφαίου αθλητή Στέφανου Τσιτσιπά μαζί με χιλιάδες Έλληνες
Instagram

Το δύο ετών αγοράκι έχει ήδη τη ρακέτα στα χέρια και θαυμάζει τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή.

Μία μεγάλη μάχη έδωσε ο 24χρονος σπουδαίος Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως εκείνος που τελικά κέρδισε ήταν ο 35χρονος Σέρβος τενίστας. Ο Νόλε επικράτησε 3-0 σετ κατακτώντας το 22ο Grand Slam της καριέρας του και το 10ο Australian Open, ενώ παράλληλα ανέβηκε ξανά στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Θεοδώρα Πεταλάς: Ποια είναι η 28χρονη royal σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά

Τον τελικό παρακολούθησαν με υπερηφάνεια για τον κορυφαίο αθλητή χιλιάδες Έλληνες, μεταξύ των οποίων και η Τζένη Μπαλατσινού με τον δύο ετών γιο της ο οποίος φαίνεται να έχει στο DNA του τον αθλητισμό καθώς πατέρας του είναι ο πρώην μπασκετμπολίστα, Βασίλης Κικίλιας.

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Οι οικογενειακές διακοπές & ο μυστικός προορισμός που επέλεξαν για τις γιορτές

Η παρουσιάστρια ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία του μικρού Παναγιώτη-Αντώνιου, ο οποίος εμφανίζεται να κρατά στα χέρια του μία ρακέτα τένις και να παρακολουθεί την αναμέτρηση ανάμεσα στους to δύο αθλητές.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε στα stories του Instagram, η Τζένη Μπαλατσινού ανέφερε το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά και δίπλα πρόσθεσε ένα εικονίδιο με την ελληνική σημαία.

328164973_919523252387975_7229827270437334150_n.jpg

Ο Κικίλιας jr έγινε δύο ετών και στις φωτό της Τζένης Μπαλατσινού φαίνεται σαν μεγάλο παιδάκι

Η Τζένη Μπαλατσινούγιόρτασε πριν από έναν μήνα τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η οποία και έγινε στις 25 Δεκεμβρίου του 2020. Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του πολιτικού και πρώην αθλητή Βασίλη Κικίλια. Ο γάμος τους είχε γίνει το καλοκαίρι του 2019 στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων και ενάμισι χρόνο μετά, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την έλευση του ξανθού αγοριού.

Η Τζένη Μπαλατσινού δέχθηκε από τον Βασίλη Κικίλια το καλύτερο δώρο και δεν ήταν μόνο οι ευχές

Το μωράκι, βαφτίστηκε τον Ιούλιο του 2021 στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο, αφού πρόκειται για το αγαπημένο νησί του ζευγαριού στο οποίο μάλιστα διατηρούν και εξοχική κατοικία.

Τον γιο τους βάπτισε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου Κύριος Δωρόθεος, ο οποίος συνδέεται με φιλία με το ζευγάρι. Νονοί του παιδιού ήταν ο γιος της Τζένης από τον προηγούμενο γάμο της, Μάξιμος Κωστόπουλος, ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, και η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα.

Με αφορμή τη νέα υπέροχη φωτογραφία του αγοριού, κάναμε μια βόλτα στο προφίλ της Τζένης και βρήκαμε τις πιο cute φωτογραφίες του Κικίλια junior στις οποίες ποζάρει στο Instagram κάνοντας δραστηριότητες σαν μεγάλο παιδάκι.

Εκτός από το ότι κάποια στιγμή επιχείρησε να βάλει πλυντήριο έκανε και άλλα δημιουργικά πράγματα που κάνουν οι μεγάλοι.

https://www.instagram.com/p/CcVmh8PIq6v

Οι υπέροχες φωτογραφίες του Παναγιώτη- Αντώνιου στην gallery που ακολουθεί:

Η Τζένη Μπαλατσινού μωρό - Η ομοιότητα με τον γιο της είναι εκπληκτική

https://www.instagram.com/p/CMZIcqJhDgH

Η Τζένη Μπαλατσινού με όλα τα παιδιά της

https://www.instagram.com/p/CRLZssSLakP

Θυμίζουμε, πως το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, από το 1996 έως το 2012 υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Στις 16 Ιουνίου 2019 παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια με τον οποίο απέκτησαν ένα αγόρι στις 25 Δεκεμβρίου 2020.