Στιγμές που θα θυμίσουν τον «Νονό» και άλλες 2 σκληρές ανατροπές στη Γη της ελιάς με την Μυρτάλη

Κατερίνα Μπούσιου
Στιγμές που θα θυμίσουν τον «Νονό» και άλλες 2 σκληρές ανατροπές στη Γη της ελιάς με την Μυρτάλη

Απανωτά τα spoiler και όλες πληροφορίες μιλούν για ανατροπή στη ζωή της Μυρτάλης καταρχάς και του Μάνου κατά δεύτερον. 

Έχουμε ήδη μπει σε μία περίεργη φάση στη Γη της ελιάς και ίσως και λόγω σκληρού ανταγωνισμού στο prime time, η κάθε σειρά αυτού του τύπου όπως η συγκεκριμένη, θα πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της κάθε μέρα. Τα επόμενα βράδια έχουν θρήνο, έχουν συγκίνηση, έχουν μεγάλη εκδίκηση τύπου ταινίας Νονού, αλλά έχουν και δικαίωση. Άρα έχουν ενδιαφέρον.

Η Μυρτάλη γίνεται ξανά το κεντρικό πρόσωπο γιατί θα ανακαλύψει κάτι που θα την αναγκάσει να παίξει τη ζωή της κορώνα - γράμματα. Πόσο κινδυνεύει από τον Αλέξη;

Η εκδίκηση του Δημοσθένη και το τέλος του

Ο Δημοσθένης έχει ήδη ορκιστεί στη Γη της ελιάς πως θα εκδικηθεί τον θάνατο του γιου του Κίμωνα και θα το κάνει πράξη όπως θα δεις σήμερα.

Ο έμπορος ναρκωτικών Κεφαλάς πεθαίνει μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του, γιατί οι δικοί του άνρθωποι σκότωσαν τον γιο του.

Την ίδια στιγμή η Δήμητρα ξεκινά την έρευνα για να δει αν ο σύντροφός της συνδέεται με τον πατέρα του. Η αστυνομικός δεν γνωρίζει όμως τις παρανομίες του Δημοσθένη. Για αυτό και η έρευνά της θα ξεκινήσει αντίστροφα. Πρώτα θα καταλάβει τι εστί Δημοσθένης και μετά θα οδηγηθεί στο πως σκοτώθηκε ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η ηλικία, ο άντρας που της άλλαξε τη ζωή και ο διπλός γάμος

Το «αίμα, δάκρυα και ιδρώτας» συνεχίζεται όμως στη Μάνη. Με μία εντελώς (αρχικά) ανεξήγητη κίνηση του Αλέξη ο οποίος σκοτώνει τον Γεράσιμο. Από τη ζήλια του και λόγω της σχιζοφρένειάς του όπως θα αποδειχτεί στη συνέχεια, δίνει το τελειωτικό χτύπημα στη μητέρα του, η οποία έκανε όνειρα για να ζήσει ως ζευγάρι με τον Γεράσιμο.

https://www.instagram.com/p/Cn-GBBOj6kI

Αυτός ο θάνατος είναι το δεύτερο μεγάλο σοκ των πρωταγωνιστών, οι οποίοι αυτές τις ημέρες τρέχουν από κηδεία σε κηδεία.

Αυτή όμως η δολοφονία είναι και ο μεγάλος κίνδυνος της Μυρτάλης. Γιατί εκεί θα καταλάβει πως κάτι συμβαίνει με τον Αλέξη, ο οποίος μπορεί να μην άφησε ίχνη όταν έριξε από τον γκρεμό τον Γεράσιμο, αφήνει όμως υπονοούμενα πως είναι ευχαριστημένος με όσα του συνέβησαν και η χαιρεκακία του, θα της προξενήσει μεγάηλ έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/CmwzMDkrf9m

Όπως και τα ξεσπάσματά του στη συνέχεια. Δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι κινδυνεύει θανάσιμα κοντά του, αλλά θα το καταλάβει όμως πολύ καλά στη συνέχεια με ένα ακόμη ξέσπασμά του και όταν χειροδικήσει εναντίον της.

Η νεαρή Βρετάκου θα πρέπει να πάρει μία απόφαση. Ή να φύγει ανώδυνα από κοντά του, ή να τον καταδώσει. Το τέλος του Αλέξη πάντως από όσο γνωρίζουμε θα είναι τραγικό για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αλλά χωρίς αυτό να επηρεάζει τη Μυρτάλη. Εκτός αν μέχρι το τέλος της σεζόν έχουμε μεγάλες ανατροπές.

https://www.instagram.com/p/CirpQAir8vS

Μία ακόμη, θα ζήσουμε αυτές τις ημέρες. Η Μαρίνα συνεχίζει να έχει συμπτώματα αδυναμίας και μουδιάσματα στα χέρια της και ο Μάνος πλέον ανησυχεί πως κάτι σοβαρό συμβαίνει με την υγεία της. Θα μπουν σε μία μεγάλη περιπέτεια μέχρι να εντοπίσουν από τι πάσχει, αλλά ευτυχώς θα έχουμε αίσιο τέλος.