Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η ηλικία, ο άντρας που της άλλαξε τη ζωή και ο διπλός γάμος

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η ηλικία, ο άντρας που της άλλαξε τη ζωή και ο διπλός γάμος

Ο ψυχολόγος Νίκος Ράικος, όσα δεν γνωρίζουμε για την Αντιγόνη Κουλουκάκου, όσα επιμελώς δεν θέλει να μας αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή, την ηλικία της αλλά και τον επικείμενο γάμο της.  

Εδώ και δύο χρόνια, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι η τηλεοπτική Μανιάτισσα και αρχόντισσα της Αρεόπολης, Ιουλία Βρεττάκου στη Γη της ελιάς, μία σχεδόν καρμική επαγγελματική επιλογή, αφού έχει και στην πραγματικότητα μανιάτικη καταγωγή.

Η Αντιγόνη μετά από χρόνια στις διεθνείς πασαρέλες ως μοντέλο και αρκετά χρόνια στα πλατώ της ιταλικής τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αποφάσισε με την επιστροφή της στην Ελλάδα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Με πολλά «όχι» αλλά και ένα μεγάλο «ναι» στον άντρα που της άλλαξε τη ζωή. Ποιος είναι ο Νίκος Ράικoς και για ποιο λόγο όλοι αναζητούν στη Google την ηλικία της και κυρίως, τι λέει εκείνη για αυτό;

https://www.instagram.com/p/Cirua5po8lN

«Δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για εμένα»

Ο παραπάνω τίτλος εξηγεί πολλά για την ιδιοσυγκρασία της. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και τηλεοπτική Ιουλία στη Γη της ελιάς, δεν θέλει να απασχολεί με ή για την ζωή της, όχι γιατί θα την πλήγωνε η ενδεχόμενη κακοπροαίρετη κριτική, αλλά γιατί απλά δεν την αφορά.

kouloukakos_gamos.jpg

Η φράση «δε με ενδαφέρει τι θα πει ο κόσμος για εμένα» ήταν η απάντησή της σε ένα προσβλητικό σχόλιο follower της στο Instagram που ενώ αρχικά την έκανε να θυμώσει, στην συνέχεια την έκανε να πεισμώσει: «Με προσέβαλε πολύ και στεναχωρήθηκα. Μου μίλησε πολύ άσχημα. Με άγγιξε. Μετά θύμωσα γιατί είπα ότι δεν είσαι εσύ, δεν είμαι εγώ αυτό. Εσύ το έχεις δουλέψει αυτό και δεν μπορεί να σε αγγίξει».

https://www.instagram.com/p/Ch9gT0oo6pl

Η Αντιγόνη που κάποτε στο παρελθόν δέχθηκε το κολακευτικό σχόλιο του Αλ Πατσίνο που της είπε: «Είσαι όμορφη ως τραγωδία», σχεδόν ποτέ μέχρι πρόσφατα δεν αναφερόταν στην προσωπική της ζωή. Σα να μας βάζει ένα «όχι» σε αυτό το κομμάτι της ζωής της.

Γη της Ελιάς - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Queen.gr: Ο Al Pacino μου είπε...είσαι όμορφη ως τραγωδία!

Ακόμη και στο post που έκανε στο Instagram για να μας ανακοινώσει τον αρραβώνα της, είχε απενεργοποιήσει τα σχόλια των followers της και δεν μας ανακοίνωσε καν το μικρό όνομα του αγαπημένου της.

https://www.instagram.com/p/CmpBk-TouRi

Γράφοντας μόνο για εκείνον: «Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν και μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Με την ίδια ανεμελιά και αθωότητα που είχες και όταν ήσουν παιδί και ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά. Είναι μαγικό... τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει και η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής».

Ο αρραβωνιαστικός της είναι σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες (και το προφίλ του στο Linkedin) ο Νίκος Ράικος, καθηγητής Ψυχολογίας στην Πολεμική Αεροπορία με καταγωγή από την Πάτρα, ενώ με την Αντιγόνη γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια και σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες της πόλης έχει ήδη έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του.

Capture.JPG

Μην αναρωτηθείς γιατί δεν τους βλέπουμε να κυκλοφορούν δημόσια. Δεν το επιθυμεί ούτε εκείνος, ούτε όμως και η Αντιγόνη.

«Δικαίωμά τους να ψάχνουν στη Google την ηλικία μου»

Η ηθοποιός, έχει μία πολύ όμορφη σχέση με τον χρόνο που περνά. Σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε 20 χρόνια πριν και είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram είχε μιλήσει για το φως της ωριμότητας, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό.

https://www.instagram.com/p/CkGqei4oBkb

Χωρίς αριθμούς και ηλικίες: «Θέλω να πω σε αυτό το κορίτσι της φωτογραφίας ότι καλά τα κατάφερες, είμαι περήφανη για εσένα και σ'αγαπώ, θα σε φροντίζω και συνέχισε να ονειρεύεσαι εγώ θα είμαι εδώ όταν θα πέφτεις για να σε βοηθάω να ξανασηκώνεσαι. Μη φοβάσαι, γέλα δυνατά, η ζωή είναι ωραία, πάντα».

Κάποια στιγμή σε μία συνέντευξή της είχε διακωμωδήσει το ότι αν βάλεις το όνομα της στην Google, θα σου βγει αυτόματα η πρώτη αναζήτηση ως: «Πόσο χρονών είναι η Αντιγόνη Κουλουκάκου»;

Η ίδια είχε απαντήσει γελώντας: «Όχι δεν το ήξερα αυτό. Με αγαπάω πολύ και αγαπάω αυτά ποέχει προσφέρει η ηλικία μου. Αισθάνομαι ότι μεγαλώνω όμορφα. Το θέμα είναι η ηλικία ή το τι ψάχνει ο κόσμος; Να πω δικαίωμά του; ΟΚ, να το πω».

https://www.instagram.com/p/CkVO7cSIVkI

Πριν δούμε τον γάμο της με τον Νίκο Ράικο (προφανώς το προσεχές καλοκαίρι) ίσως προλάβουμε να δούμε ως νύφη την Αντιγόνη, ως Ιουλία στη Γη της ελιάς. Αφού ο γάμος της με τον Στάθη, παρά τα εμπόδια, θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της σεζόν.