Ο χωρισμός του Φίλιππου και της Βασιλικής στη Γη της ελιάς χώρισε στα δύο το κοινό στα social media

Ο χωρισμός του Φίλιππου και της Βασιλικής στη Γη της ελιάς χώρισε στα δύο το κοινό στα social media

Ποιος φταίει τελικά σε έναν χωρισμό; Εκείνος που αντιδρά υπερβολικά ή εκείνος που έδωσε λαβές με την συμπεριφορά του; Στη Γη της ελιάς ο χωρισμός του Φίλιππου και της Βασιλικής έφερε ένα πρωτότυπο κουίζ στο Twitter. 

Στις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας το «από τη ζωή βγαλμένο» θα το συναντήσεις πολλές φορές. Στη Γη της ελιάς για παράδειγμα το έχουμε δει να συμβαίνει κυρίως στα ερωτικά ζητήματα. Στις δολοφονίες, έχουμε μία αναγκαστική για τηλεοπτικούς λόγους, υπερβολή. Έτσι συνέβη και με τον χωρισμό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Κάποιοι στο Twitter ταυτίστηκαν, κάποιοι διχάστηκαν.

Τελικά θα φτάσει το ζευγάρι στο διαζύγιο; Και ποιος από μηχανής Θεός θα παρέμβει για να μην φτάσουμε στα άκρα;

https://www.instagram.com/p/CntvZRYLcyr

Το λέμε και χωρισμό βόμβα ανάμεσα σε Φίλιππο και Βασιλική

Στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου στη Γη της ελιάς, με το που προβλήθηκε το τρέιλερ, προέκυψαν και οι αντιδράσεις σε δύο σημαντικές σκηνές που θα δούμε απόψε. Την ομηρία του Δημοσθένη και του Κίμωνα από το κύκλωμα ναρκωτικών και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους και την δολοφονία του δεύτερου που θα φανεί ως αυτοκτονία. Αυτή θα είναι μία σκληρή σκηνή, από αυτές όμως που έχουμε ξαναδεί στη σειρά.

Στη Γη της ελιάς δύο γυναίκες θα ανακαλύψουν τους ενόχους στις δολοφονίες Γεράσιμου και Δημοσθένη

Η δεύτερη αφορά σε ένα αγαπημένο ζευγάρι, τον Φίλιππο και την Βασιλική που εξαιτίας της Σάντρας θα τους δούμε να χωρίζουν επεισοδιακά. Μία φωτογραφία της κοπέλας που φαντάζει να είναι η πρώην του αλλά εκείνος δεν το έχει πει στην γυναίκα του, προκαλεί την αναταραχή, ειδικά επειδή συνεχίζει να έχει φιλικές σχέσεις μαζί της.

Η Βασιλική γίνεται ταύρος εν υαλοπωλείο και οι χρήστες του Twitter διχάστηκαν. Μήπως είναι υπερβολική; Μήπως δεν χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο που λέει και το τραγούδι;

Για να σου δώσουμε όμως και ένα μικρό spoiler, αυτός ο χωρισμός που θα φτάσει μέχρι και το διαζύγιο, θα τραβήξει σε αρκετά επεισόδια, αλλά κάποιος θα κάνει το θαύμα του και θα φέρει την ειρήνη ανάμεσα στο ζευγάρι, στην πρώτη και πολύ μεγάλη κρίση του γάμου του.

https://www.instagram.com/p/CnpnEF2N-z9

Αυτός θα είναι ο Στάθης, ο μπαμπάς της Βασιλικής, ο οποίος θα λειτουργήσει και λίγο πονηρά. Θα συμβουλέψει τον Φίλιππο να αφήσει τις δικαιολογίες προς την Βασιλική πως είναι αθώος και να δείξει λίγο αδιαφορία. Το κλασσικό κόλπο θα πιάσει τελικά με διάφορους τρόπους και η Χάιδω με τον Λυκούργο θα βοηθήσουν στο τέλος να έρθει το ζευγάρι κοντά. Από τη ζωή βγαλμένο, σου το είπαμε και εξ αρχής.