Marc Anthony - Nadia Ferreira: Ο 54χρονος τραγουδιστής και το 23χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν

Marc Anthony - Nadia Ferreira: Ο 54χρονος τραγουδιστής και το 23χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν
2022 Omar Vega

Ο πρώην της JLo & η πρώην Μiss Παραγουάη ζουν το παραμύθι. Οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και τα ερωτηματικά για το αν παρευρέθηκαν στον γάμο τα 4 από τα 6 παιδιά του. 

Ένα ακόμα Happily Ever After είναι γεγονός καθώς ο Marc Anthony και η Nadia Ferreira παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι είπε το "I do" κατά τη διάρκεια μιας τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τέχνης Pérez στο Μαϊάμι της Φλόριντα, το βράδυ του Σαββάτου (28/1).

Ο 54χρονος τραγουδιστής και το 23χρονο μοντέλο και πρώην Μiss Παραγουάη ένωσαν τις ζωές τους σε στενό κύκλο αλλά με λαμπερούς καλεσμένους όπως οι: David και Victoria Beckham, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda και Luis Fonsi. Ο Romeo Santos, ο Maluma, ο Marco Antonio Solis και ο αδερφός του Anthony, Bigram Zayas, παρευρέθηκαν επίσης στον γάμο και σύμφωνα με το ισπανικό Hola! ήταν και μάρτυρες.

Σταμάτα ό,τι κάνεις και πίστεψε (άνετα) στα παραμύθια-Η Jennifer Lopez & ο Ben Affleck παντρεύτηκαν

Για την ιδιαίτερη μέρα της, η Ferreira φόρεσε ένα νυφικό σχεδιασμένο από την Galia Lahav, το οποίο είχε λεπτομέρειες από δαντέλα και κρύσταλλα αλλά και εντυπωσιακή ουρά. Στα χέρια της κρατούσε μια νυφική ανθοδέσμη με λευκές ορχιδέες. Ο γαμπρός, ο οποίος ανεβαίνει για τέταρτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας επέλεξε ένα κοστούμι Christian Dior.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, ο 47χρονος Beckham και ο Carlos Slim ήταν κουμπάροι του ζευγαριού ενώ το παρών έδωσαν στενοί φίλοι και συγγενείς- όχι όμως οι τρεις πρώην σύζυγοι του γαμπρού.

Οι δύο γιοι του Anthony Cristian και Ryan, τους οποίους απέκτησε με την Dayanara Torres, ήταν εκεί, ενώ ασαφές παραμένει εάν τα14χρονα δίδυμα Emme και Max, που απέκτησε με την Jennifer Lopez παρευρέθηκαν στην τελετή. Το ίδιο ασαφές είναι και το αν τα άλλα δύο παιδιά του από τον γάμο του με την Debbie Rosado, Arianna και Chase, παρακολούθησαν το μυστήριο.

Ο Anthony και η Ferreira πυροδότησαν τις φήμες για ειδύλλιο μετά από μια έξοδο στην Πόλη του Μεξικού το 2022 ενώ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέσω Instagram με μια selfie που τραβήχτηκε σε αεροπλάνο τον Μάρτιο του ίδιου έτους.

https://www.instagram.com/p/CbTDEMsvei_

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάιο του 2022 κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο εστιατόριο Sexy Fish στο Μαϊάμι της Φλόριντα, μόλις δύο μήνες αφότου έγιναν και Instagram official.

Marc Anthony Visits the Empire State Building

Εκείνη την περίοδο, η Ferreira μοιράστηκε μια φωτογραφία του μεγάλου διαμαντένιου δαχτυλιδιού της στο Instagram Story. Φορώντας ένα κολλητό λευκό φόρεμα, δημοσίευσε ένα πλάνο στο IG της με τη λεζάντα «Engagement Partyyy» και με ένα emoji δαχτυλίδι.

arravwnas_marcanthony.jpg

Ο γάμος έρχεται λίγους μήνες μετά της πρώην του, JLo, η οποία παντρεύτηκε τον Ben Affleck. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως Jennifer Lopez και Marc Anthony διατηρούν άριστες σχέσεις μετά το διαζύγιο, με τα δύο τους παιδιά να αποτελούν την προτεραιότητά τους. Το ίδιο προτεραιότητα είναι βεβαίως και τα άλλα τέσσερα παιδιά του.

Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος για τον τραγουδιστή

Το 1994 απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Arianna, από τη σχέση του με την Debbie Rosado. Έπειτα υιοθέτησαν ένα παιδί, τον Chase.

Στις 9 Μαΐου 2000 παντρεύτηκε τη Μις Υφήλιος Dayanara Torres στο Λας Βέγκας. Μαζί απέκτησαν δύο γιους. Τον Cristian (5 Φεβρουαρίου 2001) και τον Ryan (16 Αυγούστου 2003). Το ζευγάρι χώρισε τον Δεκέμβρη του 2003 αλλά το διαζύγιο βγήκε στις αρχές του 2004.

Τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκε τη Jennifer Lopez ενώ στις 22 Φεβρουαρίου 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Emme και Max. Το περιοδικό People μάλιστα, πλήρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει και να δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων. Το 2009, το ζευγάρι αγόρασε δύο σπίτια στη Νέα Υόρκη αλλά το καλοκαίρι του 2011, ανακοίνωσαν ότι είναι σε διάσταση, με τον Anthony να ζητάει διαζύγιο λίγο αργότερα. Το διαζύγιο εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2014 και η Lopez πήρε την επιμέλεια των παιδιών.

Ο Anthony παντρεύτηκε για τρίτη φορά στις 11 Νοεμβρίου 2014, με το μοντέλο Shannon De Lima και ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2016, βγήκε το διαζύγιο τους.