O Marc Anthony αρραβωνιάστηκε ένα μήνα μετά την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Marc Anthony αρραβωνιάστηκε ένα μήνα μετά την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck

Ο 53χρονος τραγουδιστής και η 23χρονη σύντροφός του διανύουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο.

Η Jennifer Lopez και ο πρώην σύζυγός της Marc Anthony διατηρούν άριστες σχέσεις μετά το διαζύγιο, με τα δύο τους παιδιά να αποτελούν την προτεραιότητά τους. Ύστερα από την πρόσφατη πρόταση γάμου του Ben Affleck στη Jennifer Lopez, ο πρώην σύζυγος της Λατίνας σταρ αποφάσισε να γυρίσει κι εκείνος σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Marc Anthony και η εκλεκτή της καρδιάς του είχαν εμφανιστεί στον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, με την αγαπημένη του να κλέβει τις εντυπώσεις φορώντας δημιουργία της Victoria Beckham.

O Marc Anthony μόλις αρραβωνιάστηκε

Ο Marc Anthony έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Nadia Ferreira, με το 23χρονο μοντέλο να λέει το «ναι» στον τραγουδιστή. Η πρώην Μiss Παραγουάη εθεάθη από τους φωτογράφους την περασμένη εβδομάδα και όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως φορούσε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι.

arravwnas_marcanthony.jpg

Τον αρραβώνα ανακοίνωσε η 23χρονη καλλονή με ανάρτησή της στο Instagram. Η Nadia Ferreira ανέβασε μια φωτογραφία με το εντυπωσιακό διαμαντένιο μονόπετρο που της έδωσε ο αγαπημένος της. «Πάρτι αρραβώνων, Marcantony», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο Μiami και απολαμβάνουν το πάρτι του αρραβώνα τους. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσιεύει τρυφερές φωτογραφίες στα social media, δείχνοντάς μας πόσο ευτυχισμένοι είναι.

https://www.instagram.com/p/CbTDEMsvei_

Τον περασμένο Μάρτιο ο τραγουδιστής δημοσίευσε το πρώτο τους κοινό post γράφοντας: «Μακάρι ο Θεός να πολλαπλασιάσει τις ευχές σας προς εμάς».

Όλα όσα γνωρίζουμε για το δαχτυλίδι αρραβώνων που έδωσε ο Ben Affleck στην Jennifer Lopez

Πηγή κεντρικής: nadiatferreira