Όλες οι φορές που η Ευδοκία Ρουμελιώτη «βρήκε τον δάσκαλό της» ο οποίος είναι ένας άγγελος 7 ετών

Όλες οι φορές που η Ευδοκία Ρουμελιώτη «βρήκε τον δάσκαλό της» ο οποίος είναι ένας άγγελος 7 ετών

Η 44χρονη ηθοποιός και ο κατάξανθος γιος της είναι οι καλύτεροι φίλοι. Από το θέατρο και το λούνα παρκ σε πεζοπορίες και αποδράσεις ο νεαρός έχει τεράστια αδυναμία στη μαμά του η οποία και βρήκε τον δάσκαλό της. 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας μετρούν 9 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2015 ο ερχομός του γιου τους, Δημήτρη ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί η πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης στο Ιnstagram αρκεί για να καταλάβει κανείς την αδυναμία που τρέφει στον κατάξανθο γιο της. Οι κοινές φωτογραφίες τους είναι #familygoals και οι αναρτήσεις από τις καθημερινές τους στιγμές ξεχειλίζουν από αγάπη.

Η τρυφερή έκπληξη του γιου της στο θέατρο

Πριν από λίγες ώρες η 44χρονη δέχτηκε την ωραιότερη έκπληξη στο θέατρο, καθώς βρισκόταν εκεί για τις καθιερωμένες πρόβες της. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είδε ξαφνικά τον γιο της Δημήτρη να «εισβάλει» στη σκηνή, γεγονός που την χαροποίησε ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/CoAKH8co4xa

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δημοσίευσε 2 τρυφερές φωτογραφίες στις οποίες αγκαλιάζει χαρούμενη τον 8χρονο γιο της και δεν είναι τυχαίο πως κάθε εργαζόμενη μαμά ταυτίστηκε μαζί της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει το πιο ζεστό σπίτι από όλα και τους καλύτερους βοηθούς στη διακόσμηση

«Η ευτυχία όταν ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου χωρίς να το περιμένεις το παιδί σου στην δουλειά!», έγραψε η ηθοποιός κάτω από την ανάρτησή της.

Η αγάπη της ηθοποιού για τα παιδιά

«Δε θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανα στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός. Ενώ εγώ θέλω πάρα πολύ κι άλλο παιδί, ο Νικηφόρος δεν θέλει γιατί θεωρεί πως στα 50 του έχει μεγαλώσει και λέει ότι δεν γίνεται», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Όσον αφορά τη ζωή της μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού η ηθοποιός ανέφερε: «Με άλλαξε πολύ ο ερχομός του παιδιού μου. Είμαι μια γυναίκα που έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Με άλλαξε πάρα πολύ. Ξαφνικά έπαψα να έχω ελεύθερο χρόνο για μένα, έπαιξε ρόλο στις επιλογές μου. Άφησε κάποια πράγματα πίσω για να είμαι μαζί του, αλλά δεν είναι κάτι που μετανιώνω. Είμαι πολύ αυστηρή μαμά. Ο άνδρας μου πολλές φορές με λέει Γερμανίδα. Είμαι πολύ αγχωμένη μαμά και προσπαθώ να γίνονται όλα με ένα πράγμα και να έχει μια σταθερότητα. Θέλω πολύ να κάνω και ένα άλλο παιδάκι. Δυστυχώς δεν έρχεται».

Η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για την υιοθεσία που προσπάθησε να κάνει με τον σύζυγό της (Ο μικρός Μάριος βρισκόταν 3,5 χρόνια στην οικογένειά της) και δεν ολοκληρώθηκε αλλά και για το πώς το βίωσαν τα υπόλοιπα παιδιά.

«Αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό ήταν ο Δημήτρης. Γιατί ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός. Ήταν με ένα παιδάκι στο σπίτι. Με ένα αδερφάκι. Με ένα μωράκι. Το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά. Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το μεγαλύτερο ζόρι. Και, αν με ρωτήσεις για όλο αυτό που έγινε, κουβαλάω ενοχές για τον Δημήτρη, ότι δεν έπρεπε να του το κάνω αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

Ο γάμος και η ζωή με τον σύζυγό της

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στις 30 Ιουνίου 1018, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στον γάμο έδωσαν το παρών 180 άτομα και το νυφικό της ηθοποιού ήταν δημιουργία του Βασίλη Ζούλια.

https://www.instagram.com/p/CcnhQrBIjjs

«Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας. Ήταν τόσο ωραίο. Όταν γνώρισα τον Νικηφόρο είπα ότι μαζί του θα κάνω παιδί. Επένδυσα, ήταν επένδυση ο Νικηφόρος. Η μητέρα μου μου είπε όταν αποφάσισα να τον παντρευτώ ότι «παντρεύεστε 4» (εννοώντας την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του)», είχε δηλώσει η Ευδοκία Ρουμελιώτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πηγή κεντρικής: evdokia.roumelioti