H Miranda Kerr και η Katy Perry έγιναν κολλητές για τα μάτια του Orlando Bloom

H Miranda Kerr και η Katy Perry έγιναν κολλητές για τα μάτια του Orlando Bloom

Η πρώην σύζυγος και η νυν αρραβωνιαστικιά του ηθοποιού διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φετινό G'Day USA Arts Gala και στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης έγινε μια πολύ απρόσμενη συνάντηση. Η Miranda Kerr και η Katy Perry φωτογραφήθηκαν μαζί και μίλησαν ακομπλεξάριστα για τη σχέση τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το διάσημο μοντέλο και ο ηθοποιός ήταν παντρεμένοι από το 2010 μέχρι το 2013 και έχουν αποκτήσει έναν 12χρονο γιο.

Κaty Perry & Miranda Kerr παραδίδουν μαθήματα ανωτερότητας

Η Κerr βραβεύθηκε με το «Excellence in the Arts award» και η Κaty Perry, νυν αρραβωνιαστικιά του Bloom, βρήκε την ευκαιρία να την εκθειάσει κατά τη διάρκεια της απονομής: «Ίσως να σας μπερδεύει το γεγονός ότι παρουσιάζω την Μiranda», είπε με χιουμοριστική διάθεση η τραγουδίστρια την ώρα που απένειμε το βραβείο στην Kerr.

G'Day USA Arts Gala
Katy Perry, left, and Miranda Kerr arrive at the G'Day USA Arts Gala on Saturday, Jan. 28, 2023, at the Skirball Cultural Center in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

«Αυτό δεν ταιριάζει με τα απαρχαιωμένα πρότυπα των πρώην και νυν γυναικών!», τόνισε η Katy Perry.

Kαι πρόσθεσε: «Πολλοί θα ήθελαν να μας δουν να παλεύουμε στη λάσπη! Αλλά είμαστε εδώ για να ηγηθούμε με αγάπη, γιατί η Μiranda είναι αγάπη! Και όπως ξέρετε, η οικογενειακή αγάπη παίρνει πολλές μορφές».

Για το event η τραγουδίστρα επέλεξε ένα μεταλλιζέ σύνολο Zimmerman, ενώ το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε με ένα μινιμάλ λευκό strapless φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες.

«Ο Flynn έχει τέσσερις ευτυχισμένους γονείς που περνάνε καλά μαζί», είχε δηλώσει παλαιότερα η Miranda Kerr αναφερόμενη στον γιό της με τον Orlando Bloom.

«Όταν χωρίσαμε, το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να πάρουμε όλες τις αποφάσεις που θα ήταν καλύτερες για το παιδί μας. Θα είμαστε οικογένεια πάνω από όλα».

Η Κaty Perry είναι αρραβωνιασμένη με τον Orlando Bloom από το 2019, και έχουν αποκτήσει μια 2χρονη κόρη την Daisy Dove Bloom.

Η Μiranda Kerr είναι πάνω απ' όλα μαμά

Το 39χρονο μοντέλο μίλησε στο People για τη μητρότητα και τόνισε πως δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για τους τρεις γιους της.

«Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων που έχω τρία καλόκαρδα αγόρια με καλούς τρόπους», είπε αρχικά το top model.

Όταν της ζητήθηκε να περιγράψει τι ξεχωρίζει στην καθημερινότητα με τα παιδιά της, η Kerr εξηγεί ότι βλέπει πόσο διαφορετικά είναι τα τρία παιδιά της.

«Απλώς βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια τους και το γεγονός ότι είναι όλοι πολύ διαφορετικοί. Έχουν διαφορετικές προσωπικότητες και απλώς φέρνουν κάτι στο τραπέζι που τους είναι μοναδικό», πρόσθεσε η 39χρονη.

Katy Perry: Eξηγεί γιατί πήρε τη «συνειδητή απόφαση» να αποκτήσει παιδί

Πηγή κεντρικής: apimages.com