Ποιoς έχει το κινητό στο Survivor All Star; Έξαλλο το Twitter με την Ασημίνα και τον Μπάρτζη

Ποιoς έχει το κινητό στο Survivor All Star; Έξαλλο το Twitter με την Ασημίνα και τον Μπάρτζη

Ο Νίκος Μπάρτζης έριξε τη βόμβα στο τρέιλερ του Survivor All Star που κοινοποίησε ο ΣΚΑΙ για την ύπαρξη παίκτη με κινητό στη ζούγκλα. Τώρα ο ΣΚΑΙ επιβεβαιώνει το όνομα της Ασημίνας και το Twitter έχει καταδικάσει την παίκτρια.

Εδώ το κινητό, εκεί το κινητό, να το κινητό! Το νέο τρέιλερ του Survivor, θύμιζε κινηματογραφικό blockbuster με φωτιά στην καλύβα που μαγειρεύουν οι μπλε, με διπλή υποψηφιότητα του Κώστα Αναγνωστόπουλου και της Εύης Σαλταφερίδου και με μια αποκάλυψη με οσμή σκανδάλου από τον Νίκο Μπάρτζη:

Ο Μπάρτζης «καίει» την Ασημίνα

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε», λέει ο Νίκος Μπάρτζης και μέσα σε ένα επικό μοντάζ ακούγεται το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Μετά από αυτό κάποιοι παίκτες αντιδρούν έντονα και απειλούν με αποχώρηση και πρώτος δίνει το σύνθημα ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος ακούγεται να λέει «εγώ αποχωρώ τώρα», με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να ακολουθούν.

https://www.instagram.com/p/CoEjdzbuB0l

Κι ενώ αρχικά όλοι υπέθεσαν πως το όνομα της Ασημίνας ακούστηκε για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Μπάρτζη, στο post του στο Instagram ο ΣΚΑΙ αναφέρει πως η Ασημίνα ήταν εκείνη που πιάστηκε από τον Νίκο Μπάρτζη με κινητό.

Το Twitter φυσικά και πήρε φωτιά με την αποκάλυψη αυτή μιας και την περσινή σεζόν το παράπτωμα του Άρη Σοϊλέδη και του Γιώργου Ταλάντσεβ με τα κινητά τους στέρησε τη φετινή συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το κινητό του Άρη:

Η προϊστορία του Survivor με την επικοινωνία των παικτών με τον έξω κόσμο κρατάει χρόνια τώρα. Ο Σοϊλέδης που δεν αποβλήθηκε τελικά αλλά του στερήθηκε το φαγητό επάθλου είπε μετά το ριάλιτι για την ενδεχόμενη είσοδό του στο Survivor:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Αν θέλετε, ρωτήστε την παραγωγή. Εμένα δεν μου έχει γίνει καμία κρούση, κανένα τηλέφωνο. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσα να πάω, ναι. Δεν έπιασα κανένα κινητό στα χέρια μου, γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι διαβάζω κάτι τέτοια, ότι είχα κινητό. Έχω απαντήσει για το θέμα αυτό. Ζήτησα συγνώμη από την παραγωγή, τους παίκτες και τον κόσμο. Κατάλαβα το λάθος μου.
Τιμωρήθηκα γι’ αυτό. Ήθελα απλώς να μάθω αν τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι καλά γιατί ανησυχούσα!

Στο περσινό Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ συνάντησαν κάποιον ντόπιο και -με άγνωστο αντάλλαγμα- όπως είπε ο Γιώργος Λιανός μίλησαν από το κινητό του με τους δικούς τους στην Ελλάδα.

Ένας άλλος παίκτης της σεζόν εκείνης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης που είχε επιστρέψει στην Ελλάδα είχε πει πως αυτοί οι δύο δεν ήταν οι μοναδικοί που βρήκαν κινητό τηλέφωνο! Μάλιστα, άφησε τότε να εννοηθεί και πως και εκείνοι «εντοπίστηκαν» από την παραγωγή, αλλά δεν τιμωρήθηκαν.

Πάντως το θέμα «κινητό» έκανε και τον Τριαντάφυλλο να ξεσπάσε γράφοντας πως από τέτοια περιστατικά ξενερώνει και το κοινό.

triantafillos_xatzinikolaou_3027751819245957588.jpg

To Τwitter έχει δικάσει Ασημίνα και Μπάρτζη:

Τη μεν Ασημίνα για την παραβίαση των κανόνων και τον δε Μπάρτζη για τον τρόπο με τον οποίο πρόδωσε τη συμπαίκτριά του.

Υπήρξαν και οι ήρεμες φωνές που τόνισαν πως αφού οι νέοι παίκτες μπαίνουν γνωρίζοντας τα πάντα, είναι εκείνοι που λειτουργούν σαν κινητό και διοχετεύουν τους παίκτες με πληροφορίες για τον έξω κόσμο.

Ο James Καφετζής είναι ο πιο μεγάλος fan του Survivor All Star & στο Twitter απάντησε για τον Σάκη