«Στέλιο πες αλεύρι»: Το Twitter κάνει πάρτι για τη «μπουλντόζα» του Survivor, Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Στέλιο πες αλεύρι»: Το Twitter κάνει πάρτι για τη «μπουλντόζα» του Survivor, Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η 37χρονη επιστρέφει μετά την οικειοθελή αποχώρηση του 2017, όχι ως φάρσα αλλά ανανεωμένη και χωρισμένη, και η Τάμτα είπε αυτό που όλοι σκεφτήκαμε. 

Με μία μόνο λέξη, και μια εικόνα που ισούται με χίλιες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου πιθανότατα ανακοίνωσε κάτι που εδώ και καιρό ψιθυρίζεται στα πηγαδάκια των φανς του All Star Survivor. Έχοντας ως λεζάντα το «έτοιμοι....;;;;» όλα δείχνουν πως η μπουλντόζα θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης να πιάσει από εκεί που άφησε την ιστορία του 2017 από την οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς στο 40ο επεισόδιο.

https://www.instagram.com/p/Cn4lGVSMMIO

Στην ανάρτηση από κάποια εξωτική παραλία, η 37χρονη τραγουδίστρια ποζάρει με το μαγιό της ενώ στο πλάνο φαίνεται και η φωτιά η οποία πιθανότατα συμβολίζει και τις συνθήκες επιβίωσης με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπη προσεχώς. Όπως ήταν λογικό, η ανάρτηση έγινε viral και στο Twitter οι χρήστες του οποίου ανυπομονούν να δουν τη μπουλντόζα τους στους στίβους μάχης.

Κάποια από τα σχόλια του Twitter

Σε αυτούς που ενθουσιάστηκαν και η τραγουδίστρια Τάμτα η οποία άφησε το σχόλιό της στο post της Ειρήνης. Σαφέστατα, είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν την Ειρήνη να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να φέρει πίσω μαζί της το έπαθλο για την απόκτηση του οποίου ήταν φαβορί το 2017.

«Το ναιιιιιι από την Τάμτα»

Untitled.png

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε την πραγματική της ηλικία+ οι ηλικίες όλων των παικτών

Εξάλλου, ποιος θα ξεχάσει τη στιγμή που ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη στην κάλπη και μαζί της πανηγύρισε το 60 και άνω τοις εκατό της τηλεθέασης που έγγιζε τότε.

Όπως θα είδες στα παραπάνω σχόλια του Twitter, πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που ανυπομονούν να δούνε το reunion Στέλιου - Ειρήνης, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Στέλιο πες αλεύρι... Η μπουλντόζα σε γυρεύει...».

Ποιος τελικά πρόδωσε την Καρολίνα και πόσο σίγουρη είναι η αποχώρηση της από το Survivor All Star;

Η ιστορία της αλληλοεξόντωσης Στέλιου - Ειρήνη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αφού καβγάδισε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αρκετές φορές, στράφηκε επίσης πολλές φορές κατά της Ειρήνης Παπαδοπούλου κάνοντας και ένα απαράδεκτο σκετς με το μαγιό της όσο εκείνη έλειπε- μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους «Διάσημους».

Ειδικότερα, η 31χρονη τότε παίκτρια σηκώθηκε και έφυγε από την καλύβα λόγω μιας διαμάχης για το φαγητό της ομάδας και όσο εκείνη έλειπε, ο Στέλιος Χανταμπάκης προχώρησε σε μία απίστευτα προκλητική κίνηση κατά της τραγουδίστριας.

Το γυαλί ανάμεσα στην Παπαδοπούλου και την παρέα του Χανταμπάκη, είχε ραγίσει για τα καλά και η Ειρήνη στις συνεντεύξεις της στο ριάλιτι κατηγορούσε ευθέως τον Στέλιο και την κλίκα του για στρατηγική εις βάρος της.

Για όποιον θα θυμάται, η τραγουδίστρια είχε εκφράσει, μάλιστα, την επιθυμία να ψηφιστεί, προκειμένου να πάει στους Μαχητές. Τόσο αρνητικό ήταν το κλίμα. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη και μάλιστα όταν η Ειρήνη κατάφερε την τελευταία στιγμή να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, λόγω της προσωπικής της ασυλίας, κατάφερε να «καθαρίσει» τον Χανταμπάκη, προτείνοντας τον για αποχώρηση.

Έτσι, χωρίς να το γνωρίζει, η παίκτρια τον παρέδωσε στις άγριες ορέξεις του κοινού, το οποίο με τη ψήφο του, θεώρησε ότι τον τιμωρεί και αποδίδει δικαιοσύνη για τα όσα έκανε μέσα στο παιχνίδι.

Στο τι έχει πάθει ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor All Star την απάντηση έδωσε ο ίδιος το 2018

Το σοκ του Χανταμπάκη

Όποιος παρακολουθούσε το Survivor του 2017 θα θυμάται πως σημασία δεν είχε τόσο η νίκη του Ντάνου όσο η αποχώρηση του Χανταμπάκη. Οι δυο τους είχαν και τον περιβόητο καυγά στην παραλία, ή αλλιώς ακόμα έναν λόγο που το κοινό τον αντιπάθησε.

Το πρώτο σοκ για τον Στέλιο ήρθε όταν βγήκε υποψήφιος από την Παπαδοπούλου λόγω ασυλίας και το δεύτερο και μεγαλύτερο όταν ανακοινώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη ότι είναι εκείνος που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Πολλοί είχαν πει πως είχε παγώσει τόσο η έκφρασή του που ήταν σαν να πάγωσε και η εικόνα του ΣΚΑΙ ή σαν να χάλασε η τηλεόραση.

Το σοκ του Χανταμπάκη ήταν τεράστιο και γιατί πίστευε πως ο κόσμος θα έκρινε με αγωνιστικά κριτήρια και διότι πίστεψε πως το κοινό θα καταλάβαινε τον χαρακτήρα του και τις φορές που έκανε πλάκα ή τελοσπάντων τις αλήθειες του. Όταν ο πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε εκτός Survivor και άρχισε να επικοινωνεί με τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και να παρακολουθεί το διαδίκτυο, κατάλαβε τι ακριβώς γινόταν κάτι που όπως είναι λογικό τού στοιχίζει μέχρι και σήμερα που ξαναπήγε στο All Star ως κάποιος άλλος προκειμένου να φτιάξει την εικόνα του. Είχε προηγηθεί το Nomads του 2018 όπου κατάφερε να «ξεπλύνει» κατά το Twiiter μέρος της ντροπή.

Η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Στέλιου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Τότε, όλοι είπαν πως το νούμερο 1 φαβορί για το έπαθλο έφυγε χωρίς να έχει ιδέα την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, η είσοδός της τώρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για την αντίδραση του Στέλιου όσο και για το αν ο κόσμος θα την αναδείξει αυτή τη φορά νικήτρια.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η είσοδος της Ειρήνης Παπαδοπούλου θα γίνει λίγες ημέρες μετά από τον χωρισμό της από τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη ή κύριο Πασχαλάκη (σκέτο).

Αξέχαστο παραμένει βεβαία και το παραλήρημα δημοσιογράφου για τον εν λόγω χωρισμό ο οποίος έκανε σεξιστικό και ηλικιακό shaming σε ένα κορίτσι 37 χρονών! Είμαστε ξεκάθαρα #team_μπουλντόζα και μόνο γι΄αυτό...

Η Παπαδοπούλου είπε αυτό που έπρεπε για τη διαφορά ηλικίας με τον Πασχαλάκη αλλά έκανε ένα λάθος