Ο James Καφετζής είναι ο πιο μεγάλος fan του Survivor All Star & στο Twitter απάντησε για τον Σάκη

Ο James Καφετζής είναι ο πιο μεγάλος fan του Survivor All Star & στο Twitter απάντησε για τον Σάκη

Ο Νίκος Μπάρτζης θυμάται συχνά πυκνά τον James όπως όταν αναφέρθηκε στην ανταρσία των Μπλε και τον θρίαμβο του ίδιου με τον Καφετζή και τη Βέλλη. Έλα όμως που και ο James Καφετζής έχει αποδειχτεί στο Twitter ο πιο μεγάλος fan του All Star Survivor.

«Με τον Τζέιμς έχουμε συναντηθεί έξω, έχουμε μιλήσει. Δεν έχουμε επαφές φιλικές. Πλέον είμαι στο χωριό κάτω, στα μαγαζάκια μου», έλεγε πριν μερικούς μήνες ο Νίκος Μπάρτζης o οποίος είχε εξηγήσει πως η φιλία με τον James Καφετζή δεν κράτησε. Έλα όμως που η επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο έκανε τον Μπάρτζη να αναπολεί τις μεγάλες νίκες με τον James στο πλευρό του.

Η αποχώρηση του James το 2021

Αλλά και ο James, παρότι είπε το μεγάλο όχι στον Ατζούν, μιας και βρήκε τα χρήματα που θα έπαιρνε λίγα, έχει γίνει ο πιο μεγάλος fan του Survivor All Star και τα τιτιβίσματά του στο Twitter λένε μόνο μεγάλες αλήθειες για το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως θυμάσαι ο James ήταν ο πρίγκιπας του Survivor, το μεγάλο φαβορί και είναι πολύ πιθανό ο Κατσούλης να μην έπαιρνε ποτέ την νίκη με τον λαοφιλή James μέσα στο παιχνίδι. Ο James αποφάσισε τότε να αποχωρήσει οικειοθελώς μιας και η παραγωγή αποφάσισε να κρατήσει το παιχνίδι για έναν μήνα παραπάνω και Καφετζής είχε σημειώσει στο πρώτο ποστ μετά το παιχνίδι πως τα χρήματα δεν μπορούν να εξαγοράσουν τα πάντα.

https://www.instagram.com/p/CO-drfZBIX7

Στα χρόνια που πέρασαν είδαμε τον πρίγκιπα του Survivor (παρατσούκλι που απέκτησε από την ομοιότητα με τον πρίγκιπα Harry) να δοκιμάζει ακόμα και τις φωνητικές του ικανότητες, λαμβάνοντας συμμετοχή στο J2Us, την ώρα που ο πάλαι ποτέ κολλητός του Νίκος Μπάρτζης παραδεχόταν:

«Μόνο με τον Ηλία Μπόγδανο έχω επαφές. Ανεβαίνω Αθήνα και τον στηρίζω και με βοηθάει και αυτός. Όλοι κάνουν τις επιλογές τους. Οι διαφορετικοί χώροι έχουν άλλες παρέες. Άλλη παρέα έχω όταν πηγαίνω στο κτήμα και άλλη όταν πηγαίνω στο μαγαζί. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι δένεσαι πιο πολύ. Όταν βγαίνεις έξω ο μονός που μπορεί να σε καταλάβει είναι κάποιος που ήταν στο παιχνίδι. Ο ένας είναι στη Ρόδο, η άλλη στην Αθήνα, εγώ στην Κόρινθο».

Το σήμερα μέσα και έξω από το Survivor All Star

Η κόντρα του Νίκου Μπάρτζη με τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star, έκανε τον James να σχολιάσει πως σε όσα γράφονται για το πόσο ψεύτικος είναι ο Σάκης όταν κλείνουν οι κάμερες, έχουν μεγάλο δίκιο.

james.JPG

«Επιβεβαιώνω», έγραψε ο James στο εν λόγω τουίτ, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Μπάρτζη ο οποίος ξεσπάθωσε κατά του Κατσούλη τονίζοντας:

«Τον ρώτησα αν θυμάται που με είχε πει ξεφτίλα και ότι θα μου πετάνε ντομάτες και θα επιστρέψω στο χωριό μου... και μου λέει όχι και του λέω κοίταμε στα μάτια και πες μου λες και ο κόσμος δεν θυμάται. Όταν με κοιτάει ο άλλος τα μάτια θέλω να μου λέει την αλήθεια και αυτός ο άνθρωπος μόνο αλήθεια δεν μου έλεγε. Γιατί; Γιατί είναι πολλά τα λεφτά Σάκη μου».

Οι ατάκες- φωτιά του James στο Twitter

Ο Καφετζής πάντως δεν σχολιάζει μόνο όσα λέει ο Μπάρτζης. Φροντίζει σε κάθε σκηνικό του All Star να λέει τη γνώμη του, όπως ακριβώς έκανε και στην περίπτωση της Καρολίνας βλέποντας στημένο παιχνίδι.

Όπως ακριβώς έκανε και σήμερα, στο Poll του που δείχνει την Καλύβα να βλέπει την πόρτα εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του Survivor All Star θα υπάρξει νέα ένταση στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στο πρόσωπο του Σάκη, ο οποίος είναι ηθοποιός για… Όσκαρ και ο Σπύρος Μαρτίκας τον κατηγορεί ευθέως για υποκρισία.

Να μπει στο παιχνίδι, λένε οι fans στον James

Ο Καφετζής, έπαιξε στα πλάνα του All Star Survivor όταν έγινε το πρώτο πρόμο του ριάλιτι αλλά η κόντρα που είχε ξεκινήσει με τον Αντζούν κρατούσε χρόνια.

Ο Καφετζής είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά

Δεν θέλω να μπω στο Survivor All Star, αν υπήρχε μία περίπτωση να το κάνω, δεν θα ήταν από την αρχή, οι δύο πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι. Το Survivor ήταν το μέσο για να με γνωρίσει ο κόσμος και να κρίνει αν με συμπαθής ή όχι.

Μου έκανε εντύπωση που με έβαλαν στο τρέιλερ για το Survivor All Star, γιατί στον τελικό δεν είχαν δείξει ούτε ένα πλάνο μου. Το καλοκαίρι συνάντησα τον Γιώργο Λιανό και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να πάρω μέρος στο Survivor All Star. Αν έμπαινα τώρα στο παιχνίδι, θα ξενέρωναν όλοι γιατί ο κόσμος με αγαπάει.

Όταν προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μην αποχωρήσω, μου έδιναν περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνουν τώρα στους παίκτες. Δεν εξαγοράζονται όλα με τα χρήματα. Εμένα δεν με έπιασαν ποτέ με κινητό. Όταν έφυγα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τούς είχε πει να μην αναφέρουν ξανά το όνομά μου», είχε πει ο James, τον οποίο το κοινό καλεί για να μπει άμεσα και να το σηκώσει!

To Survivor All Star έρχεται και τα πλάνα με Ντάνο και James Καφετζή προκάλεσαν απορίες