Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (Fyllidou) άλλαξε το look της για να γίνει εισαγγελέας στους Παγιδευμένους

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (Fyllidou) άλλαξε το look της για να γίνει εισαγγελέας στους Παγιδευμένους

Η κομμώτρια φίλη κολλητή της Λίτσας.com, το κορίτσι της Μουρμούρας και η Joanna Fyllidou όπως λεγόταν η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου το διάστημα που έμεινε στην Αμερική, άλλαξε. Και δεν αφορούν μόνο στην εμφάνισή της αυτές οι αλλαγές.  

Αν ήσουν φαν και των παλαιότερων κύκλων του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα θυμάσαι το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου με τον γάμο του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου, λίγο πριν το ζευγάρι στη ζωή φύγει για την Αμερική για να δοκιμάσει εκεί τις υποκριτικές του δυνάμεις.

Η Ιωάννα εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται πια στην Ελλάδα και ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή σε έναν ρόλο - έκπληξη στη σειρά «Παγιδευμένοι». Για αυτό το λόγο έκανε και την απαραίτητη ανανέωση στα μαλλιά της για να προσαρμοστεί στην φυσιογνωμία του ρόλου της. Και χθες το βράδυ έκανε και την πρώτη εμφάνιση σε πάρτυ μαζί με τον νέο συμπρωταγωνιστή της που είναι και πολύ καλός της φίλος από το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CXRSJloLzpH

Της δικαιοσύνης έρωτα φλογερέ

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου την εποχή που βρισκόταν στην Αμερική τόσο για να κάνει κάποια σεμινάρια υποκριτικής, αλλά όσο και για να πάρει μέρος σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές, με τελευταία συμμετοχή στην σειρά «Homeland» για ένα επεισόδιο, έκανε μία απαραίτητη αλλαγή. Για να κάνει το ελληνικό επίθετο της πιο εύηχο και πιο ευανάγνωστο, το άλλαξε και από Τριανταφυλλίδου, έγινε Fyllidou.

https://www.instagram.com/p/Cj7rFrHNNce

Το σύντομο διάστημα της παραμονής της στην Αμερική έληξε, αλλά με την επιστροφή της στην Ελλάδα, έληξε και ο τρίχρονος δεσμός της με τον Πάνο Βλάχο.

https://www.instagram.com/p/CQ87MtAhKJ9

Οι δύο ηθοποιοί ακόμη και όταν ζούσαν τον μεγάλο τους έρωτα δεν ήθελαν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή. Ούτε και όταν χώρισαν άφησαν υπαινιγμούς ο ένας για τον άλλον.

Συνήθως εμείς οι γυναίκες μετά από έναν χωρισμό αποφασίζουμε να κάνουμε μία ανανέωση στην εμφάνισή αλλά κυρίως στα μαλλιά μας. Σε αυτή την περίπτωση η Ιωάννα αποφάσισε τις τελευταίες ημέρες να κόψει τα μαλλιά της κάνοντας αφέλειες, δίνοντας μία φρεσκάδα στο πρόσωπό της κόβοντας για λίγο το μήκος των μαλλιών της.

https://www.instagram.com/p/CnhLeqEtkmE

Αυτή η αλλαγή μάλλον δεν έχει σχέση μόνο με μία προσωπική της ανάγκη, αλλά και το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παρόλο που δεν το επιβεβαιώνει, σου λέμε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα είναι μέλος του βασικού καστ στην σειρά «Παγιδευμένοι».

Θα υποδυθεί μία αυστηρή αλλά γοητευτική εισαγγελέα που έρχεται για να αναστατώσει τη ζωή του Σταύρου (Κίμωνα Κουρή). Η τρίτη εισαγγελέας της σειράς (μετά τον Μαρκέτο και τον Σταύρο) θα είναι δυναμική και ασυμβίβαστη. Θα όμως και αυτή που θα τον λυγίσει και θα την ερωτευτεί. Αυτό είναι το νέο ειδύλλιο της σειράς μετά το υπερισιπ ζευγάρι με τον Δημήτρη Μαρκέτο και την Άννα Ροδίτη.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Από ταξιθέτρια έγινε η τηλεοπτική Άννα και ονειρεύεται να γίνει ντράμερ

Ο Κίμων Κουρής και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, δεν θα συναντηθούν επαγγελματικά για πρώτη φορά, καθώς είχαν συνεργαστεί και στην ταινία «Nexting». Εδώ τους βλέπουμε σε μία τρυφερή ερωτική σκηνή. Παρόμοια θα έχουμε και στους Παγιδευμένους.

https://www.instagram.com/p/CU0XsDGhQ66

Προς το παρόν Κίμων και Ιωάννα χόρεψαν μαζί δίχως αύριο, στην χθεσινή παρουσίαση του νέου δίσκου της Μαρίζας Ρίζου. Bonding λέγεται αυτό.