«Σειρά για βραβείο ΕΜΜΥ»: Το κοινό έδωσε τα εύσημα στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» μετά τη νέα ανατροπή

Κατερίνα Μπούσιου
«Σειρά για βραβείο ΕΜΜΥ»: Το κοινό έδωσε τα εύσημα στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» μετά τη νέα ανατροπή

Η δολοφονία του Βανδώρου που ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες του «Κάνε ότι κοιμάσαι» άφησε το κοινό στο Twitter άφωνο και ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες εικασίες με τα spoiler για την συνέχεια. 

Ο Τάσος Γιαννόπουλος αποτελεί γνωστό μας τηλεοπτικό πρόσωπο και πολύ αγαπημένο από την εποχή της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί». Φέτος όμως ως Νίκος Βανδώρος άφησε το στίγμα του σε μία σειρά όπως το «Κάνε ότι κοιμάσαι» που αποτελεί την έκπληξη της χρονιάς.

Η χθεσινή ανατροπή με την ανέλπιστη δολοφονία του, έκανε το κοινό στα social media να μείνει άφωνο με την σεναριακή εξέλιξη. Τα σχόλια στο Twitter ήταν εκατοντάδες και μόλις μάθαμε και τα πρώτα spoiler. Μήπως τελικά η Έμιλυ Κολιανδρή παίζει στο παρασκήνιο έναν πιο ουσιαστικό ρόλο από αυτόν που φαίνεται και είναι με την πλευρά της αστυνομίας;

https://www.instagram.com/p/CisCs6Aoje8

«Ποιο Netflix; Η σειρά πάει για βραβείο ΕΜΜΥ»

Δεν είναι υπερβολή, αλλά αν ο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είχε όλα τα προσόντα για να μεταδίδεται από μία διεθνή πλατφόρμα όπως το Netflix, στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» αξίζει η ίδια και ακόμη μεγαλύτερη τιμή. Οι τηλεθεατές έμειναν άφωνοι με τις χθεσινές εξελίξεις γιατί τίποτε δεν είναι προβλέψιμο.

Χθες όμως τα fan club της σειράς στερήθηκαν μία ξεχωριστή φυσιογνωμία της σειράς, τον Νίκο Βανδώρο, τον αρχηγό της νύχτας που υποδύονταν υποδειγματικά ο ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος. Η σκηνή ήταν γρήγορη και τα αντανακλαστικά του κοινού στο Twitter εξίσου γρήγορα για τα πρώτα αποθεωτικά σχόλια.

Από αυτά τα σχόλια προέκυψαν και τα νέα spoiler της σειράς. Ειδικά για τον ρόλο της Βικτώριας που υποδύεται η Έμιλυ Κολιανδρή. Πριν την νέα χρονιά είχε γίνει η αποκάλυψη πως εκείνη ήταν η θεία του γιου του Βανδώρου και αδελφή της μητέρας του. Τώρα μετά την δολοφονία του θα ζητήσει να πάρει και επίσημα την κηδεμονία του ανιψιού της Στάθη.

https://www.instagram.com/p/CkGxE02oMB6

Σε αυτό θα την βοηθήσει και ο Νικόλας ο οποίος επίσης θέλει να προστατεύσει τον μαθητή του. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ήδη κοντά με την Βικτώρια, θα ανακαλύψει με τον καιρό, τον περίεργο ρόλο της.

Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» είχαμε επιστροφή από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μία συνάντηση κορυφής

Δεν είναι τυχαίο ότι μπήκε στην συμμορία που ευθύνεται για την δολοφονία της σύζύγου του και κάποιοι τηλεθεατές, έκαναν την σωστή πρόβλεψη: Μήπως είναι κρυφή αστυνομικός και συνεργάζεται όλο αυτό το διάστημα με τον αστυνόμο Ίσσαρη για να αποκαλύψουν όλο το κύκλωμα, αλλά και εκείνους που κρύβονται και είναι πρόσωπα που ίσως δεν γνωρίζουμε ακόμη;

spoilerkaneotikoimasai.JPG

Και θα έχουν δίκιο τελικά στις προβλέψεις τους γιατί η Βικτώρια και μετά την σύλληψή της θα μείνει τελικά στο απυρόβλητο. Αυτό από μόνο του είναι ύποπτο.