Στον Σασμό έρχεται μία προσωρινή ανακωχή με την Αργυρώ και την Καλλιόπη λόγω του γιου της

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό έρχεται μία προσωρινή ανακωχή με την Αργυρώ και την Καλλιόπη λόγω του γιου της

Επιτέλους θα το δούμε και αυτό. Λόγω ανάγκης και των καταστάσεων που θα δημιουργηθούν στον Σασμό, θα υπάρξει μία και μόνη στιγμή ηρεμίας μέχρι να ξεσπάσει νέα καταιγίδα. 

Στην πραγματική ζωή η Μαρία Τζομπανάκη είναι η καλύτερη πεθερά για την Γεωργία και σύζυγο του μονάκριβου της Ορφέα Αυγουστίδη. Στην τηλεοπτική θα γινόταν ακριβώς το αντίθετο για την Αργυρώ και την Καλλιόπη, με την βεντέτα που χωρίζει τις οικογένειές τους.

Στην τηλεόραση όμως γίνονται και θαύματα που δεν γίνονται εύκολα στην κανονική ζωή. Η Αργυρώ θα κάνει ανακωχή με την Καλλιόπη η οποία θα συγκινηθεί όταν μάθει ότι έχει εγγονό. Κάποιος άλλος όμως θα είναι ασυγκράτητος και θυμωμένος και αυτός δεν είναι μόνο ο Αστέρης.

https://www.instagram.com/p/CmmDG3MIxib

Ένα παιδί φέρνει πόλεμο αντί για ειρήνη

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε να κορυφώνονται οι εξελίξεις στην μεγάλη κόντρα που έχει ο Αστέρης με τον Σταύρο. Ο τελευταίος δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του να εκδικηθεί τόσο εκείνον, όσο και την Αργυρώ.

Πριν την κατάληξη του θυμού του, έχουμε καταρχάς την απαγωγή του Αστέρη από τον Παύλο Βρουλάκη ο οποίος μαθαίνει από τον Σταύρο πως υπήρχε και υπάρχει ακόμη, έρωτας δυνατός που ενώνει τον νεαρό Σταματάκη και την ανιψιά του.

Όπως όμως ήδη σε έχουμε ενημερώσει θα έχει ευτυχή κατάληξη αυτή η απαγωγή πριν αιματοκυλιστούν ξανά οι δύο οικογένειες. Η Αργυρώ αναγκάζεται να πει στο θείο της πως ο Αστέρης είναι ο πατέρας του παιδιού της για να τον αφήσει ελεύθερο.

Η Αργυρώ τα ανατρέπει όλα στον Σασμό και ομολογεί πως ο Αστέρης είναι ο πατέρας του γιου της

Δεν θα ηρεμήσουν αμέσως οι συνθήκες στο μικρό χωριό της Κρήτης. Γιατί αμέσως μετά θα ακολουθήσει και η απαγωγή του μικρού Πετρή από τον Σταύρο ενώ όλοι θεωρούν πως είναι τα αντίποινα των Σταματάκηδων για τον Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/CoEy-7Hoc7w

Με τον θάνατο του Σταύρου θα έχουμε και την αποκάλυψη για τον μικρό Πετρή και στον Αστέρη αλλά και στην Καλλιόπη. Το ότι είναι γιαγιά, αρχικά θα την εκπλήξει, στην συνέχεια όμως θα την γλυκάνει. Ξέρει ότι ο γιος της αγαπά ακόμη την Αργυρώ και κάνει προς το παρόν ανακωχή μαζί της.

Μέχρι να ξεκινήσει ο νέος πόλεμος με τον Παύλο Βρουλάκη ο οποίος με τίποτε δεν θέλει να συνθηκολογήσει μαζί τους. Φέρνει αντιρρήσεις στις επισκέψεις που θα κάνει ο μικρός στην οικογένεια του Αστέρη, με την οποία τον χωρίζει άσβεστο μίσος.

https://www.instagram.com/p/CnRldETqHHK

Νέα κόντρα ξεκινά για την κηδεμονία του μικρού και νέα βάσανα για τον Αστέρη ο οποίος κάποια στιγμή θα έρθει και σε κόντρα με την Αργυρώ για πολλοστή φορά αυτή τη σεζόν.

Λίγο κουραστικό όλο αυτό.