Όλα πιθανά με το σχέδιο δολοφονίας του Αστέρη στον Σασμό από τον Παύλο Βρουλάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Όλα πιθανά με το σχέδιο δολοφονίας του Αστέρη στον Σασμό από τον Παύλο Βρουλάκη

Η κοινοποίηση της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ φτάνει τις εξελίξεις στα άκρα στον Σασμό. Όλα είναι πιθανά και όλα εξίσου απίθανα στα επόμενα επεισόδια. 

Νέα οικογενειακά συμβούλια αναμένονται στην Άνω Ποριά και στον Σασμό και αυτό σημαίνει ότι Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες βρίσκονται ξανά σε πόλεμο. Ο Αστέρης στην προκειμένη περίπτωση γίνεται το μήλον της έριδος. Αν παρακολουθείς τη σειρά και είσαι και φαν του Ορφέα Αυγουστίδη, ετοιμάσου για ώρες αγωνίας.

Ο Παύλος Βρουλάκης καταστρώνει σχέδιο εξόντωσής του αλλά ο Αστέρης έχει μία ανέλπιστη σύμμαχο. Μάλλον εκείνη που θα καθορίσει και τις εξελίξεις μέχρι να φτάσουμε στον σασμό. Θα φτάσουμε όμως;

sasmos_lalos.jpg

Πύρ και μανία με τις φωτογραφίες της ανιψιάς του και του Αστέρη

Στα χέρια του Παύλου Βρουλάκη στον Σασμό, πέφτουν τα πλέον ακατάλληλα ντοκουμέντα. Δηλαδή οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατ'εντολήν του Σταύρου με τον Αστέρη και την Αργυρώ σε τρυφερές περιπτύξεις.

Με λίγα λόγια, ορκίζεται εκδίκηση που τόλμησε ένας Σταματάκης να κοιτάξει μία κοπέλα από τους Βρουλάκηδες. Μεσαίωνα θα θυμίσει η αντίδραση αυτή για τον αγαπημένο μας Ορφέα Αυγουστίδη.

Καλεί οικογενειακό συμβούλιο ο Παύλος (μην ταράζεσαι, μόνο τα ξαδέλφια της Μαρίνας θα φανούν πάλι) και ζητά να πάρουν μέτρα κατά του Αστέρη, παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

https://www.instagram.com/p/CmR1GtLo0Ps

Τα μέτρα στο μυαλό του σημαίνουν μέχρι και την φυσική εξόντωση του Αστέρη αν δεν συμμορφωθεί. Πριν όμως δούμε μία νέα δολοφονία και μάλιστα ενός κεντρικού ήρωα της σειράς (άρα τι νόημα θα έχει το μετά στα επεισόδια;) η Μαρίνα θα είναι εκείνη που θα αναλάβει δράση.

https://www.instagram.com/p/CnjT3VTLYgx

Το είχε πει ξεκάθαρα και το είχες δει, ότι είπε στον Αστέρη ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στον έρωτά του με την κόρη της. Αλλά τον είχε προειδοποιήσει. Τώρα σταματά τελευταία στιγμή την επίθεση κατά του Αστέρη και κάνει μία ξεκάθαρη απειλή στον Παύλο: Πως αν τον πειράξει εκείνη θα τον καταδώσει στην αστυνομία.

3 μυστικά του Σασμού βγαίνουν στο φως - Θα ομολογήσει τελικά ο Μαθιός πως είναι δολοφόνος;

Στην όλη ιστορία τίποτε δεν έχεις δει ακόμη. Φαντάζεσαι τι θα γίνει, όταν θα μαθευτεί, ότι ο μικρός Πετρής και γιος της Αργυρώς και του Αστέρη είναι μισός Βρουλάκης και μισός Σταματάκης;

Τότε θα έχουμε αναμέτρηση παρόμοια με εκείνη από τους Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες στην ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι». Απλά δεν θα είναι τόσο χιουμοριστική όσο εκείνη.