«Μπράβο Αργυρώ»: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έπαιξε άξια την top στιγμή για τους φανς του Σασμού

Κατερίνα Μπούσιου
«Μπράβο Αργυρώ»: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έπαιξε άξια την top στιγμή για τους φανς του Σασμού

Το παρασκήνιο για μία ακόμη σκηνή που έρχεται στον Σασμό με Ορφέα Αυγουστίδη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ως Αστέρης και Αργυρώ.

Πώς είναι να μαθαίνεις ότι ο άνθρωπος που αγάπησες και μίσησες ταυτόχρονα γιατί σου στέρησε τον αδελφό σου, είναι ο άγνωστος που σου έσωσε τη ζωή; Οι τηλεθεατές χθες προσπάθησαν να μπουν στην ψυχολογία της τηλεοπτικής Αργυρώς, με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να ερμηνεύει την κορυφαία μέχρι στιγμής σκηνή της στον Σασμό και ας αργήσαμε 1,5 χρόνο.

Το κοινό στο Twitter την θαύμασε και της το έδειξε, λίγο πριν δούμε σήμερα μία ακόμη σκηνή που έχει όμως και ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο, ανάμεσα στον Ορφέα Αυγουστίδη και στην Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Και είναι η ώρα να σου το πούμε.

Η Βασιλική έκανε το θαύμα και η Αργυρώ το δικό της

Μπορεί τα κίνητρα της Βασιλικής στον Σασμό να ήταν καθαρά προσωπικά γιατί θέλει να γίνει σασμός για να είναι καλά μόνο ο γιος της και ο Μαθιός, αλλά ίσως ήταν καιρός να μάθει από εκείνη η Αργυρώ πως ο Αστέρης είναι ο άνθρωπος που αγάπησε, που σκότωσε τον αδελφό της, αλλά και την ίδια στιγμή έγινε ο δότης της και της έσωσε τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/Cnhek8vLGBa

Η Βασιλική της το είπε γιατί πιστεύει πως μόνο αυτός ο έρωτας θα φέρει την ανακωχή. Η στιγμή ήταν σχεδόν ιερή για τους θαυμαστές του Σασμού. Περίμεναν αυτά τα νέα εδώ και καιρό. Και αποθέωσαν καταρχάς την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τον τρόπο που βρήκε υποκριτικά να το υποστηρίξει. Ακόμη και όταν ζήτησε τον λόγο από την μητέρα της που ήξερε το μυστικό.

Εκεί, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και η Μαρία Πρωτόπαππα. Ήταν αυτές οι δύο σκηνές μία εξαίρεση στον κανόνα στα τελευταία επεισόδια. Το Twitter το αναγνώρισε.

Σήμερα θα δούμε και την συγκλονιστική συνέχεια με την ερωτική συνεύρεση του ζευγαριού. Και εδώ σου έχουμε νέα.

Αυτή η σκηνή η οποία σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην σειρά για την αρχή του τέλους, μελετήθηκε στην κάθε της λεπτομέρεια από τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Και σκηνοθετήθηκε από εκείνους σε μία one - off σκηνή που δεν χρειάστηκε ούτε καν την παρέμβαση του σκηνοθέτη. Οι δύο ηθοποιοί έχουν εμπειρία και ήθελαν με αυτή την σκηνή να έχουν κοινό υποκριτικό στόχο. Και τα κατάφεραν. Θα το δεις σήμερα με το αποτέλεσμα.

Η μόνη παραφωνία που έφερε γέλια στο χθεσινό επεισόδιο, είναι αυτή η ενδιάμεση ιστορία που μηχανεύτηκαν οι σεναριογράφοι με την Νάντια που πιστεύει πως ο άγνωστος βιολογικός της πατέρας είναι ο Μαθιός.

https://www.instagram.com/p/CngusptqbQj

Του το είπε χθες και εκείνος έμεινε έκπληκτος. Αποσκοπεί βέβαια στο να μας δείξει πως τελικά ο Στεφανής είχε μία άγνωστη κόρη και ήταν σκάρτος ως χαρακτήρας και σε αυτό και να συγκριθεί με τον Μαθιό. Ως άλλοθι προφανώς στο μυαλό της Βασιλικής όταν μάθει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή.

mathios.JPG

Αν γίνει με αυτό τον τρόπο.