Brandon & Dylan Lee:Όλοι μιλάνε για τους ελληνικής καταγωγής γοητευτικούς γιους της Pamela Anderson

Brandon & Dylan Lee:Όλοι μιλάνε για τους ελληνικής καταγωγής γοητευτικούς γιους της Pamela Anderson
Instagram

Ο 26χρονος και 25χρονος είναι και παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, λατρεύουν τη μητέρα του και κατά το παρελθόν έχουν τσακωθεί για εκείνη. 

Ένα από τα top θέματα συζήτησης αυτή την εβδομάδα ήταν οπωσδήποτε η επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Pamela Anderson, την Τρίτη (30/1). Το Pamela, a Love Story, έχει όπως είναι γνωστό, θεματική τη ζωή της και μάλιστα με σφραγίδα Netflix.

https://www.instagram.com/p/CnpZAntP9yj

Η 55χρονη Pamela εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με το χρώμα που έχει ταυτίσει την τηλεοπτική ύπαρξη. Φορώντας μία κόκκινη maxi Naeem Khan δημιουργία που παρέπεμπε στη CJ Parker περσόνα της στην τηλεοπτική σειρά Baywatch του 1992, ολοκλήρωσε το σύνολο της με ψηλοτάκουνα πέδιλα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Μετά τον Harry και την Meghan έρχεται η σειρά της Pamela Anderson για ντοκιμαντέρ στο Neftlix

Εκτός από το ντοκιμαντέρ που αναμένεται να ανάψει φωτιές, αλλά και τη λαμπερή της εμφάνιση, αυτοί που μαγνήτισαν επίσης τα βλέμματα ήταν φυσικά οι δύο γοητευτικοί γιοι της και τα μοναδικά άτομα που ακολουθεί η εκρηκτική Pamela στο Instagram της.

Οι δύο γοητευτικοί νεαροί άντρες, οι οποίοι είναι και παραγωγοί του ντοκιμαντέρ είναι ο 26χρονος Brandon Thomas και ο 25χρονος Dylan Lee τους οποίους η Pam απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Tommy Lee.

Pamela Anderson & Tommy Lee

https://www.instagram.com/p/CnaJ7C-In73

Η Pamela Anderson και ο Tommy Lee γνωρίστηκαν στις 15 Φεβρουαρίου του 1995 και παντρεύτηκαν 96 ώρες αργότερα, στις 19 Φεβρουαρίου. Το 1998 χώρισαν επίσης επεισοδιακά αφότου διέρρευσε το sex tape τους- συνθήκη η οποία και κλόνισε τη σχέση τους.

Ένα εκρηκτικό ζευγάρι: Εκείνη, μοντέλο, sex symbol, με σύντομο αλλά αξέχαστο πέρασμα από την τηλεόραση φορώντας κόκκινο ολόσωμο μαγιό και εκείνος, ελληνική καταγωγής ντράμερ των Mötley Crüe, με το τρίπτυχο Sex, Drugs and Rock 'n' Roll να είναι ο rock κανόνας στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CoIJLnLJRax

Στα απομνημονεύματά της, η Pamela η οποία συνολικά έκανε 5 γάμους, υπεισέρχεται και στις άσχημες στιγμές του γάμου της με τον Tommy, συμπεριλαμβανομένων της υποτιθέμενης ενδοοικογενειακής κακοποίησης και της ζήλιας του. Παρά τον ταραχώδη γάμο τους, η Pamela είπε ότι ο Tommy ήταν ο μόνος πραγματικός έρωτας της ζωής της.

Ο 26χρονος Brandon Thomas: μοντέλο και ηθοποιός

Γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1996, o Brandon Thomas ήταν από μωρό εξοικειωμένος με τον φακό και ήταν βέβαιο πως θα ακολουθήσει είτε τα βήματα του πατέρα του στη μουσική, είτε της μητέρας του στο modeling και την υποκριτική. Τελικά, φαίνεται πως επέλεξε το δεύτερο.

https://www.instagram.com/p/CoGFFc1ywdi

Σε ηλικία των 18 ετών, ο Lee ξεκίνησε επίσημα το modeling και ανάμεσα στις μεγάλες συνεργασίες του μπορεί να υπερηφανεύεται γι' αυτές με τους Dolce & Gabbana και Phillip Plein.

Εκτός από μοντέλο, ο Lee επιδιώκει μία καριέρα και ως ηθοποιός. Ανάμεσα σε άλλα, τον έχουμε δει στην κωμωδία του Netflix, "Sierra Burgess Is A Loser", στη σειρά "Tales" μαζί με την πρώην φίλη του, Bella Thorne, και στο "The Hills: New Beginnings".

Εκτός από την ψυχαγωγία, ο Brandon πριν από περίπου έναν χρόνο λάνσαρε και τη δική του σειρά ρούχων γκολφ Swinger’s Club, τα οποία και έχουν ρετρό preppy αίσθηση.

«Το γκολφ είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, όπως και η μόδα. Ήταν όνειρό μου να δημιουργήσω μια σειρά που να αντικατοπτρίζει την αίσθηση του στυλ μου σε συνδυασμό με έναν τρόπο ζωής που αγαπώ και απολαμβάνω», είχε γράψει στο Instagram.

Ο 25χρονος Dylan Lee: μοντέλο και μουσικός

https://www.instagram.com/p/CoGLTGwyMQS

Όπως ο Brandon, έτσι και ο Dylan έκανε το ντεμπούτο του σε πολύ μικρή ηλικία σε μια επίδειξη του Saint Laurent το 2016. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με τους Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Armani Exchange, Coach και True Religion.

Ενώ ο Brandon ακολούθησε τη μητέρα τους στην υποκριτική, ο Dylan έχει στο αίμα του το πάθος του πατέρα τους για τη μουσική. Το μοντέλο που έγινε μουσικός ακολούθησε αυτό που αγαπούσε και δεν είχε καμία πίεση για να γίνει γιος ροκ σταρ.

«Ποτέ δεν ανησυχούσα πραγματικά για τις προσδοκίες των άλλων ή οτιδήποτε άλλο. Το να φτιάχνω μουσική είναι τόσο διασκεδαστικό. Όταν συνειδητοποίησα το πάθος μου και κατάλαβα ότι δεν με ένοιαζε τι θα σκεφτόταν κάποιος, είπα: "Α, ας το κάνουμε"».

Pamela: A Love Story

Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Pamela Anderson στο Netflix, Pamela: A Love Story, ο Brandon Lee ανακαλεί τις κακές εμπειρίες που είχε στην εφηβεία του, καθώς μεγαλώνοντας είχε να αντιμετωπίσει τα πικρόχολα σχόλια των συνομηλίκων του και για το sex tape της μητέρας του.

«Όταν ήμουν παιδί, πάντα πίστευα ότι όλοι ήξεραν πράγματα για εμένα και για την οικογένειά μου που δεν θα έπρεπε κανονικά να γνωρίζουν και πως όλοι είχαν αυτό το μικρό βρώμικο μυστικό για την οικογένειά μου. Θυμάμαι στο σχολείο πως αν κάποιος ανέφερε τη μαμά μου, θα τσακωνόμουν. Ήμουν έτοιμος να ξεσπάσω με οργή».

Ο μικρός γιος της Pamela για το sex tape των γονιών τους, είπε πως η μαμά του επέλεξε να μην βγάλει λεφτά από αυτό επειδή έβαζε πάντα πρώτη την οικογένειά της.

«Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε βγάλει λεφτά από αυτήν την ταινία. Αλλά οι άνθρωποι έβγαλαν εκατομμύρια δολάρια και εκείνη είπε “όχι” επειδή νοιαζόταν να είναι καλά 100% η οικογένειά της και να είμαι εγώ καλά».