Με βόμβες θα σκάσει η αυτοβιογραφία της Pamela Anderson

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Με βόμβες θα σκάσει η αυτοβιογραφία της Pamela Anderson

Η Pamela Anderson μοιράζεται ανησυχητικές "flashing" κατηγορίες για τον Tim Allen - 'Άνοιξε τη ρόμπα του και μου έδειξε το πέος του. Ήταν τελείως γυμνός από μέσα'

Η Pamela Anderson, το πασίγνωστο μοντέλο των '90s, ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της. Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της, περιγράφει λεπτομερώς ένα δυσάρεστο περιστατικό που έλαβε χώρα στα γυρίσματα της σειράς "Home Improvement" (ελλ. τίτλος Ο Μαστροχαλαστής) το 1991, όταν ήταν μόλις 23 ετών.

https://www.instagram.com/p/CnhhNQVJfxF

Rust: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο Alec Baldwin - Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του

Βομβα Νο.1: Επιδειξίας ο Tim Allen στην Pamela Anderson

"Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Τιμ ήταν στο διάδρομο με τη ρόμπα του. Άνοιξε τη ρόμπα του και μου έδειξε το πέος του γρήγορα - ήταν εντελώς γυμνός από κάτω. Είπε ότι ήταν δίκαιο, επειδή με είχε δει γυμνή. Τώρα είμαστε πάτσι. Γέλασα άβολα", λέει η αστέρας του Baywatch στο βιβλίο, "Love, Pamela"

Όπως σημειώνει και το Variety που παρέλαβε το βιβλίο πριν την κυκλοφορία του, ο Allen, που ήταν 37 ετών την περίοδο που έλαβε χώρα ο ισχυρισμός, μάλλον αναφερόταν στις φωτογραφίσεις της Pamela Anderson στο Playboy όταν είπε "Τώρα είμαστε πάτσι", οι οποίες μάλιστα ανέδειξαν την ηθοποιό σε ένα από τα πιο διάσημα σύμβολα του σεξ τη δεκαετία του '90.

Ο Tim Allen έδωσε μόνο μια μικρή δήλωση στο Variety, λέγοντας για το εν λόγω περιστατικό: "Όχι, δεν συνέβη ποτέ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο."

Pamela Anderson - Να περιμένουμε και άλλες βόμβες στο "Love, Pamela";

Να σημειώσουμε πως το "Home Improvement" αποτέλεσε έναν από τους πρώτους μεγάλους τηλεοπτικούς τίτλους της Anderson, το οποίο ήταν για μια περίοδο η Νο.1 τηλεοπτική σειρά στις ΗΠΑ. Η Anderson εμφανίστηκε στις δύο πρώτες σεζόν στον ρόλο της Lisa (the Tool Girl) πριν αποχωρήσει για το "Baywatch", ένα 90s τηλεοπτικό "φαινόμενο" που προβαλλόταν σε 150 χώρες.

Δεν είναι απίθανο να υποθέτουμε πως αυτός ο ισχυρισμός-βόμβα ίσως να είναι μόνο ένας από τους πολλούς που θα μάθουμε από τα επερχόμενα απομνημονεύματά της. Το "Love, Pamela," αναμένεται στις 31 Ιανουαρίου και παρακολουθεί την άνοδο της Pamela Anderson από ένα απλό κορίτσι από το Βανκούβερ, σε μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του Χόλιγουντ.

Εξαιρετικά πιθανό είναι επίσης να δούμε την Pamela να σχολιάζει τη σειρά του Hulu, "Pam and Tommy". Η ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στη μίνι σειρά, η οποία επικεντρώνεται στη διαρροή της διαβόητης σεξ ταινίας που κλάπηκε από το σπίτι της και έχει πρωταγωνιστές την ίδια και τον τότε συζυγό της, Tommy Lee.

Το Spare του πρίγκιπα Harry οδεύει για τον τίτλο του δημοφιλέστερου memoir όλων των εποχών

Αναμένονται οι αντιδράσεις

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση της Disney, ένα αυστηρό στούντιο που δεν θέλει ποτέ να εμπλέκεται με οποιοδήποτε είδους δυσάρεστο συμβάν, που ενδεχομένως να αμαυρώσει το "καθαρό" οικογενειακό του προφίλ.

Η Disney λοιπόν, έχει αυτήν την περίοδο στην streaming πλατφόρμα της και τη σειρά "Pam and Tommy", αλλά έχει φυσικά και χρόνια συνεργασία με τον Tim Allen, όχι μόνο μέσα από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες όπου υποδύεται τον Άγιο Βασίλη, αλλά είναι και διάσημος ως η φωνή του Buzz Lightyear στη σειρά ταινιών "Toy Story". Μόλις τον Νοέμβριο, στο Disney+ προστέθηκε η οικογενειακή χριτουγεννιάτικη σειρά "The Santa Clauses" με πρωταγωνιστή τον Tim Allen.

Πώς θα αντιδράσει ο κολοσσός της χολιγουντιανής ψυχαγωγίας; Μπορεί να "κατεβάσει" τη νέα του σειρά; Θα πρέπει να βρει άλλον Buzz; Θα σταματήσει τα προτεινόμενα χριστουγεννιάτικα με τον Tim; Μένει να το δούμε.

Να σημειώσουμε πως εκτός από την αυτοβιογραφία της, η Pamela Anderson θα κυκλοφορήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ, στο οποίο αφηγήτρια θα είναι η ίδια. Το Pamela, A Love Story, σκηνοθεσίας Ryan White, θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου.