Η Eυγενία Σαμαρά θέλει να γίνει μαμά και συγκινεί με τα λόγια αγάπης για τον Γιάννη Ποιμενίδη

Η Eυγενία Σαμαρά θέλει να γίνει μαμά και συγκινεί με τα λόγια αγάπης για τον Γιάννη Ποιμενίδη

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την απώλεια του μπαμπά της και μοιράστηκε τις σκέψεις της για την δημιουργία οικογένειας.

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της εκπομπής «Νight Out» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (02.02) η Ευγενία Σαμαρά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, την εμπειρία της ως μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» και τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

Το όνειρο της μητρότητας

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη αναφέροντας ότι παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της και είναι οικογένειά της.

«Γνωριστήκαμε στην «Εκδρομή», ήμασταν φίλοι. Είχαμε ωραία επαφή από την αρχή, σαν μυαλά, σαν επικοινωνία», αποκάλυψε για την γνωριμία τους.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου η 35χρονη δήλωσε:

«Ο γάμος σαν μυστήριο δεν υπάρχει στο μυαλό μου πολύ. Νιώθω ότι είναι κάτι που δεν μου έχει γεννηθεί.

Είναι μία μεγάλη ευθύνη που πρέπει να είσαι εκεί. Οικογένεια χωρίς γάμο φυσικά και θα έκανα».

Oι #couplegoals φωτογραφίες του ζευγαριού

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά σχεδόν 8 χρόνια κοινής πορείας και παραμένει full in love.

Πρόσφατα ο Γιάννης Ποιμενίδης μίλησε στη Νίκη Κώτσου και στην εφημερίδα Real Life, για την δημιουργία οικογένειας με την Ευγενία Σαμαρά.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν υπάρχουν σκέψεις για παιδί και οικογένεια ο ηθοποιός απάντησε:

«Φυσικά και υπάρχουν, αυτά τα θέματα όμως δεν σηκώνουν προγραμματισμό, συμβαίνουν από ανάγκη.

Θέλω να ζω ελεύθερος, πλάι στον άνθρωπο που αγαπώ. Σε μια κοινωνία που έχει ως γνώμονα την ισότητα, την αγάπη και τον σεβασμό. Μακριά από φανατισμό και από σκοτάδι».

https://www.instagram.com/p/CjBJZGyN67n

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η πρόσφατη απώλεια του πατέρα της

Πριν από περίπου έναν χρόνο η γνωστή ηθοποιός έχασε τον μπαμπά της και βυθίστηκε στο πένθος.

Εμφανώς συγκινημένη η Ευγενία Σαμαρά εξομολογήθηκε: «Μεγάλο σοκ, μεγάλη απώλεια και ήταν ξαφνικό όλο αυτό που συνέβη, δεν το περιμέναμε. Αισθανόμουν πολύ παγωμένη, άδειασα ξαφνικά και αισθάνθηκα συναισθήματα που δεν μπορώ να σου περιγράψω. Είναι απελευθερωτικό που τα είχα πει όλα με τον μπαμπά μου, αυτά που με ενοχλούν, αυτά που αγαπούσα. Δεν είχα κάτι που να χρωστούσα», ανέφερε η 35χρονη.

Kαι πρόσθεσε: «Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πραγματικά το λέω δημόσια, όχι για κάνεναν άλλο λόγο, με πλήρη συνείδηση να μιλάμε στους ανθρώπους μας και για τα καλά και για τα κακά γιατί, και εγωιστικά να το δεις, έχει προσωπικό όφελος. Νιώθεις ότι δεν έχεις κάποια ενοχή, κάποιο χρωστούμενο και αυτό είναι πολύ απελευθερωτικό. Επίσης, δεν θα ήθελα να κρατήσω ενεργειακά αυτόν τον άνθρωπο με θρήνο. Όχι ότι δεν στεναχωριέσαι, αλλά δεν ήθελα να τον κρατήσω με μια ενέργεια πως δεν έπρεπε να φύγει ή γιατί μου το ‘κανες αυτό ή οτιδήποτε. Θέλω να νιώθει η ενέργεια του, ότι υπάρχει μετά, η ψυχή του ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά, αν με έναν τρόπο αυτό έπρεπε να γίνει, εντάξει».

https://www.instagram.com/p/CXmGG6HtR4E

«Eίμαι πολύ τυχερή που τον είχα τόσα χρόνια στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε, έχω περάσει μαζί του πάρα πολλά. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος της διασκέδασης, οι φίλοι μου όλοι τον λάτρευαν, θα ερχόταν και θα βγαίναμε παρέες. Δηλαδή πολύ δικός μας άνθρωπος. Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια και δεν είμαι σίγουρη αν ο χρόνος είναι γιατρός. Δεν νομίζω ότι ποτέ θα το αποδεχθώ ή θα το λύσω ή θα πω εντάξει, είμαι καλά με αυτό. Όχι, δεν θα είμαι ποτέ καλά με αυτό. Μου λείπει πολύ και θα μου λείπει, αλλά είναι ωραίο να σκεφτούμε αυτά που είχαμε».

Η συμμετοχή στους Ράδιο Αρβύλα

Η Ευγενία Σαμαρά εξήγησε πώς προέκυψε η σχέση της με τους «Ράδιο Αρβύλα» λέγοντας αρχικά ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός από πολύ νεαρή ηλικία

«Είχα την τύχη να είμαι σε ένα σχολείο που ασχολούταν πολύ με τα καλλιτεχνικά και ήρθα νωρίς σε επαφή με το θέατρο. Αισθάνθηκα μία μεγάλη οικειότητα και έλεγα από τότε ότι ήθελα να κάνω αυτό. Έμεινα Θεσσαλονίκη μέχρι τα 26 μου, δεν ήρθα μικρή εδώ. Οι Ράδιο Αρβύλα μπήκαν στη ζωή μου στα 19 μου. Είχα βγει στο μαγαζί του Αντώνη Κανάκη και είχα ακούσει ότι θα ανοίξει ραδιόφωνο και ήταν κοντά στο σπίτι μου. Έμεινα εκεί για ένα χρόνο και μου πρότειναν να κάνω οντισιόν για να συμμετάσχω για την τηλεόραση. Δεν το είδα ποτέ σαν δουλειά, περνούσα πολύ ωραία, ένιωθα οικεία. Σαν παιχνίδι το είδα!», ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά.

Λίγο αργότερα η ηθοποιός αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο τονίζοντας: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν άνθρωπος που γνώριζα και σε ένα σκηνικό που δεν φανταζόμουν, σοκαρίστηκα. Είναι σοκαριστικό να μαθαίνεις κάτι τόσο ακραίο για άνθρωπο που ξέρεις. Αυτά με κάνουν να νιώθω απογοήτευση, σήψη και αισθάνομαι πολύ άσχημα. Εύχομαι να πάμε στο φως και να μην χαθούμε σε αυτό το σκοτάδι».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είναι άδικο να υποθέτεις κάτι για έναν άνθρωπο και να τον κατατάσσεις κάπου. Οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν και είναι άδικο να χτυπήσεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρει».

Η Ευγενία Σαμαρά και πάλι βρήκε τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσει στον Σασμό και δεν είναι ο Αστέρης

Πηγή κεντρικής: eugeniasamara