Η Ευγενία Σαμαρά και πάλι βρήκε τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσει στον Σασμό και δεν είναι ο Αστέρης

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευγενία Σαμαρά και πάλι βρήκε τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσει στον Σασμό και δεν είναι ο Αστέρης

Μπορεί στην προσωπική της ζωή να τα έχει καταφέρει περίφημα με τον δεσμό και τον έρωτά της για τον Γιάννη Ποιμενίδη, αλλά ως τηλεοπτική Στέλλα του Σασμού, έχει αντιστρόφως αντίθετη τύχη. 

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να τραγουδούσε στην αρχή της καριέρας της στο «Λάθος άνθρωπο» το «και πάλι βρήκα τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσω, μα τώρα είναι αργά για να γυρίσω» και το άσμα ταιριάζει απόλυτα στην Ευγενία Σαμαρά.

Όχι για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, αλλά με όσα θα αντιμετωπίσει ως Στέλλα στον Σασμό. Προς το παρόν υπάρχει και το σχετικό τρολάρισμα στο Twitter, όπου η Στέλλα εμφανίστηκε ως συνοδός του Αστέρη στο γαμήλιο γλέντι του Μαθιού και σήμερα κάνει μία παρακινδυνευμένη κίνηση.

https://www.instagram.com/p/CkvNv_AKwC_

Το φιλί και η βραδιά με τον Αστέρη

Στον γάμο του Μαθιού στον Σασμό, η Στέλλα το γλέντησε με την ψυχή της και η Καλλιόπη δεν σταματά να την βλέπει ως την καλύτερη νύφη για τον Αστέρη. Το είπε και σχεδόν ξεκάθαρα στην μητέρα της. Η οποία είναι άκρως αντίθετη με αυτό το ενδεχόμενο. Όμως η γοητευτική δικηγόρος, τρέφει ελπιδες για τον Αστέρη. Το κοινό στο Twitter ούτε που να το ακούσει, από την άλλη πλευρά. Τα fan club του Σασμού στα social media περιμένουν εναγωνίως την επανασύνδεση των ΑΑ. Δηλαδή του Αστέρη και της Αργυρούς.

Μέχρι να συμβεί αυτό, θα έχουμε σήμερα και το λεγόμενο στιγμιαίο λάθος. Στέλλα και Αστέρης, παρασύρονται από την καλή διάθεση του γάμου (και τις τσικουδιές) και βρίσκονται μαζί στο σπίτι στο βουνό. Ανεξήγητη κίνηση.

Τα απίθανα memes του γάμου στον Σασμό με την Βουγιουκλάκη και η χρυσή κληρονόμος Αργυρώ

Ευθύμη εσύ;

Δεν υπάρχει ελπίδα επανασύνδεσης για το ζευγάρι και στην ζωή της Στέλλας θα μπει ένα νέος άντρας σύμφωνα με πληροφορίες. Μετά τον Αστέρη, την ατυχία με τον Άγγελο και την ατυχία με τον Γεράσιμο, προβλέπεται και άλλος άτυχος δεσμός. Μήπως έχουν δίκιο στο Twitter, με την πρόταση, ο Σταύρος της Αργυρώς (όταν χωρίσουν) να γίνει ζευγάρι με την Στέλλα; Έτσι δεν θα είναι καλύτερα;

https://www.instagram.com/p/CkJavXrNA0w

Γιατί τελικά οι πληροφορίες λένε, πως η Στέλλα θα βρεθεί κοντά με τον επικίνδυνο Ευθύμη. Ωραίο ζευγάρι αλλά τι κατάληξη θα έχει τελικά όταν ο Λευτέρης καταφέρει να ξεσκεπάσει τις παρανομίες του; Η δικηγόρος, μπλέκεται άθελά της στην υπόθεση, ενώ η Αιμιλία την είχε προειδοποιήσει να μείνει μακριά του. Αλλά δεν τα υπολόγισε σωστά. Αυτός ο φλογερός έρωτας όμως θα τους κάψει όλους. Δυστυχώς. Η Στέλλα μπλέκεται στον υπόκοσμο.