Από τις ευχές της Ευγενίας Σαμαρά στον άντρα της ζωής της Γιάννη Ποιμενίδη στον έρωτά της στον Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
Από τις ευχές της Ευγενίας Σαμαρά στον άντρα της ζωής της Γιάννη Ποιμενίδη στον έρωτά της στον Σασμό

Από τον έρωτα στον Γιάννη που χθες είχε την ονομαστική του εορτή, στον θυελλώδη έρωτα με τον Ευθύμη στον Σασμό η Ευγενία Σαμαρά. 

Σχεδόν 8 χρόνια κρατά η σχέση της Ευγενίας Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη, ο οποίος χθες είχε την ονομαστική του εορτή. Η ηθοποιός ευχήθηκε στον άντρα της ζωής της με έναν μοναδικό και όχι συνηθισμένο τρόπο, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Σασμό για να ζήσει μία θυελλώδη σχέση με τον Ευθύμη.

Και τα δύο συνδέονται με τον έρωτα. Πραγματικό και τηλεοπτικό. Όμως ο έρωτας πάντα επιφυλλάσει και εκπλήξεις.

https://www.instagram.com/p/Cm9mhegNmxX

Ομάδα που κερδίζει...

Η Ευγενία Σαμαρά, όταν αποχαιρέτησε την προηγούμενη χρονιά, επέλεξε μιά φωτογραφία με τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη από το καλοκαιρινό τους ταξίδι στη Αφρική για να μας δείξει την αγάπη τους και την ανεμελιά τους, αλλά και με μία φράση, αυτό που κάνει την σχέση τους ουσιαστική: «... Το ‘22 ήρθε με πολλά δώρα και με πολλά μαθήματα και πολύ το ευχαριστώ. Να αγκαλιάζετε τους ανθρώπους σας σφιχτά, να σκαρφαλώνατε πάνω τους και να πετάτε ψηλά και μετά να τους στηρίζετε για να πετούν και αυτοί...».

https://www.instagram.com/p/Cm1idhstg4Q

Ο Γιάννης Ποιμενίδης χθες είχε την ονομαστική του εορτή και η Ευγενία του ευχήθηκε με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο. Αντί να του γράψει τα γνωστά ως αγάπη μου, my love και όλα τα σχετικά, ευχήθηκε με ένα «Χρόνια πολλά στην ομάδα μου».

samarapoimenidis_efxes.JPG

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί το dream team για να δείξει πως με τον σύντροφό της ταυτίζονται σε όλα και βαδίζουν ενωμένοι μαζί ως ομάδα που πάντα κερδίζει.

Το beauty trick της Ευγενίας Σαμαρά για να τονίσει τη φυσική ομορφιά της

Και στο ταξίδι τους στην Γαλλία τον Σεπτέμβριο είχε βγάλει μία φωτογραφία μαζί του γράφοντας για τα γενέθλιά του: «Έχουμε σύστημα έχουμε μέθοδο έχουμε χάρη, είμαστε αγάπη μου, ένα αμφίβιο ψαροζευγάρι. Χρόνια πολλά αιώνια ομάδα μου».

https://www.instagram.com/p/CjBJZGyN67n

Η καταστροφική σχέση με τον Ευθύμη

Από την ιδανική σχέση με τον Γιάννη, ας πάμε σε εκείνη με τον Ευθύμη, δηλαδή τον Δημήτρη Αλεξανδρή στον Σασμό. Η Ευγενία ως Στέλλα έχει στα νέα επεισόδια να αντιμετωπίσει αρχικά το θέμα της Αργυρώς με τον Σταύρο, ο οποίος θα της απαγάγει το παιδί, μόλις καταλάβει πως εκείνη είναι ζευγάρι με τον Αστέρη.

Ως δικηγόρος της θα κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει. Όταν όμως ξεμπλέξει από αυτή την κατάσταση, έχει να κάνει άλλη μία σωτήρια επέμβαση. Γιατί μπορεί μεν να την αδικεί αυτή η αλλαγή του ρόλου, αλλά της ταιριάζει. Θα προσπαθήσει λοιπόν να είναι κοντά στον Μανόλη και τον Νικηφόρο στην συνεργασία τους με τον Ευθύμη.

Αλλά τελικά χωρίς να το καταλάβει θα βρεθεί πιο κοντά από ότι περίμενε, με τον ίδιο τον Ευθύμη και θα δημιουργηθεί μία περίεργη ερωτική σχέση μεταξύ τους. Περίεργη λόγω και των μυστικών που έχει ο ίδιος λόγω της παρανομίας του.

Αυτή την σχέση θα την δούμε μέχρι ενός ορισμένου σημείου την φετινή χρονιά. Γιατί η Στέλλα θα καταλάβει σύντομα πως αυτός ο άνθρωπος είναι ο πλέον ακατάλληλος για να την κάνει ευτυχισμένη. Και θα δει το τέλος του να έρχεται. Κυριολεκτικά.