Bullying: Η Ναταλία Γερμανού είναι με το μέρος του Κοκογιαννάκη και το ίδιο και ο κόσμος

Bullying: Η Ναταλία Γερμανού είναι με το μέρος του Κοκογιαννάκη και το ίδιο και ο κόσμος

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού για το bullying που δέχτηκε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, αλλά ευτυχώς έξαλλος είναι και ο κόσμος των social media

Η Ναταλία Γερμανού επικοινώνησε με ένα απλό, λιτό και απόλυτα ξεκάθαρο μήνυμα τη θέση της σχετικά με την "κυρία" που έκανε επίθεση bullying στον νεαρό ηθοποιό Λευτέρη Κοκογιαννάκη. Ευτυχώς, ξεκάθαρη θέση πήρε και ο κόσμος των social media που έστειλε τα δικά του μηνύματα υποστήριξης.

Απεργία ηθοποιών: Μαζί τους η Ναταλία Γερμανού και όχι μόνο - Το συγκινητικό ποστ

Ναταλία Γερμανού: "Εκείνη με ποιο δικαίωμα συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο"

Η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, "Καλύτερα Δε Γίνεται" στον Alpha, δεν δίστασε να πάρει ξεκάθαρη θέση ενάντια στο bullying που δέχτηκε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

Ο νεαρός ηθοποιός που έχει γίνει αγαπητός από τον κόσμο μέσα από τον ρόλο του Ντοντο στη σειρά του Mega, "Κομάντα και Δράκοι", έπεσε θύμα bullying την ώρα που εργαζόταν σε ένα βιβλιοπωλείο στα Χανιά της Κρήτης. Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από την αδερφή του, η οποία στράφηκε στo Facebook και με δυναμική και ειλικρινή ανάρτηση, περιέγραψε το άσχημο περιστατικό, ξεκαθάρισε τη θέση της και φυσικά υποστήριξε τον ταλαντούχο αδερφό της.

kokogiannakh.png

Η ιστορία είχε εν τέλει αίσιο τέλος, αφού ακόμα και ο ιδιοκτήτης όταν ήρθε, υποστήριξε την ίδια ανθρώπινη γραμμή που θα περίμενε κανείς (όλοι εκτός των υπανθρώπων που δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, υπόσταση, ηθική και εν γένει οτιδήποτε ανθρώπινο), με αποτέλεσμα η κυρία να αποχωρεί από τη βιβλιοθήκη.

https://www.instagram.com/p/CmZzv7RqXc_

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτεται σε μια απόλυτα ειλικρινή συνέντευξη και εμείς την καμαρώνουμε

Το Ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού

"Εκείνη με ποιο δικαίωμα συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο τη στιγμή που ο Λευτέρης εργαζότανε νόμιμα στο μαγαζί αυτό", αναρωτιέται δικαίως η Ναταλία Γερμανού. "Νομίζω ότι περιπτώσεις αυτές σαν την κυρία αυτή θα υπάρχουνε πάντα που θα μας υπενθυμίζουμε ότι κάποτε περάσαμε και από τον μεσαίωνα."

Η ευγενική απάντηση του Λευτέρη που επικοινώνησε με την εκπομπή: "Δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον χώρο της εργασίας που τόσο αγαπάς. Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στενοχωρήθηκα. Ο ιδιοκτήτης με υπερασπίστηκε και παραπάνω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έπραξε πάρα πολύ ωραία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό. Πραγματικά, η εν λόγω κυρία εξέφρασε κάτι πολύ άσχημο προς το πρόσωπό μου, αλλά όχι μόνο για το πρόσωπό μου, αλλά για όποιον θα ήταν στην θέση μου. Αλλά πραγματικά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι και να μας πει ο καθένας, ό,τι και να μας κάνει ο καθένας, δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Το δικό μου μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι. Είμαστε όλοι ίσοι. Απλά, όπως μου είπε και μία φίλη μου, είμαστε μοναδικοί. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι μοναδικό επάνω του."

Η δημοσιογράφος, γνωστή για τις ξεκάθαρες θέσεις της, είπε: "Θα μου επιτρέψετε, ίσως υπερβαίνω τώρα κάποια όρια αλλά, ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου; Αν μας βλέπει η κυρία αυτή που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και η οποία έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα, θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα: Μην μας ξαναδείτε. Αυτό μόνο. Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν κι εσάς."

Η αντίδραση του κοινού

Μπορεί ακόμα να υπάρχουν τέτοια δυσάρεστα περιστατικά από αγενείς και αδαείς, αλλά μάλλον ευτυχώς υπάρχει ελπίδα. Πολλοί χρήστες του Facebook έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους υποστηρικτικά σχόλια, δημιουργώντας ένα κλίμα αντίθετο από αυτό του bullying: ένα κλίμα γεμάτο αλληλεγγύη, υποστήριξη, κατανόηση και σεβασμό. Δείτε τα καλύτερα σχόλια που συλλέξαμε, παρακάτω.