Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Αχιλλέας είναι ερωτευμένος με την καλλονή Ισαβέλλα Massenet

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ Αχιλλέας είναι ερωτευμένος με την καλλονή Ισαβέλλα Massenet

Royal Dating: Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας Γλύξμπουργκ, είναι σε σχέση με τη διάσημη κληρονόμο και μοιάζουν κατευτυχισμένοι.

Ο Πρίγκιπας Αχιλλέας της Ελλάδας και της Δανίας είναι σε μια ευτυχισμένη -κατά πώς φαίνεται- σχέση με την όμορφη διάσημη κληρονόμο, Isabella Massenet.

https://www.instagram.com/p/CRmg36CqPAT

Peregrine Pearson: Αυτός είναι ο κούκλος αγαπημένος της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ

Αχιλλέας και Ισαβέλλα: Όταν η μόδα συνάντησε τους βασιλιάδες

Αν και κρατούν τη σχέση τους -σχετικά- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχουν κοινές αναρτήσεις στα social media. Στα πιο πρόσφατα μάλιστα, ο Αχιλλέας δημοσιοποίησε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου το ζευγάρι φαίνεται χαμογελαστό και εν κινήσει πάνω σε μηχανή. Γράφοντας "Δύο χρόνια χαράς και γέλιου", μαθαίνουμε πως τα δύο νεαρά παιδιά είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια.

Ποια είναι η Ισαβέλλα και ποιος ο Αχιλλέας;

Ο Πρίγκιπας Αχιλλέας της Δανίας και της Ελλάδας είναι ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Γεννημένος το 2000 στην Νέα Υόρκη και μεγαλωμένος στην Αγγλία, είναι ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας Μαρίας-Ολυμπίας, μοντέλο και κοσμική προσωπικότητα. Με το πάθος του να είναι το δράμα και η υποκριτική, κατάφερε σε ηλικία μόλις 15 ετών, να πάρει έναν μικρό ρόλο και να εμφανιστεί το 2017 στη σαπουνόπερα "The Bold and the Beautiful" (ναι, η Τόλμη και Γοητεία παίζεται μέχρι και σήμερα στο εξωτερικό). Στους ηθοποιούς που θαυμάζει έχει συμπεριλάβει τον Leonardo DiCaprio, τον Brad Pitt και τον Jake Gyllenhaal, τους οποίους έχει σαν οδηγό για να μπορέσει να πάρει περισσότερους ρόλους στη μικρή οθόνη.

Πλέον έχει επιστρέψει στην Νέα Υόρκη, γύρισε την περίοδο που σπούδαζαν τα αδέρφια του, και ίσως ένα έξτρα κίνητρο ήταν η επιθυμία του να κυνηγήσει πιο ενεργά την επιθυμία του να γίνει ηθοποιός, αλλά και να συνεχίσει την καριέρα του ως μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/Cho2gp1IPng

Η Kate Middleton ανακοίνωσε κάποια πολύ σημαντικά νέα υπογράφοντας ως "Catherine"

Για το κορίτσι της υπόθεσης τώρα. Είναι η 22χρονη κοπέλα του Αχιλλέα, DJ, μοντέλο, με καλές σχέσεις με την αδερφή του και τη μητέρα του, και το κερασάκι στην τούρτα: είναι η κληρονόμος του Net-a-Porter.

Πιο συγκεκριμένα, είναι η κόρη της επιχειρηματία Natalie Massenet, η οποία διευθύνει την Imaginary Ventures που επενδύει στην Glossier και στο Skims της Kim Kardashian, και που έχει ιδρύσει το Net-a-Porter, ένα designer fashion portal που έφερε επανάσταση στον κλάδο της μόδας το 2000, που μέχρι την εμφάνισή του δεν υπήρχε ένας online προορισμός για high-end fashion ρούχα.

https://www.instagram.com/p/Cf_liLnKUhw

Η Isabella έχει δύο αδέρφια,την Ava και τον Jet, είναι φωτογράφος, με τις εικόνες της να έχουν εμφανιστεί σε μέσα όπως το Wonderland και το Rollercoaster και DJ, σύμφωνα και με τις εικόνες στο Instagram. Κυρίως όμως, είναι μοντέλο με ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bündchen. Οι εμφανίσεις της πολλές, με αξιοσημείωτη την πασαρέλας της ανοιξιάτικης συλλογής της Emilia Wickstead το 2018 και η καμπάνια ρολογιών Chanel (μαζί με την Soo Joo Park) το 2022.

Τόσο ο Αχιλλέας όσο και η Isabella, έχουν δημόσιους τους λογαριασμούς στο Instragram, με τον πρώτο να έχει προς το παρόν 472 χιλιάδες ακόλουθους και την Isabella να ακολουθεί με 12,9 χιλιάδες.