Η Shakira πέρασε στην αντεπίθεση και βρήκε πώς θα διώξει από το σπίτι τα πρώην πεθερικά της

Η Shakira πέρασε στην αντεπίθεση και βρήκε πώς θα διώξει από το σπίτι τα πρώην πεθερικά της
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué η 46χρονη σταρ ζει σε ξέφρενους ρυθμούς διοργανώνοντας καθημερινά party.

Πρώτο θέμα στα ξένα μέσα είναι για ακόμη μια φορά η Shakira η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué αποφάσισε να ζήσει τη ζωή της αδιαφορώντας για τυχόν επικριτές.

Η διάσημη τραγουδίστρια διοργανώνει πάρτι σχεδόν κάθε μέρα, με τη μουσική να ακούγεται στη διαπασών και με τα πυροτεχνήματα από το σπίτι της να φωτίζουν τον ουρανό. Αυτό προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση των πρώην πεθερικών της οι οποίοι εξακολουθούν να ζουν δίπλα από το σπίτι της Shakira και σύμφωνα με τον ιστότοπο «Socialite» διαπληκτίζονται συχνά με την πρώην νύφη τους.

Shakira-Gerard Piqué: Τα πρώτα ξεχωριστά γενέθλια και το άβολο δώρο που δέχθηκε η τραγουδίστρια

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετά προβλήματα, όταν η μητέρα του Gerard Piqué αντιλήφθηκε ότι η καλλιτέχνιδα είχε τοποθετήσει μια μεγάλη φιγούρα μάγισσας στο μπαλκόνι της, η οποία στόχευε προς την κατεύθυνση του σπιτιού τους.

Πηγές από το στενό περιβάλλον του Piqué αναφέρουν πως οι γονείς του θα σκεφτούν πολύ σύντομα τη μετακόμιση μιας και δεν μπορούν να έχουν ειρηνικές σχέσεις με την τραγουδίστρια. Η Shakira αναμένεται να μετακομίσει στο Μiami σε λίγο καιρό και ο λόγος που παραμένει στην Ισπανία δεν είναι άλλος από την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Πριν λίγα 24ωρα η Λατίνα σταρ γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της και διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι. Για μία ακόμη φορά, η Shakira έβαλε δυνατά τη μουσική και όπως ήταν αναμενόμενο ένα από τα τραγούδια που επέλεξε ήταν το «Bzrp Sessions», που ουσιαστικά μιλά για τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή, αλλά και για την νέα του σύντροφο, Clara Chia Marti.

Η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο πως δεν είναι πια μαζί.

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com