Η μαμά της Shakira είπε αλήθειες για τον Gerard Piqué - Τα σύννεφα στη σχέση του με την Clara Marti

Η μαμά της Shakira είπε αλήθειες για τον Gerard Piqué - Τα σύννεφα στη σχέση του με την Clara Marti

H οικογένεια της Λατίνας σταρ θεωρεί ακόμα τον ποδοσφαιριστή «μέλος της οικογένειάς τους» .

Έντονα δυσαρεστημένη είναι εδώ και λίγα 24ωρα η Shakira μετά τις τελευταίες δηλώσεις της μητέρας της, Nidia Ripoll. Η μαμά της Κολομβιανής σταρ εντοπίστηκε από τους δημοσιογράφους στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο σύζυγός της και πατέρας της τραγουδίστριας.

Οι δηλώσεις της μαμάς της Shakira και η δυσαρέσκεια της τραγουδίστριας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Marca, η μητέρα της 45χρονης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της κόρης της με τον Gerard Piqué. Η ίδια τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής τους επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα, τους κάλεσε αρκετές φορές για να σιγουρευτεί για την υγεία του πατέρα της Shakira.

«Φυσικά και είμαστε ακόμα οικογένεια», δήλωσε η Nidia Ripoll για τον ποδοσφαιριστή, αγνοώντας μάλλον τα σκάνδαλα και τις απιστίες του.

Η αντίδραση της Shakira στο φιλί του Pique με τη νέα του σύντροφο είναι αυτή που όλες θα είχαμε

O Piqué και η Shakira ήταν ζευγάρι για 10 περίπου χρόνια και παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ τους, ο 35χρονος εξακολουθεί να έχει τα ίδια συναισθήματα για την οικογένεια της Κολομβιανής τραγουδίστριας, πράγμα που δείχνει να είναι αμοιβαίο.

Η μητέρα της σταρ ανέφερε επίσης, πως και η Shakira επισκέπτεται τακτικά τον 91χρονο πατέρα της στο νοσοκομείο Teknon-Quiron στη Βαρκελώνη, όμως για την ώρα δεν έχει τύχει να συναντηθεί με τον πρώην σύντροφό της.

Τα «αγκάθια» στη σχέση Piqué- Clara Chia Marti

Αμηχανία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη σχέση του Gerard Piqué με την σύντροφό του, Clara Chia Marti. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, το νεαρό μοντέλο είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση αφού επηρεάζεται άμεσα από τις τεταμένες σχέσεις μεταξύ της Shakira και του Piqué. Το νέο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας με τίτλο «Monotonia», ήρθε για να αποτελέσει τη «χαριστική βολή».

Ο Ισπανός παπαράτσι, Jordi Martin δήλωσε: «Μου λένε ότι η Clara δεν πηγαίνει πλέον ούτε για δουλειά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, αλλά δουλεύει από το σπίτι, δεν έχει αρκετές δυνάμεις».

Ο λόγος που η Clara Chia φαίνεται να επηρεάζεται τόσο από το τραγούδι της Shakira το οποίο ήδη συγκεντρώνει πάνω από 75 εκατομμμύρια προβολές, είναι διότι πολλοί υπέθεσαν ότι οι στίχοι του κομματιού, είναι ένας υπαινιγμός στον πολύκροτο χωρισμό του διάσημου ζευγαριού.

«Διπρόσωπος που δεν αντέχω, εγώ που έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα», ακούγεται να λέει στο κομμάτι η τραγουδίστρια και πολλοί σχολίασαν ότι αναφέρεται στον Piqué.

«Το λάθος δεν ήταν δικό σου, ούτε δικό μου, έφταιγε η μονοτονία», λέει η Shakira στη συνέχεια του κομματιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αντιμετωπίζει εδώ και κάποιο καιρό προβλήματα στη σχέση του με την Martin. Όπως σημείωνε δημοσίευμα της Marca, το ζευγάρι υφίσταται μια γενική απόρριψη από όλο τον κόσμο.

Το νέο τραγούδι της Shakira και τα υπονοούμενα για τον Piqué

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της The Sun, η 45χρονη «καρφώνει» τον ποδοσφαιριστή μέσα από τους στίχους του νέου της single οι οποίοι κάνουν λόγο για ψέματα και προδοσία.

Μερικοί από τους στίχους του νέου τραγουδιού της Shakira αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Για να σε κάνω ολόκληρο έσπασα τον εαυτό μου σε κομμάτια, μ προειδοποίησαν, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μη μου πεις ότι λυπάσαι, σε ξέρω καλά και γνωρίζω ότι λες ψέματα».

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το νόημα πίσω από τους στίχους και δεν αρνήθηκε ότι η μουσική της βασίζεται σε εμπειρίες που βιώνει. «Μπορώ μόνο να πω ότι είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, όλα όσα νιώθω, όλα όσα περνάω αντικατοπτρίζονται στους στίχους που γράφω, στα βίντεο που κάνω», δήλωσε η 45χρονη στο περιοδικό Elle.

Η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο πως δεν είναι πια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CZ-p2jMMASu

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com