Masterchef 7: Μπορεί να είχαμε την 1η αποχώρηση αλλά το Twitter έχει διαλέξει στρατόπεδο

Masterchef 7: Μπορεί να είχαμε την 1η αποχώρηση αλλά το Twitter έχει διαλέξει στρατόπεδο

Στο χθεσινό επεισόδιο Masterchef οι διαγωνιζόμενοι είχαν τον πρώτο τους αποχαιρετισμό, αλλά το Twitter νοιάζεται περισσότερο για άλλον παίκτη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef 7 υπήρξε η πρώτη αποχώρηση του διαγωνισμού, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, το Twitter δεν νοιάζεται και τόσο πολύ γι' αυτό.

Δεν είναι fake news: Ο Ηλίας Καζιόλι ετοιμάζεται να μπει στο MasterChef - Ποιους άλλους θα δούμε;

Masterchef 7: Η πρώτη αποχώρηση του παιχνιδιού

Μετά την πρώτη ομαδική δοκιμασία που είδε να φτιάχνονται οι δύο πρώτες ομάδες του φετινού Masterchef, με αρχηγούς τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη (κόκκινη ομάδα), ο οποίος θέλοντας να δείξει σε κάθε συμπαίκτη του τη δύναμή του, επέλεξε ως αντίπαλο αρχηγό, τη νέα προσθήκη που δεν ήταν άλλος από τον παλιό αγαπημένο παίκτη Γιώργο Πορφύρη (μπλε ομάδα).

https://www.instagram.com/p/CoNkCpTLzuS

Στην ομαδική εν τέλει νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα του Πορφύρη, με αποτέλεσμα οι χαμένοι να πρέπει να μπουν στη δυσάρεστη θέση να ψηφιστούν μεταξύ τους. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι θα υπάρξει αυτήν τη φορά οριστική αποχώρηση, οπότε το κλίμα ήταν λίγο πιο τεταμένο απ' ό,τι συνήθως.

Από τη διαδικασία ψηφοφορίας δεν αναδείχθηκαν τρεις υποψήφιοι, αλλά τέσσερις λόγω ισοβαθμίας: Αλέξανδρος, Γιάννης – Έλσον, Σταύρος και Θοδωρής έβαλαν τις μαύρες τους ποδιές για να αντιγράψουν τα τρία πιάτα του Μίλτου Αρμένη και να διεκδικήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Πρώτη οριστική αποχώρηση από το παιχνίδι

Σε μια συνηθισμένη μαγειρική μάχη που δεν είχε τις εντάσεις που βλέπουμε αργότερα στον διαγωνισμό, οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παρουσία του καλεσμένου σεφ, δοκίμασαν τα 12 πιάτα και έδωσαν τις βαθμολογίες τους.

Την καλύτερη προσπάθεια και υψηλότερη βαθμολογία είχε ο Αλέξανδρος που γρήγορα ανέβηκε στον εξώστη. Τους λιγότερους πόντους συγκέντρωσε ο Γιάννης – Έλσον, ο οποίος αποχώρησε και οριστικά από το σπίτι του Masterschef.

https://www.instagram.com/p/CoN1kiwvQJQ

Masterchef 7: 1 χαμένος, δύο στρατόπεδα, 1 νικητής

Μπορεί η κόντρα που επιδίωξε ο Αλέξανδρος να μην εκτυλίχθηκε όπως να περίμενε, μιας και φάνηκε πως η έντονη αντιπαλότητά του με τον Πορφύρη πήγαζε από μια και μόνο παρεξήγηση που απ' ό,τι δήλωσε ο παίκτης, τελικά λύθηκε.

Ωστόσο, η έντονη άμυνα-επίθεση και το "πολεμικό κλίμα" που ξεκίνησε εσκεμμένα στην αρχή της ομαδικής, είχε ως αποτέλεσμα το σπίτι -αλλά και το Twitter- να χωριστεί σε στρατόπεδα.

Ο Αλέξανδρος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είχε παρεξηγήσει τη στάση του Πορφύρη και την έλαβε ως αλαζονική και υποτιμητική, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βγει στην επίθεση και να τρίξει τα δόντια του. Τέτοιες αντιδράσεις τόσο νωρίς στο παιχνίδι και χωρίς κάποιον -για εμάς τους θεατές τουλάχιστον- εμφανή λόγο, δεν έχουν συνήθως την καλύτερη ανταπόκριση από το κοινό (πολλές φορές και από αρκετούς παίκτες).

Αυτό είχες ως αποτέλεσμα, η χθεσινή πρώτη αποχώρηση να περάσει σχεδόν απαρατήρητη από τους fans, οι οποίοι προτίμησαν για την ώρα να δείξουν την ξεκάθαρη υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Πορφύρη.

Το κοινό εμίλησε: Ο Πορφύρης εξακολουθεί να είναι ο αγαπημένος των θεατών και εμείς αναμένουμε να δούμε τι άλλες κόντρες θα δημιουργηθούν με τις νέες προσθήκες που μας ετοιμάζει το ριάλιτι μαγειρικής.

Μήπως βλέπουμε ήδη το MasterChef All star; Το κοινό κάνει προτάσεις για να δει παίκτες που αγαπά