Μήπως βλέπουμε ήδη το MasterChef All star; Το κοινό κάνει προτάσεις για να δει παίκτες που αγαπά

Κατερίνα Μπούσιου
Μήπως βλέπουμε ήδη το MasterChef All star; Το κοινό κάνει προτάσεις για να δει παίκτες που αγαπά

Οι τηλεθεατές ζητούν επιστροφή της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη και της Κατερίνας Λένη στα πλαίσια των αλλαγών και των παικτών από τα προηγούμενα MasterChef που μπαίνουν στον διαγωνισμό. 

Δεν ήταν αναμενόμενη η χθεσινή επιστροφή από τα παλιά στο MasterChef του Γιώργου Πορφύρη και προκάλεσε έκπληξη. Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη αλλαγή του φετινού διαγωνισμού. Παίκτες των προηγούμενων κύκλων σε αναμέτρηση με τους νέους.

Δίκαιο ή άδικο; Το κοινό στο Twitter έβγαλε ετυμηγορία. Ποιες νέες αλλαγές - εκπλήξεις μας περιμένουν και ποιοι είναι οι παίκτες που δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος σε αυτό το challenge; Προς το παρόν οι τηλεθεατές ψήφισαν ένα hot δίδυμο γυναικών από το παρελθόν για να ξαναμπεί στον διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CoFyZrRKE_E

Ποιοι θα έρθουν και ποιοι δεν επιτρέπεται να μπουν στο MasterChef;

Μας είχαν προειδοποιήσει για μεγάλες αλλαγές στο MasterChef και περιμέναμε να δούμε αυτό που είχε ανακοινωθεί με την επιστροφή παλαιών παικτών. Αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε να επιστρέψουν πρώτης γραμμής παίκτες που ήδη έχουν κάνει καριέρα εκτός διαγωνισμού. Ο Νίκος που ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση ήταν δεδομένο ότι θα έχανε από τον έμπειρο Γιώργο Πορφύρη από το MasterChef 1, ο οποίος και αυτοτρολαρίστηκε για το πως θα αντιμετωπιστεί αρνητικά από τους υπόλοιπους παίκτες, όταν θα έμπαινε στο σπίτι που διαμένουν.

Όλο αυτό μας θύμισε ένα μίνι MasterChef All Star και όπως έξυπνα έγραψε ένας χρήστης του Twitter: «Το τίμιο το ΜasterChef All Star είναι εδώ».

Είναι σαφέστατα άδικο για τους νέους παίκτες, ειδικά όταν αντιμετωπίζουν παλαιότερο παίκτη του μεγέθους του Πορφύρη που εδώ και 7 χρόνια δουλεύει σε πολύ μεγάλα εστιατόρια και μπορεί να κάνει πανεύκολα πράγματα που οι νεότεροι δυσκολεύονται, ειδικά με την πίεση του χρόνου στον διαγωνισμό.

Είδαμε και χθες τους περισσότερους και κυρίως τον Αλέξανδρο να διαφωνούν, ενώ κάποιοι αντιμετώπισαν με μεγάλη αμηχανία όσα συνέβησαν.

https://www.instagram.com/p/CoGERXcK-3Q

Οι πληροφορίες μας λένε πως την επόμενη Τρίτη που έχουμε μία ακόμη είσοδο παίκτη (άντρα) από τα παλιά, θα δούμε κάποιον - χωρίς να έχουμε διάθεση να τον θίξουμε - χαμηλότερου βεληνεκούς. Κάτι μας λέει όμως ότι θα είναι εξίσου υπολογίσιμος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε spoiler και οι πρώτες γκρίνιες στο MasterChef μόλις ξεκίνησαν

Εκείνοι που δεν επιτρέπεται να επιστρέψουν, θα είναι οι νικητές των διαγωνισμών. Δηλαδή μην περιμένετε να δείτε την Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον Λάμπρο Βακιάρο και όλους τους υπόλοιπους νικητές. Θα ήταν πέρα για πέρα άδικο.

https://www.instagram.com/p/Ck0O_wxogfC

Ωστόσο στο Twitter κάνουν ήδη τις προτάσεις τους για το ποιους θέλουν να επιστρέψουν. Κρατάμε δύο για ένα γυναικείο και ένα αντρικό δίδυμο, γιατί αν τελικά έμπαιναν θα μιλούσαμε για τηλεθέαση στα ύψη.