Το κοινό ρωτά τους κριτές αν θα δούμε MasterChef All Star και η απάντηση ήρθε από την Αμερική

Κατερίνα Μπούσιου
Το κοινό ρωτά τους κριτές αν θα δούμε MasterChef All Star και η απάντηση ήρθε από την Αμερική

Το πρωτότυπο Q&A στους κριτές του MasterChef τώρα που πια μπήκαν και οι 24 παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού στο σπίτι. 

Οι φετινές οντισιόν του MasterChef ολοκληρώθηκαν σε χρόνο dt και οι 24 παίκτες που διεκδικούν το έπαθλο βρίσκονται ήδη στο σπίτι και ετοιμάζονται από σήμερα να ριχτούν στην μάχη με όρεξη και άγνοια κινδύνου γιατί οι αλλαγές φέτος είναι πολλές. Αυτό σημαίνει οι «διαβασμένοι» που παρακολούθησαν τους προηγούμενους κύκλους για να είναι προετοιμασμένοι, θα καταλάβουν πως αυτό δεν θα τους είναι χρήσιμο.

Πριν από αυτό, οι κριτές ετοιμάζονται να απαντήσουν στις πιο περίεργες ερωτήσεις που τους έχει κάνει ποτέ το κοινό ενώ έχουμε και μία αλλαγή -έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

https://www.instagram.com/p/Cn70sKiKDm6

«Ελπίζουμε το φετινό να μην έχει σχέση με το περσινό»

Οι διαδικασίες φέτος στο MasterChef κινούνται με πολύ γοργούς ρυθμούς. Πότε είδαμε τις οντισιόν και πότε τελείωσαν κανείς δεν το κατάλαβε. Βέβαια αυτό είναι για καλό, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για αργούς ρυθμούς. Ούτε και για λάθη με δεδομένο τον σκληρό τηλεοπτικό ανταγωνισμό στη βραδινή ζώνη.

Οι 24 παίκτες επιλέχθηκαν και είναι έτοιμοι να για ριχτούν στη μάχη με το πρώτο mystery box. Σήμερα θα έχουμε και ένα πρώτο δείγμα τηλεοπτικών προσωπικοτήτων. Δηλαδή ποιος θα καταφέρει να κερδίσει με τη συμπεριφορά του τους τηλεθεατές.

Στο πνεύμα των πολλών αλλαγών φέτος, έχουμε μία ακόμη και μάλιστα της τελευταίας στιγμής. Έχουμε πια 4 ημέρες προβολής του μαγειρικού show (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, με το MasterClass σταθερά την Κυριακή).

Θα δούμε πολλές και ποικίλες αλλαγές φέτος και πολλά δέλεαρ για τους παίκτες στις δοκιμασίες. Τα περισσότερα χρηματικά. Εκείνο φυσικά που θα έχει ενδιαφέρον γιατί δημιουργεί την κατάλληλη ίντριγκα, είναι και το ποιοι θα είναι οι «εισβολείς από τους προηγούμενους κύκλους.

Ο Μέι με τις 15 επιχειρήσεις δεν μπήκε στο MasterChef αλλά το Twitter τον δίκασε

Πριν όμως ριχτούν στη μάχη ο Σωτήρης Κοντιζάς , ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης , αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά στο κοινό τους. Σου το έχουμε ξαναπεί πως για πρώτη φορά τους βλέπουμε τόσο εξωστρεφείς. Μάλλον η πατρότητα τους έκανε καλό και πιο κοινωνικούς με τα media.

Ειδικά το θείο Λεωνίδα τον είδαμε μετά από 3 χρόνια να πηγαίνει και καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή. Εν προκειμένω, στην Ναταλία Γερμανού.

Ανακοίνωσαν λοιπόν οι τρεις τους ότι σήμερα στις 18.30 θα απαντήσουν μέσω του επίσημου προφίλ του MasterChef στο Ιnstagram σε ένα ειδικό Q&A για να λυθούν οι απορίες του κοινού. Οι followers ξεκίνησαν ήδη τις ερωτήσεις και θα θαυμάσεις το αθάνατο ελληνικό χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/Cn_5vMyOmfy

Γιατί εκτός από τις σοβαρές ερωτήσεις για την μη μετάδοση στο εξωτερικό μέσω του site του Star των επεισοδίων, είχαμε και απορίες για το τι συμβαίνει στο στούντιο του MasterChef. Από το ποιος πλένει όλη αυτή τη λάντζα μόλις τελειώσουν τις δοκιμασίες οι παίκτες, μέχρι το αν θα προλάβαιναν οι ίδιοι να μαγειρέψουν μέσα σε 45 λεπτά όπως οι παίκτες, πως και δεν παχαίνουν με το τόσο φαγητό που τρώνε και αν θα δούμε τελικά τον Έκτορα Μποτρίνι ή τον Άκη Πετρετζίκη στη θέση του έκτακτου guest κριτή.

Σε αυτό να σου δώσω απάντηση. Ο Έκτορας Μποτρίνι.

Θα δούμε MasterChef All Star;

Πάντως, η ερώτηση που συγκέντρωσε πολλά likes είναι μία: Θα δούμε επιτέλους MasterChef All Star. Παλαιότερα, πως το format του MasterChef δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο.

masterchefallstar.JPG

Πλέον φαίνεται πως η απάντηση από τις ΗΠΑ αφήνει ανοιχτό ένα τέτοιο σενάριο για την επόμενη σεζόν. Βλέπεις στην Αμερική, τον Σεπτέμβριο του 2022, ολοκληρώθηκε η 12η σεζόν του MasterChef κι αυτή τη φορά είχε παίκτες από όλες τις σεζόν, που επέστρεψαν για τη νίκη (Back for th win όπως ήταν ο τίτλο του MasterChef).

Σε αυτή τη σεζόν δεν μιλούσαμε για All Star, μιας και δεν συμμετείχε κανένας από τους νικητές των 12 σεζόν αλλά τελική νικήτρια αναδείχτηκε μια παίκτρια από το πρώτο Junior MasterChef Αμερικής.

Το ελληνικό format βέβαια συμβαδίζει με το ευρωπαικό, με άλλα τηλεοπτικά δεδομένα. Η σκέψη πάντως να έχουμε all star εκδοχή είναι προς το παρόν παρακινδυνευμένη.

https://www.instagram.com/p/Ciq4B5muDVo

Στις ΗΠΑ, το MasterChef θα επιστρέψει και επίσημα για την 13η σεζόν του.