Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκανε ένα story όλο αγάπη για τη Μελίνα του και η Δέσποινα Βανδή εγκρίνει

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκανε ένα story όλο αγάπη για τη Μελίνα του και η Δέσποινα Βανδή εγκρίνει

Μελίνα και Αλέξανδρος πέρασαν χώρια τα 19α γενέθλια της κόρης της Δέσποινας αλλά ο έρωτας δεν γνωρίζει αποστάσεις στα social media.

Στο πάρτι για τα 19 γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη, καλές φίλες και η μητέρα της Δέσποινα Βανδή ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί της.

Η κόρης της Δέσποινας και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο ωστόσο τα ταξίδια ανάμεσα σε Βρετανία και Ελλάδα δεν λείπουν, μιας και ο έρωτας της Μελίνας βρίσκεται στην Αττική και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.

Απών ο Αλέξανδρος από το πάρτι γενεθλίων

Ο αγαπημένος της Μελίνας από το καλοκαίρι, δεν βρέθηκε στο πλευρό της χθες αλλά φρόντισε να στείλει διαδικτυακά τις ευχές του στο κορίτσι του.

alexandros_polychroniadis_3033531836210922328-(1).jpg

«Αγάπη μου χαρούμενα γενέθλια, υγεία, χαμόγελα και όνειρα», έγραψε ο Αλέξανδρος σε ένα στόρι το οποίο μοιράστηκε και η Μελίνα.

Η μαμά είναι χαρούμενη και εγκρίνει

«19 χρόνια πριν ήρθε και φώτισε τη ζωή μου…και μετά όλα αλλιώς», έγραψε η περήφανη μαμά Δέσποινα για το παιδί που την έκανε μαμά για πρώτη φορά! Όσο για την πρωσοπική ζωή της Μελίνας, η Δέσποινα εγκρινεί.

https://www.instagram.com/p/CoZjllYMa8W

Πριν το ταξίδι της στο Λονδίνο, η Δέσποινα εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο και μίλησε για την κόρη της αλλά και για το αγόρι της Μελίνας τονίζοντας ως υποστηρικτική μαμά:

«Έχει γενέθλια το παιδάκι μου, γίνεται 19 ετών. Τα προλαβαίνω όλα, όπως όλες οι εργαζόμενες μητέρες. Είμαι χαρούμενη δόξα τω Θεώ. Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο κι αυτό θέλει ο κάθε γονιός, έτσι δεν είναι», είπε η Δέσποινα χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξανδρος πάντως δεν αρνείται τον δεσμό, μιλάει και στους δημοσιογράφους όσο πιο σύντομα μπορεί και τόσο η Μελίνα όσο κι εκείνος μοιάζουν να μην τους νοιάζει η γνώμη του κόσμου αλλά να περνούν καλά.

Ο Ντέμης γνώρισε και εγκρίνει τον Αλέξανδρο

Πριν λίγο καιρό και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γυναίκα που προπονείται στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου και είναι ο personal trainer της αποκάλυψε πως η Μελίνα έχει γνωρίσει τη μαμά του Αλέξανδρου κι εκείνος έχει γνωρίσει και τον μπαμπά της Μελίνας Ντέμη Νικολαϊδη και έχει και την έγκρισή του.

«Υπήρχε ένα φλερτ, η Μελίνα είναι 18 ετών και ο Αλέξανδρος είναι πιο μεγάλος, η έλξη είναι έντονη και ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι. Η Δέσποινα και η Μελίνα πήγαιναν γυμναστήριο μαζί σε αυτό που έχει ο Αλέξανδρος.

Ο Ντέμης χαίρεται επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», τόνισε η Σταματίνα σύμφωνα με τις πληροφορίες της ενώ η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως βοηθάει την κόρη της και την στηρίζει και σε αυτόν τον τομέα της ζωής της.

Πάντως, ο Ντέμης, στα περσινά γενέθλια της κόρης του είχε σπεύσει να της ευχηθεί και τηλεοπτικά κάτι που δεν είδαμε φέτος.

Από τη μεριά της, η Μελίνα είχε ποζάρει πέρσι στα γενέθλιά της αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, πέρα από το γυμναστήριο στο κέντρο της Γλυφάδας, συνεχίζει να αγωνίζεται με την ομάδα βόλευ της ΑΕΚ.

Αυτό συναισθηματικά για την Μελίνα, σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, λόγω και του πατέρα της, ο οποίος υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Ο αγαπημένος της Μελίνας Νικολαΐδη έχει την έγκριση και του μπαμπά της: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία