Ο αγαπημένος της Μελίνας Νικολαΐδη έχει την έγκριση και του μπαμπά της: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία

Ο αγαπημένος της Μελίνας Νικολαΐδη έχει την έγκριση και του μπαμπά της: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία

Οι οικογένειες γνωρίστηκαν και ο δεσμός της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη σοβαρεύει μέρα με τη μέρα.

Ο έρωτας της Μελίνας Νικολαΐδη με τον λίμπερο της καρδιάς της, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και φαίνεται πως η 18χρονη, soon to be 19χρονη μέσα στον Φεβρουάριο και ο 34χρονος ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και επαγγελματίας παίκτης βόλευ έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά.

Ο Ντέμης γνώρισε και εγκρίνει τον Αλέξανδρο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γυναίκα που προπονείται στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου και είναι ο personal trainer της αποκάλυψε πως η Μελίνα έχει γνωρίσει τη μαμά του Αλέξανδρου κι εκείνος έχει γνωρίσει και τον μπαμπά της Μελίνας Ντέμη Νικολαϊδη και έχει και την έγκρισή του.

«Υπήρχε ένα φλερτ, η Μελίνα είναι 18 ετών και ο Αλέξανδρος είναι πιο μεγάλος, η έλξη είναι έντονη και ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι. Η Δέσποινα και η Μελίνα πήγαιναν γυμναστήριο μαζί σε αυτό που έχει ο Αλέξανδρος.

Ο Ντέμης χαίρεται επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», τόνισε η Σταματίνα σύμφωνα με τις πληροφορίες της ενώ η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως βοηθάει την κόρη της και την στηρίζει και σε αυτόν τον τομέα της ζωής της.

Τα σχόλια της Μελίνας Νικολαΐδη δείχνουν πόσο χαρούμενη είναι στην προσωπική της ζωή

Το νέο σχόλιο της Μελίνας

Η Μελίνα άλλωστε, έφυγε τον Σεπτέμβριο για σπουδές στην υποκριτική στο Λονδίνο αλλά φροντίζει τόσο η ίδια να έρχεται στην Αθήνα, όσο κι ο αγαπημένος της να πηγαίνει στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/Cm8uy1xMDsr

Ο έρωτας δεν κρύβεται και στο νέο σχόλιο της Μελίνας, στο πρώτο ποστ του Αλέξανδρου για το 2023, όπου όταν εκείνος έγραψε πως τα καλύτερα έρχονται, εκείνη έγραψε πως τα καλύτερα είναι εδώ!

melina2.JPG

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, πέρα από το γυμναστήριο στο κέντρο της Γλυφάδας, συνεχίζει να αγωνίζεται με την ομάδα βόλευ της ΑΕΚ.

Αυτό συναισθηματικά για την Μελίνα, σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, λόγω και του πατέρα της, ο οποίος υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

https://www.instagram.com/p/CmnHJu1o7Fw

Η Μελίνα, το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει το κλειστό προφίλ που είχε και στο Instagram και σε σχέση με τα μίντια και δεν κρύβει πια τον έρωτά της για τον Αλέξανδρο.

Οι κοινές διακοπές με τον Ανδρέα Γεωργίου

Η ιδιαίτερη σχέση η οποία υπάρχει μεταξύ Μελίνας και Αλέξανδρου, αποκαλύφθηκε και από μία ανάρτηση, ενός πολύ γνωστού μας ηθοποιού και σκηνοθέτη, από κοινές διακοπές, φέτος το καλοκαίρι. Η Μελίνα και ο Αλέξανδρος μαζί με κοινούς φίλους και τον Ανδρέα Γεωργίου, ταξίδεψαν στην Κίμωλο. Στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία, τους βλέπουμε μεν μαζί, αλλά όχι να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον. Η Μελίνα διακρίνεται στην δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.

melina_alexandros.jpg

Ό,τι και να συμβαίνει μεταξύ τους, αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που είχε πει η Δέσποινα Βανδή στο Queen.gr μιλώντας για τα παιδιά της:

«Στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία για όλες τις μαμάδες, είναι το παιδί της να είναι ευτυχισμένο και να νιώθει δημιουργικό και γεμάτο».