Ποιος θέλει να δολοφονήσει τον Μαθιό στον Σασμό λίγο πριν τον ματωμένο γάμο;

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιος θέλει να δολοφονήσει τον Μαθιό στον Σασμό λίγο πριν τον ματωμένο γάμο;

Μόλις αποκατασταθεί η ηρεμία με τον Αστέρη στον Σασμό, ξεκινά ο γολγοθάς του Μαθιού. 

Εναλλάξ πηγαίνει το δράμα στους ήρωες του τηλεοπτικού Σασμού. Τώρα που πια απελευθερώθηκε ο Αστέρης και είναι έτοιμος για μία νέα αρχή με την Αργυρώ, τώρα ξεκινούν οι περιπέτειες για τον Μαθιό.

Μέχρι να δεις τις εξελίξεις σε ενημερώνουμε πως κάποιοι ετοιμάζονται ακόμη και να τον δολοφονήσουν. Και μάλιστα λίγο πριν ανακοινωθεί στο χωριό το μόνο ευχάριστο γεγονός των τελευταίων μηνών: Ένας γάμος.

Ο Σταύρος φεύγει από τη ζωή αλλά όλοι κυνηγούν τον Μαθιό

Οι Σταματάκηδες στον τηλεοπτικό Σασμό ποτέ δεν συμβαδίζουν στην ευτυχία και στα προβλήματα. Μόλις τελειώνουν τα βάσανα του Αστέρη, αρχίζουν του Μαθιού. Τα δύο αδέλφια σε λίγα επεισόδια από σήμερα, θα τα δεις να βοηθούν όσο μπορούν την Αργυρώ που ψάχνει εναγωνίως τον Σταύρο που έχει απαγάγει τον μικρό Πετρή.

https://www.instagram.com/p/CoZbykRI9OW

Θα τον κυνηγήσουν ακόμη και με το αυτοκίνητο και ευτυχώς που δεν θα είναι ο μικρός μέσα σε αυτό. Η καταδίωξη καταλήγει στον γκρεμό και τον πρώην σύζυγο της Αργυρώς σε κώμα στο νοσοκομείο όπου και θα καταλήξει. Ευτυχώς όμως, χωρίς να ομολογήσει την αλήθεια για τον βιολογικό πατέρα του γιου της Αργυρώς.

Οι υποψίες όμως πέφτουν στους Σταματάκηδες, οι οποίοι θα βρεθούν κατηγορούμενοι γιατί τον οδήγησαν στον θάνατο. Αυτό δεν φεύγει κυρίως από το μυαλό του Βαγγέλη και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ευθύμη, να το εκμεταλλευτεί για να εκδικηθεί τον Μαθιό.

https://www.instagram.com/p/CoJ5nM5or4r

Ακόμη και σχέδιο δολοφονίας ετοιμάζει για τον Μαθιό ο οποίος και αντιλαμβάνεται εγκαίρως τον κίνδυνο και προσπαθεί να φυλαχτεί. Θα γλιτώσει τελικά, παρά την αγωνία της Βασιλικής, γιατί ο Ευθύμης έχει ήδη πρόβλημα με μία ακόμη δολοφονία, εκείνη του Πάνου.

Την ίδια στιγμή, θα ακουστεί στο χωριό το μόνο ευχάριστο γεγονός εδώ και μήνες. Η Μαρίνα και ο Αντώνης για να ξορκίσουν όλα τα δεινά που τους έχουν βρει το τελευταίο διάστημα και θα ανακοινώσουν τον γάμο τους.

Στον Σασμό 4 ηθοποιοί θα πουν το μεγάλο «αντίο» στον Γ' κύκλο ενώ η ζωή της Στέλλας κινδυνεύει

Και μακάρι να ήταν διαφορετικά, αλλά θα είναι ματωμένος. Ο Αντώνης τραυματίζεται σοβαρά (άλλη μία εντολή θανάτου του Ευθύμη) και δεν τολμούμε ακόμη να σου πούμε ότι θα είναι νεκρός. Γιατί μπορεί να μην είναι τόσο δραματικό το τέλος του.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η Καλλιόπη, η οποία δεν ξέρει τι να αντιμετωπίσει πρώτο, από τα πολλαπλά μέτωπα που υπάρχουν στο σπίτι της με τα παλικάρια της.

Οι πληροφορίες λένε, ότι πια το έχει πάρει απόφαση πως ο Αστέρης δεν μπορεί χωρίς την Αργυρώ. Παρόλο που θα κάνει κάποιες προσπάθειες και συμμαχίες με την Μαρίνα για να μείνουν τα παιδιά τους μακριά και να αποφύγουν τα δράματα της βεντέτας.

https://www.instagram.com/p/CkwN_kCrd7o

Φυσικά η Καλλιόπη θα έχει αυτή την αντίδραση μέχρι να μάθει τελικά πως ο γιος της έγινε δότης για να σώσει την αγαπημένη του και αργότερα πως έχει και γιο!

Το τελευταίο, χρονικά θα το δεις πολύ αργά. Μπορεί και να έχει ήδη καλοκαιριάσει. Όλα συνδεόνται με τον Γ' κύκλο και όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς. Τότε θα αποφασιστούν οι προτεραιότητες του σεναρίου.

Γιατί σε αντίθετη περίπτωση, θα γίνουν πολύ γρήγορα οι αποκαλύψεις για να έχουμε και θριαμβευτικό φινάλε με ανακωχή. Διαφορετικά θα περιμένεις μέχρι του χρόνου.