Μαρίνα Ντεμολάι ή Μαρία Λαζαρίδου; Ποια μπαίνει στο MasterChef για να πάρει ρεβάνς;

Κατερίνα Μπούσιου
Μαρίνα Ντεμολάι ή Μαρία Λαζαρίδου; Ποια μπαίνει στο MasterChef  για να πάρει ρεβάνς;

Μετά την Μαρία Μπέη που θα δούμε σύντομα να μπαίνει στο MasterChef, δύο ακόμη παλιές γνώριμες παίκτριες έκαναν προσπάθεια να ξαναζήσουν τα παλιά. Ποια τα κατάφερε; 

Παρόλο που δεν το αποκαλούμε ως MasterChef Αll Star, η 7η σεζόν του μαγειρικού τηλεοπτικού διαγωνισμού, έχει τέτοια χαρακτηριστικά, λόγω και της εισόδου παλαιότερων παικτών. Μετά τον Γιώργο Πορφύρη και τον Ηλία Καζιόλι, σύντομα θα δούμε όπως σου έχουμε αποκαλύψει και την Μαρία Μπέη.

Υπάρχουν όμως ακόμη δύο γυναίκες, από τις παλιές παίκτριες που θα δούμε να διεκδικούν και εκείνες την συμμετοχή τους. Την Μαρίνα Ντεμολάι αλλά και την Μαρία Λαζαρίδου. Ποια από τις δύο τελικά κατάφερε να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία;

Πόσο θα ωφελήσει το MasterChef η επιστροφή των παλιών και γιατί ο Γιώργος Πορφύρης αποτελεί εξαίρεση;

Η αλήθεια είναι πως ενώ οι κριτές μας είχαν μιλήσει για αλλαγές στο φετινό MasterChef, κανένας δεν περίμενε ή φανταζόταν, την είσοδο των παλαιών παικτών. Είχε κρατηθεί και ως μυστικό όλο αυτό πριν την πρεμιέρα. Πολλοί στα social media βέβαια αναρωτιούνται την σκοπιμότητα αυτής της αλλαγής.

Ο παλιός και γνώριμος παίκτης λειτουργεί αυτόματα πιο οικεία στον τηλεθεατή, ο οποίος όμως παλεύει ακόμη να γνωρίσει τους νέους και αυτό τους αδικεί. Μιλάμε για την κατηγορία του πιο πιστού κοινού και όχι των περιστασιακών τηλεθεατών.

Στην περίπτωση του Γιώργου Πορφύρη, έχουμε δει πως έχει λειτουργήσει θετικά. Γιατί ο παίκτης μπήκε με άλλον αέρα στο παιχνίδι, πιο κεφάτος, με τις ατάκες του να γίνονται viral και πιο άνετος στην διαχείριση του διαγωνισμού. Ιδανική συνθήκη.

Κάποιοι όμως παίκτες θα μπουν στον διαγωνισμό για να αποκαταστήσουν τα απωθημένα της προηγούμενης τους προσπάθειας και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει όλο αυτό.

Όπως ήδη σου έχουμε αποκαλύψει, η Μαρία Μπέη από το MasterChef 4 έχει ήδη μπει στο σπίτι και αναμένουμε και άλλες δύο γυναίκες.

Αυτή και αν είναι έκπληξη: Μετά τον Ηλία Καζιόλι και η Μαρία Μπέη μπαίνει στο MasterChef

Η μία είναι η Μαρίνα Ντεμολάι από το MasterChef 5 με τον αιχμηρό λόγο και επίσης ταλαντούχα. Και η άλλη είναι η πιο ήπιων τόνων, Μαρία Λαζαρίδου επίσης από τον ίδιο κύκλο.

https://www.instagram.com/p/Coa3L6roKHa

Δεν θα τις δούμε και τις δύο να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Οι πληροφορίες αλλά και οι πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε η Μαρίνα στο προφίλ της στο Instagram, δείχνουν ότι ισχύει αυτό που και εμείς έχουμε πληροφορηθεί, πως η Μαρία Λαζαρίδου είναι η τυχερή.

https://www.instagram.com/p/CN_FNB6FuNL

Αρκετοί πάντως από τους παίκτες του παρελθόντος έχουν δεχθεί πολύ μεγάλη πίεση από την παραγωγή, αλλά έχουν αρνηθεί τη συμμετοχή τους. Γιατί αφενός δεν μπορούν να αφήσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και από την άλλη πλευρά η αμοιβή που παίρνει ο παίκτης που θα μπει, είναι πάρα πολύ χαμηλή.

Καμία σχέση με Survivor για παράδειγμα. Όσο παίρνει ο κάθε παίκτης στον Άγιο Δομίνικο για μία εβδομάδα, ο παίκτης του MasterChef θα χρειστεί 4 μήνες!