Στην «Κοσμοθεωρία» της Έλλης Κοκκίνου υπάρχει μόνο ο 14χρονος γιος της Αλέξανδρος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στην «Κοσμοθεωρία» της Έλλης Κοκκίνου υπάρχει μόνο ο 14χρονος γιος της Αλέξανδρος

Η καριέρα της 52χρονης τραγουδίστριας, η δύσκολη περίοδος του διαζυγίου και οι σπάνιες φωτογραφίες του 14χρονου γιου της.

Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της εκπομπής «Night Out» ήταν το βράδυ της Πέμπτης (09/2) η Έλλη Κοκκίνου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στον παρουσιαστή με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην πολυετή καριέρα της και δεν δίστασε να παραδεχθεί τα λάθη που έχει κάνει στα 30 χρόνια πορείας της.

Λίγο αργότερα η 52χρονη αναφέρθηκε στον άντρα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον 14χρονο γιο της, Αλέξανδρο, καρπό του έρωτα με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της

Πριν από πολλά χρόνια η γνωστή καλλιτέχνης σκέφτηκε να παρατήσει το τραγούδι όταν λόγω θυρεοειδή πήρε πολλά κιλά και δεχόταν επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της.

«Σκέφτηκα να τα παρατήσω, ήταν η περίοδος που λόγω θυρεοειδή και πήρα 22 κιλά και δεν έβρισκα δουλειά. Ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη ότι πω πω κοίτα πώς έχει γίνει, τρώει. Και εγώ είχα πάθει αναιμία από την αφαγία, αλλά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Δεν θέλω να με ξαναδώ έτσι, είναι το άγχος μου, μην παχύνω, μην πρηστώ».

«Πάντα ήμουν επιλεκτική, αλλά παλιά έκανα υποχωρήσεις. Έχω πει όχι σε κάποιες συνεργασίες, έχω πει ναι σε άλλες, άφησα να με επηρεάσουν άτομα που δεν έπρεπε σε αποφάσεις. Μου έχουν στοιχίσει όλα αυτά», εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου και πρόσθεσε: «Υπήρξε μία δυσάρεστη συνεργασία που με έκανα να απέχω από τα μαγαζιά της Αθήνας, ήθελα αποτοξίνωση. Ενημερώθηκα ότι ανοίξαμε ένα διήμερο. Είχα κάνει έξοδα, είχα πληρώσει ρούχα, styling και έμεινα χωρίς δουλειά και επειδή ήταν βίαιο όλο αυτό εκεί φρίκαρα».

Η δύσκολη περίοδος του διαζυγίου και η υπέροχη σχέση με τον γιο της

H 52χρονη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το πώς χειρίστηκε τον χωρισμό της και το άγχος που είχε για τις πιθανές επιπτώσεις του στον γιο της.

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου ήμουν 7 χρονών κι αυτή η ηλικία είναι πιο δύσκολη. Ο Αλέξανδρος δεν ήταν καν 2. Δεν είχε πολλές μνήμες κοινής ζωής, άρα του ήταν πολύ πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο γιατί ήθελα να προλάβω καταστάσεις κι ερωτήσεις και πως θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο. Η παιδοψυχολόγος μου έδωσε πλήρεις οδηγίες για το πως πρέπει να γίνει αυτό, ότι πρέπει να πάμε στο άδειο σπίτι για να το δείξω, να διαλέξει το δωμάτιό του ή να του το υποδείξω και να μου πει πώς το θέλει, ώστε να είναι σαν να έχει πάρει κι ο ίδιος την απόφαση ότι αυτό είναι το καινούριο μας σπίτι. Μεγαλώνοντας οι ερωτήσεις ήταν ότι θα ήθελα να με ρωτήσετε, πριν χωρίσετε με τον μπαμπά. Η παιδοψυχολόγος με είχε συμβουλεύσει ότι όταν γίνει αυτή η ερώτηση, η διατύπωση, θα πεις εμείς είμαστε εδώ και σε αγαπάμε κι οι δύο, είναι αποφάσεις που σε αφορούν μεν, αλλά είναι μόνο του μπαμπά και της μαμάς», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Για την δημοσιότητα που πήρε το διαζύγιό της η τραγουδίστρια ομολόγησε: «Ήταν άγαρμπο, αν κι οφείλω να ομολογήσω ο Τύπος, μου φέρθηκε πάρα πολύ όμορφα κι ευγενικά. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να είναι η μεταφορική από κάτω και να είναι δίπλα στην σειρά τα κανάλια και να ακολουθούν το φορτηγό για το που είναι το νέο σου σπίτι. Είναι λίγο αμήχανο».

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια μίλησε για τον 14χρονο γιο της Αλέξανδρο και τόνισε: «Είναι cool τυπάκος, δεν με ζορίζει καθόλου κι αν πάει να κάνει μία μη φυσιολογική αντίδραση εγώ κάνω πίσω και του δίνω τον χώρο του και επανέρχεται μετά από λίγο. Έρχεται να με βλέπει στα μαγαζιά. Δεν τον απασχολεί, έρχεται λίγο με βλέπει και μετά πηγαίνει στο καμαρίνι».

Οι δημόσιες εμφανίσεις και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Έλλη Κοκκίνου με τον γιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σπάνιες και υπάρχει λογική εξήγηση γι' αυτό.

«Ήταν και είναι επιλογή μας με τον πατέρα του να μην δημοσιοποιούνται φωτογραφίες του Αλέξανδρου στα media. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια υπέροχη σχέση. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είμαι συνέχεια κοντά του και προσπαθώ να με εμπιστεύεται και να μου λέει όλα όσα θέλει να μου πει. Είμαι σίγουρη πως κάποια πράγματα τα κρατά μόνο για τους φίλους του ή ακόμα και για τον ίδιο. Είναι λογικό», έχει ομολογήσει η τραγουδίστρια στο παρελθόν.

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε πρόσφατα στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε την αδιαφορία που δείχνει ο γιος της σχετικά με τα επαγγελματικά της, καθώς όπως η ίδια είπε, δεν γνωρίζει τα περισσότερα από τα τραγούδια της.

«Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου. Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: δικό σου είναι το τραγούδι;. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πώς είμαι σαν μαμά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

https://www.instagram.com/p/CO-F7pkLuLK

Στη συνεργασία Σχοινά - Μαζωνάκη, η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση αλλά τι ρόλο παίζει η Έλλη Κοκκίνου;

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις σπάνιες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τον γιο της.

Το υπέροχο σπίτι της τραγουδίστριας στο Πανόραμα Βούλας

Το πολυτελές διαμέρισμα της τραγουδίστριας είναι διακοσμημένο με πολλές φωτογραφίες με το γκρι και τις γήινες καφέ αποχρώσεις να κυριαρχούν στον χώρο. Ο άνετος καναπές και η μεγάλη βιβλιοθήκη δεσπόζουν στο σαλόνι ενώ χαρακτηριστικά είναι το ξύλινο πάτωμα και η τζαμαρία που χαρίζουν ζεστασιά και άπλετο φως.

https://www.instagram.com/p/CH5pmRFrRe3

Η Έλλη Κοκκίνου λατρεύει τη μαγειρική και την υγιεινή διατροφή. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στο Instagram δείχνοντάς μας τα φαγητά που μαγειρεύει για εκείνη και τους φίλους της. Το γκρι και το ασημί πρωταγωνιστούν στην κουζίνα η οποία είναι ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της ερμηνεύτριας.

https://www.instagram.com/p/B_CJk8bnM5U

Στο εξωτερικό του σπιτιού και συγκεκριμένα στο μπαλκόνι η τραγουδίστρια έχει τοποθετήσει ένα μεγάλο τραπέζι και καρέκλες από bamboo. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που η Έλλη Κοκκίνου πόζαρε στο μπαλκόνι της, χαρίζοντάς μας υπέροχες λήψεις.

https://www.instagram.com/p/B_phY-8HfCE

Πηγή κεντρικής: ellikokkinou