Ιωάννα Μαλέσκου: Το μονόπετρο, ο γάμος & η απάντηση για τη γυμναστική στην εγκυμοσύνη

Πατούλια Κατερίνα
Ιωάννα Μαλέσκου: Το μονόπετρο, ο γάμος  & η απάντηση για τη γυμναστική στην εγκυμοσύνη

Ένα χρυσό μονόπετρο και μια βέρα, υπάρχει στο δάχτυλο της Ιωάννας Μαλέσκου από το 2023 και μετά. Η Ιωάννα επιβεβαίωσε στο Queen.gr πως είναι και επίσημα μαζί με τον αγαπημένο της και απάντησε στα σχόλια για τη γυμναστική στον 7ο μήνα κύησης.

«Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα», είπε πριν μερικές ημέρες η Ιωάννα Μαλέσκου όταν ρωτήθηκε για το πότε πρέπει να περιμένουμε τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Ωστόσο, από τον Ιανουάριο του 2023 τα δάχτυλα της μέλλουσας μαμάς κοσμεί ένα μονόπετρο με διαμάντια και πολύτιμες πέτρες αλλά και μια βέρα.

Το μονόπετρο και η χαρά δεν κρύβεται

Το μονόπετρο και σετ δαχτυλίδι δεν υπήρχαν στα δάχτυλα της Ιωάννας τον Δεκέμβριο του 2022 αλλά από τη νέα χρονιά είδαμε την αλλαγή.

Το δαχτυλίδι φάνηκε ακόμα πιο πολύ στο πρόσφατο «νυφιάτικο» μανικιούρ που έκανε η παρουσιάστρια.

Την πιο κλασική και διαχρονική τάση στα νύχια προτίμησε η Ιωάννα Μαλέσκου κάνοντας γαλλικό μανικιούρ.

Η παρουσιάστρια είπε «ναι» στο πιο κομψό nail art όλων των εποχών, το οποίο μετά από χρόνια που είχε μπει στην αφάνεια, τελικά επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ. Η Ιωάννα έμεινε πιστή στο αυθεντικό French mani, κάνοντας γαλακτερή βάση και λεπτή λευκή γραμμή, σε squoval σχήμα, δηλαδή σε ένα κράμα τετράγωνου και οβάλ. Το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι passepartout, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με όλα τα στυλ, ενώ είναι και η ιδανική επιλογή για νύφες. Απλό, λιτό και κομψό.

Επικοινωνήσαμε με την εγκυμονούσα παρουσιάστρια, η οποία και επιβεβαίωσε πως μιλάμε για μονόπετρο και αρκέστηκε να μας πει πως «ναι, είναι και επίσημα μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά»!

Είναι πιθανό, το ζευγάρι που θα αποκτήσει το μωράκι του σε λιγότερο από τρεις μήνες να έχει προχωρήσει σε πολιτικό γάμο με την παρουσιάαστρια να μην θέλει να επιβεβαιώνει το αν και πότε έχει γίνει ο γάμος.

Η απάντηση στα σχόλια για τη γυμναστική σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Πάντως, η Ιωάννα συνεχίζει να γυμνάζεται και εξομολογήθηκε πως η εγκυμοσύνη ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις. Μου λείψατε, αλλά είναι σαν αποστολή όμως. Είναι, νομίζω, το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε

Δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι μου λείπει η τηλεόραση, γιατί είναι μια συνειδητή απόφαση το να απέχω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω», τόνισε η εγκυμονούσα.

Μιλώντας στο queen.gr για τα σχόλια που δέχτηκε στο γιατί συνεχίζει να κάνει γυμναστική παρότι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η μέλλουσα μαμά εξήγησε πως για εκείνη και πάντα με τη συμβουλή του γιατρού της, η γυμναστική αποτελεί υγεία:

«Πάντα γυμναζόμουν στη ζωή, ειδικά την περίοδο αυτή και μιας και μιλάμε για την πρώτη μου εγκυμοσύνη - και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου- συνεχίζω να κάνω Pilates και θεωρώ την άσκηση υγεία. Με βοηθάει και σωματικά και ψυχικά και η δασκάλα μου είναι διαρκώς από πάνω μου. Υπάρχουν και τα σχόλια εκείνα που δεν με αφορούν, θα ήθελα πάντως να μπορώ να γυμνάζομαι μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης μου».

https://www.instagram.com/p/CodMhgYLyqk

Το φύλο του μωρού και η εγκυμοσύνη:

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της που παρέμεινε κρυφή, η Ιωάννα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το φύλο του μωρού δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμα, είναι προσωπικό. Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω.

Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις, αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δεν κρύβεται», είπε η παρουσιάστρια.

Πάντως, οι fans της Ιωάννας επιμένουν πως από το σχήμα της κοιλίτσας της φαίνεται πως θα αποκτήσει κοριτσάκι ενώ η ίδια όταν της λένε πως περιμένει κοριτσάκι, αρκείται στο να χαμογελάει πονηρά!

beba1.JPG

Οι σπάνιες φωτό της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της & τα πλάνα από το σπίτι στην Αθήνα

H ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ιωάννα είχε αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο δύο σε ένα. Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά και οι σπάνιες φωτογραφίες τους

H Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Δανιά με τον οποίο είναι μαζί περίπου 1,5 χρόνο. Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού είναι ελάχιστες αφού κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή ωστόσο έχουν εντοπιστεί από τους φωτογράφους στο θέατρο.

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της παρουσιάστριας είναι εκπαιδευτής σκύλων και ιδρυτής μίας εταιρείας με προϊόντα για σκύλους.

Μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, όπου βρέθηκε το ζευγάρι την περίοδο των εορτών και σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή. Ζει στην Αρτέμιδα όπου μετακόμισε πρόσφατα η παρουσιάστρια για να βρίσκεται διαρκώς κοντά του.