Η Ιωάννα Μαλέσκου πιστεύει ότι ο μπαμπάς της είναι ίδιος ο Daniel Craig

Η Ιωάννα Μαλέσκου πιστεύει ότι ο μπαμπάς της είναι ίδιος ο Daniel Craig

Η παρουσιάστρια έδειξε στο κοινό της μία φωτογραφία του μπαμπά της δίπλα σε αυτές του Χολιγουντιανού ηθοποιού για να στηρίξει τον ισχυρισμό της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που συγκρίνεις ανθρώπους που βλέπεις γύρω σου ή συγγενείς με celebrities. Κάποιος μπορεί να σου μοιάσει εξωτερικά, κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να παραπέμπουν στο μυαλό μας σε κάποιον ηθοποιό ή τραγουδιστή που είτε αποτελεί ίνδαλμά μας είτε απλώς η διασημότητά του «μιλάει» από μόνη της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου πιστεύει ότι ο μπαμπάς της είναι ίδιος ο Daniel Craig

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε μία τέτοια déjà vu στιγμή, η οποία αφορούσε όχι σε άλλον από τον μπαμπά της.

ioanna_maleskou_mpampas_daniel_craig.jpg

Η 33χρονη παρουσιάστρια έκανε ένα story με τον μπαμπά της και κάτω από τη φωτογραφία τους τοποθέτησε άλλες δύο με τον 54χρονο Daniel Craig. Η εν λόγω επιλογή δεν έγινε διόλου τυχαία, αφού κατά τη Μαλέσκου, ο κύριος Μαλέσκος μοιάζει πολύ με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό. Έφτασε, μάλιστα, να σχολιάζει πως αν ήταν στην Ελλάδα, θα τον αποκαλούσε «μπαμπά» γιατί θα μπερδευόταν.

Φυσικά όλο αυτό έγινε χάριν αστεϊσμού.

«Καμιά φορά σκέφτομαι… Ευτυχώς που είναι στο εξωτερικό ο Craig, γιατί παίζει και να μπερδευόμουν και να τον φώναζα ‘μπαμπά’», έγραψε στο story της.

Η ομοιότητα της Μαλέσκου με τον μπαμπά της

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν ξαναήρθε το θέμα της ομοιότητας της Ιωάννας Μαλέσκου με τον μπαμπά της. Τότε, η παρουσιάστρια πόζαρε στην αγκαλιά του μπαμπά της και έγραψε μόνη της στο caption μία ατάκα που ασχολήθηκε ακριβώς με το παραπάνω: «Σε ποιον μοιάζω λέτε;».

https://www.instagram.com/p/Caxoia7Lwj8

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

Προς το παρόν, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό με επιστροφή της στην τηλεόραση ή τα σχέδια κάποια εκπομπής. Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ για την εκπομπή Love IT, την Παρασκευή 15/7, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με συγκίνηση.

«Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας, ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα», είπε.

Μία μέρα μετά, ακολούθησε και ένα σχετικό κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CgDM9ECI6ux

«Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε! Με χαμόγελα, αγκαλιές, συγκίνηση και αγάπη. Στέκομαι στα καλά που μου έφερε. Κάποια από αυτά τα βλέπετε στις φωτος. Είναι τα πρόσωπα συνεργατών, που έγιναν φίλοι μου. Κι είναι κι άλλα πολλά που δεν έχω σε φωτος αλλά θα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Τα υπόλοιπα... δε θα τα γράψω στη λεζάντα. Τα μαρτυρούν τα μάτια μου😉❤️
Καλό Καλοκαίρι εύχομαι και επίσημα! 🦪🏝🌊👙
Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!
Τα λέμε από Σεπτέμβρη 😉🙏❤️», έγραψε.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ αλλά έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές από Σεπτέμβρη