Οι σπάνιες φωτό της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της & τα πλάνα από το σπίτι στην Αθήνα

Οι σπάνιες φωτό της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύντροφό της & τα πλάνα από το σπίτι στην Αθήνα

Το ταιριαστό ερωτευμένο ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί και οι ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα ωστόσο παραμένει ένα πολύ δημοφιλές πρόσωπο της εγχώριας showbiz. Η παρουσιάστρια που έφυγε από την Κρήτη και το Κρήτη TV για να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα στην Αθήνα, απολαμβάνει πλήρως την ζωή εκτός πλατό και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια ήταν λιγότερο ενεργή στα social media και πριν λίγα 24ωρα μας εξήγησε το γιατί, δημοσιοποιώντας την εγκυμοσύνη της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/CnKofpNoqE3

Η Kατερίνα Καινούργιου σχολίασε on air την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Μαλέσκου τονίζοντας πόσο πολύ της άρεσε η στάση με την οποία χειρίστηκε η παρουσιάστρια το ευτυχές γεγονός. Οι δύο γυναίκες έχουν φιλικές σχέσεις και ανταλλάζουν συχνά μηνύματα.

«Μου άρεσε που το κράτησε τόσο καιρό κρυφό. Μου άρεσε η αξιοπρέπεια που το χειρίστηκε, μου άρεσε που την είδα τόσο χαρούμενη. Πριν μερικό καιρό την είχα συναντήσει έξω και της λέω πώς είσαι και με ρωτάει πώς πάω… Της απάντησα επαγγελματικά πολύ καλά, προσωπικά… Μου είπε ότι είναι πολύ καλά και ευτυχισμένη. Εχθές της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε αμέσως. Μου λέει «Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι ολόψυχα και στα δικά σου», της λέω «Μακάρι» και μου απαντάει «Soon, soon, soon». Τόσο θετική η ενέργειά της», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό και αν είναι έκπληξη: Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου και όλες οι παρουσιάστριες της έστειλαν ευχές

Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά και οι σπάνιες φωτογραφίες τους

H Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Δανιά με τον οποίο είναι μαζί περίπου 1,5 χρόνο. Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού είναι ελάχιστες αφού κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή ωστόσο έχουν εντοπιστεί από τους φωτογράφους στο θέατρο.

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της παρουσιάστριας είναι εκπαιδευτής σκύλων και ιδρυτής μίας εταιρείας με προϊόντα για σκύλους.

Μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, όπου βρέθηκε το ζευγάρι την περίοδο των εορτών και σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή. Ζει στην Αρτέμιδα όπου μετακόμισε πρόσφατα η παρουσιάστρια για να βρίσκεται διαρκώς κοντά του.

Η σχέση τους έδειχνε να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου με τα κοινά ενδιαφέροντα και τα ίδια χόμπι να τους ενώνουν. Τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου, όσο και ο Κωνσταντίνος Δανιάς αγαπούν την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή και κάνουν μαζί διάφορα sports ή βόλτες με τα κατοικίδιά τους.

Το σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου έχει χρώμα και minimal αισθητική

H 33χρονη μένει εδώ και περίπου 2 χρόνια σε ένα υπέροχο διαμέρισμα το οποίο έχει αγαπήσει ιδιαίτερα. Το σαλόνι της είναι αρκετά minimal με τον γκρι καναπέ και τα μαξιλάρια να δεσπόζουν ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται το τζάκι και μερικά αποθηκευτικά έπιπλα.

https://www.instagram.com/p/CNFemntJqnn

Το μπαλκόνι με την εντυπωσιακή θέα είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο η παρουσιάστρια δεν θα άφηνε εύκολα το συγκεκριμένο σπίτι στα Βόρεια προάστια. Το σκούρο καφέ και οι μπεζ αποχρώσεις κυριαρχούν σε όλα τα δωμάτια ενώ μερικοί πολύχρωμοι πίνακες δίνουν χρώμα και στυλ στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CMfk-_qpqAM

Στην κουζίνα του σπιτιού η εγκυμονούσα περνά πολλές ώρες δημιουργώντας υγιεινά πιάτα, τα οποία τη βοηθούν να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η 33χρονη έχει μοιραστεί με τους followers της αρκετά από τα αγαπημένα της διατροφικά γεύματα όπως σαλάτες, ομελέτες και low sugar γλυκά.

maleskou_kouzina.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: imaleskou