Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε τη λατρεία της για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καταλαβαίνουμε γιατί

Πατούλια Κατερίνα
Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε τη λατρεία της για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καταλαβαίνουμε γιατί

«Πόσο χαίρομαι που είμαστε μαζί τόσα πολλά πολλά χρόνια», είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αγαπημένο της συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Στις δεκαετίες που έχουν περάσει με την Ελένη Μενεγάκη βασίλισσα στην ελληνική τηλεόραση, η παρουσιάστρια έχει αλλάξει τηλεοπτικούς σταθμούς, ώρα προβολής της εκπομπής της, όνομα στην εκπομπή της, άπειρους συνεργάτες αλλά η σταθερά είναι μία: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Λίγο πριν τα φετινά βραβεία Όσκαρ, η Ελένη δεν έκρυψε τον επί δεκαετίες συνεργάτη της, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Σε απόλαυσα σήμερα στη Δανάη (Μπάρκα). Επειδή εσύ δεν πας εύκολα κάπου, πουθενά δηλαδή, μόνο στα Όσκαρ θα σε δω και σε άλλη εκπομπή, σε βλέπω αλλού με άλλα μάτια, κάθομαι και σε παρακουθώ και κολλάω, χαζεύω, σε βλέπω με άλλα μάτια, έχεις την ηρεμία, ξέρεις το θέμα σου, φαίνεται πόσο πολύ το αγαπάς, πολύ χαίρομαι που είμαστε τόσα πολλά χρόνια μαζί Θοδωρή μου», είπε γεμάτη θαυμασμό η Ελένη.

Λίγο να δεις όμως την εκπομπή της Ελένης, ειδικά αυτά τα τελευταία δύο χρόνια, θα καταλάβεις πως ο Κουτσογιαννόπουλος μπορεί να γίνει από το απόλυτο τρολ της Ελένης (μεγαλύτερο και από τον Ουγγαρέζο και τον Πούμπουρα μαζί) μέχρι τον πιο σοβαρό σχολιαστή της επικαιρότητας.

Στα χρόνια αυτά, ο Κουτσογιαννόπουλος δεν είναι στο πλευρό της Ελένης για τα κινηματογραφικά του νέα όπως μπορεί να συνέβαινε πιο παλιά. Ο Θοδωρής είναι δίπλα στην Ελένη και ακομπλεξάριστα μπορεί να μιλήσει για όλα και το κάνει καλά. Από το τρολάρισμα στον Ουγγαρέζο για την προσωπική του ζωή μέχρι εκείνη τη βραδιά πόκερ στο σπίτι της Ελένης που έφυγε με περισσότερα χρήματα από όλους.

Ο κουτσογιαννόπουλος μπορεί με σοβαρότητα να συμμετάσχει στην κουβέντα για το αν υπάρχει μάτι και μάτιασμα μέχρι να μιλήσει για τα φορέματα των σταρ στα βραβεία και το αν το χρυσό φώτισε την Έλεν Μίρεν.

Και το πιο ωραίο είναι ότι το κάνει καλά, τη γνώμη του - όχι πια μόνο την κινηματογραφική- τη σέβονται όλοι και περισσότερο η Ελένη.

Και είναι αυτός ο λόγος πια που ξέρουμε πως μπορεί κανείς συνεργάτης να μην έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του αλλά ένας θα παραμείνει στο πλευρό της γιατί είναι τύχη και ευλογία να έχεις τέτοιους συνεργάτες.

Και η Ελένη το ξέρει πολύ καλά αυτό.

Ελένη Μενεγάκη για τα Τέμπη: «Δεν είμαι στη θέση των γονιών αλλά η καρδιά μου χτυπάει μαζί τους»