Η Ελένη Μενεγάκη με αθλητικό look - έκπληξη και τη φόρμα που θες για την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελένη Μενεγάκη με αθλητικό look - έκπληξη και τη φόρμα που θες για την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου

Όταν η Ελένη Μενεγάκη επενδύει σε μία φόρμα, ξέρεις ότι ήρθε η στιγμή να ξαναβάλεις το athleisure style στη ζωή σου.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι το μόνο ίσως άτομο που δεν περιμένεις να δεις με φόρμα. Και αυτό όχι επειδή δεν αγαπά το casual style, αφού η Ελένη είναι ιδιαίτερα χαλαρή στις προσωπικές της στιγμές και αγαπά τα άνετα ρούχα του γυμναστηρίου, αλλά κυρίως γιατί όπως λέει και η ίδια δεν είναι και ο καλύτερος φίλος της γυμναστικής. Η Ελένη δεν αγαπά την άθληση και είναι μια άποψη που την υποστηρίζει πάντα με χιούμορ και το γνωστό της ταπεραμέντο, αλλά φαίνεται ότι το 2023 φέρνει αλλαγές στη ζωή της. Και αυτό μεταφράζεται στην επιστροφή της στις αίθουσες του γυμναστηρίου.

Όπως ανακοίνωσε και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μέσα από μία πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστήριο, οπότε «εφοδιάστηκε» και με τα σωστά athleisure items και δημιούργησε ένα φανταστικό look, που δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο φυσικά, αλλά και για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας και τις δραστηριότητες που θα ξεκινήσουμε σιγά-σιγά.

Τα 7 ανοιξιάτικα πανωφόρια που χρειάζεσαι για να περάσεις με στυλ τη μεταβατική φάση

https://www.instagram.com/p/CnpB2JsNHVl

Τρία στα τρία για την Ελένη: φόρμα + φούτερ + sneakers.

Η Ελένη, όπως φαίνεται δεν είναι fan των κολάν για τη γυμναστική της και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα look με φόρμα. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει μια χοντρή φόρμα παντελόνι σε στυλ jogger, δηλαδή με λάστιχο στο τελείωμα. Το ουδέτερο εκρού την κάνει ιδανική για την άνοιξη, αλλά και το χειμώνα, αφού μπορείς να τη συνδυάσεις με πολλά tops. Η Ελένη έβαλε και πάλι λίγο χρώμα στο πάνω μέρος, με ένα φούτερ, χωρίς κουκούλα, σε μαύρο, με ανοιχτόχρωμο, γαλάζιο logo, που γράφει «MALIBU». Ένα απλό combo που λειτουργεί πάντα.

https://www.instagram.com/p/Co7Zql9N6yD

Από κάτω επέλεξε ένα ζευγάρι λευκά sneakers από τη New Balance, μια εταιρία που φημίζεται για τη διαχρονικότητα των σχεδίων της. Η Ελένη φόρεσε ένα από τα all time classic ζευγάρια του brand, που έχει και έναν retro χαρακτήρα. Το μόνο εντυπωσικαό στοιχείο πάνω της είναι ήταν τα γυαλιά ηλίου σε στυλ καθρέφτη, τα οποία μπορείς και εσύ να συνδυάσεις τέλεια με ένα αντίστοιχο athleisure look σε ένα εύκολο και κομψό outfit για το Σαββατοκύριακο.